img

Anti reflux kussen kussen - 55x35cm - Baby en Kind

Merk: ABZ

€ 11,- per stuk incl. btw

Totaal per stuk:
1
Aantal
De bezorgkosten voor deze producten zijn € 2,95
Gratis verzonden vanaf € 35,-

Levertijd: 1 week

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Belgie
Land van herkomst: Belgie

 • Duurzame kwaliteit

Bekijk hier meer producten van het merk ABZABZ logo
Artikelnummer : 5425007411850

Lichtjes geheld slapen is goed voor uw kindje, dat is wetenschappelijk bewezen: het is goed voor de spijsvertering en uw kleine kan zo ook beter ademhalen. Ook kan deze manier van slapen verlichting geven bij lichte reflux. Bovendien zorgt licht geheld slapen ervoor dat je baby fijner ligt bij verkoudheid, luchtweginfecties en oorontsteking. 
 • Het kussen kan zowel boven als onder het kindermatras gelegd worden. 
 • Geschikt voor kinderen van 0-3 jaar.
 • Het afneembare en op 60°c wasbare hoesje bestaat uit natuurlijke antiallergische bamboevezels die zorgen voor een comfortabel en zacht ligoppervlak.

De tijk bestaat uit natuurlijke bamboevezels die zorgen voor een gevoel van welzijn en biedt de ideale oplossing voor kinderen met allergieën. De kwalitatieve polyether vulling heeft de eigenschap om stevig te zijn, veerkrachtig en vormvast.
 
Bamboe bevat uit zichzelf een uniek bestanddeel dat schimmels en schadelijke bacteriën voorkomt en verdrijft. Bamboevezels hebben een sterk absorberende (microscopische) gaatjes structuur waardoor deze stof van bamboe steeds fris en ‘ademend’ aanvoelt
 

Product info

 • Afmetingen: 55x35cm
 • Materiaal: bamboe
 • Kleur: Wit
 • Merk: ABZ

Milieu informatie

 Kiezen voor bamboe betekent ook kiezen voor een beter leefmilieu; bij de verbouwing van bamboe worden geen pesticiden ingezet en het product is volledig biologisch afbreekbaar!

Extra info

VISIE ABZ
 
De keuze van doordachte producten voor baby’s slaapcomfort is essentieel. Genoeg en goed slapen is heel belangrijk voor de gezondheid en ontwikkeling van een baby. Tijdens de diepe slaap worden groeihormonen aangemaakt. Baby’s worden al slapend groot!
ABZ is al bijna 100 jaar een toonaangevende fabrikant van baby- en kindermatrassen. Comfort, gezondheid en veiligheid staan er centraal
 
MISSIE ABZ
 
A never ending journey.
Mensen betrekken bij alle facetten van comfortabel, gezond en veilig slapen. Het laten kennismaken met de evolutie in slaapcomfort: vroeger en nu. En voor de toekomst baanbrekend ondernemen. Steeds streven naar verbetering in performantie bij het inzetten van alle productiefactoren. Met duurzaam respect voor mens en omgeving om via innovatie te komen tot kwalitatief hoogstaande producten.
 
DOELGROEP(EN) ABZ
 
(Toekomstige) ouders en grootouders. Betrokken mensen met aandacht voor het welbehagen en de verzorging van baby’s (bv. kinderopvang). Mensen die comfort, veiligheid en gezondheid vooropstellen voor kinderen in het algemeen (bv vakantieparken).

Met deze tips kan je baby slapen tijdens een hitte golf
 
Wat een hitte! Heeft je baby er ook last van ’s nachts? Wij liggen momenteel al te woelen en te zweten ’s nachts. Maar als wij het te warm hebben, dan duwen we gewoon ons deken weg. Een baby daarentegen is volledig overgeleverd aan wat mama en papa doen. Het is dus aan jou om het je baby zo comfortabel te maken en te zorgen dat hij zo min mogelijk zweet. Met het volgen van deze tips kan je ervoor zorgen dat je oogappeltje slaapt als een roos tijdens de hittegolf.
 
WANNEER ZWEET EEN BABY?
Baby’s zweten gemiddeld meer dan volwassenen. Ze kunnen hun temperatuur nog niet zo goed onder controle houden omdat het systeem dat hun lichaamstemperatuur regelt, nog in volle ontwikkeling is.  Vooral tijdens de diepe slaap kan een baby fel gaan zweten.
 
MOET JE JE ZORGEN MAKEN ALS JE BABY ZWEET?
In de meeste gevallen is het normaal dat je baby zweet. Vooral in deze warme temperaturen. Zweet je baby ook op andere momenten dan in zijn diepe slaap, heeft hij koorts en/of twijfel je over de gezondheid van je kindje, raadpleeg dan best een arts.  Meestal kan je het zweten vermijden door enkele hulpmiddeltjes toe te passen.
 
HULPMIDDELEN OM BABYZWEET TEGEN TE GAAN
 • Hou de omgevingstemperatuur onder controle. Het is natuurlijk niet evident om tijdens deze warme dagen de hitte uit de babykamer te houden. Door elke morgen goed te verluchten, kan je wel voor voldoende frisse lucht zorgen.
 • Zorg voor gepaste kledij: kleed je baby niet te warm. Tijdens deze temperaturen is een rompertje met korte mauwen zeker voldoende.
 • Hydrateer je baby: zorg ervoor dat je baby genoeg vocht (via melk of water) binnen heeft voor je hem in zijn bedje legt.
 • Zorg voor gepast slaaptextiel: kies voor een katoenen lakentje of slaapzakje, en als de temperatuur weer wat gaat zakken, voor een katoenen dekentje. Katoen kan de temperatuur uitstekend reguleren. 
Slaap zacht en zweetvrij…


ABZ

ABZ is een van oudsher bekend matrassenmerk, gestart in 1921 en van origine uit Tilburg. Een constante innovatie brengt ons tot een ongekende specialisatie in baby- en kindermatrassen. We zijn dan ook de enige in de Benelux die alles zelf produceert in zo een groot assortiment. Er wordt dan ook voortdurig gewaakt op het gebruik van kindvriendelijke materialen met de nodige keuringen en certificaten.

ABZ
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen of voor een speciaal project:

Bedrijfsnaam*: Naam*: E-mail adres*: Telefoonnummer: Gewenste hoeveelheid: Indicatie leverdatum: Bericht:

Totaal vakmannen en -vrouwenPagina 1 van 0

Anti reflux kussen kussen - 55x35cm - Baby en Kind

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*: