img img

100% Katoen dekbed kids - 120x150cm

Merk: ABZ

€ 48,- per stuk incl. btw

Totaal per stuk:
1
Aantal
Gratis verzonden!

Levertijd: 1 week

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Belgie
Land van herkomst: Belgie

  • Duurzame kwaliteit

Bekijk hier meer producten van het merk ABZABZ logo
Artikelnummer : 5420037815142

De perkaal katoen tijk is een stevig katoen die vocht opneemt. Perkaal katoen is tevens duurzaam en comfortabel en is anti-huisstofmijt behandeld, wat zorgt dat de huismijten, bacteriën en schimmels geen overlevingskans hebben
 
De vulling heeft ademende eigenschappen en een hoog vochtopnemend vermogen vulgewicht : 300 gr/m²
 
Dit dekbed is een volledig natuurlijk product dat een uitstekende vochtregulatie garandeert het is een heerlijk fris dekbed dat goed isoleert en ventileert en ook garant staat voor een heerlijk slaapklimaat.

  • TIJK: 100 % microvezel polyester – 300 g/m²
  • Kern: Holle gesiliconiseerde polyestervezel
  • Afwerking: Bies met stiksteek 60g 
  • Afmeting: 140x200cm
 

Extra info

VISIE ABZ
 
De keuze van doordachte producten voor baby’s slaapcomfort is essentieel. Genoeg en goed slapen is heel belangrijk voor de gezondheid en ontwikkeling van een baby. Tijdens de diepe slaap worden groeihormonen aangemaakt. Baby’s worden al slapend groot!
ABZ is al bijna 100 jaar een toonaangevende fabrikant van baby- en kindermatrassen. Comfort, gezondheid en veiligheid staan er centraal
 
MISSIE ABZ
 
A never ending journey.
Mensen betrekken bij alle facetten van comfortabel, gezond en veilig slapen. Het laten kennismaken met de evolutie in slaapcomfort: vroeger en nu. En voor de toekomst baanbrekend ondernemen. Steeds streven naar verbetering in performantie bij het inzetten van alle productiefactoren. Met duurzaam respect voor mens en omgeving om via innovatie te komen tot kwalitatief hoogstaande producten.
 
DOELGROEP(EN) ABZ
 
(Toekomstige) ouders en grootouders. Betrokken mensen met aandacht voor het welbehagen en de verzorging van baby’s (bv. kinderopvang). Mensen die comfort, veiligheid en gezondheid vooropstellen voor kinderen in het algemeen (bv vakantieparken).


ABZ

ABZ is een van oudsher bekend matrassenmerk, gestart in 1921 en van origine uit Tilburg. Een constante innovatie brengt ons tot een ongekende specialisatie in baby- en kindermatrassen. We zijn dan ook de enige in de Benelux die alles zelf produceert in zo een groot assortiment. Er wordt dan ook voortdurig gewaakt op het gebruik van kindvriendelijke materialen met de nodige keuringen en certificaten.

ABZ
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen of voor een speciaal project:

Bedrijfsnaam*: Naam*: E-mail adres*: Telefoonnummer: Gewenste hoeveelheid: Indicatie leverdatum: Bericht:

Totaal vakmannen en -vrouwenPagina 1 van 0

100% Katoen dekbed kids - 120x150cm

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*: