Vanwege de feestdagen kan de bezorging en de verwerking van een bestelling iets langer duren
img img img img img

Hydrao - besparende douchekop met App

Merk: Hydrao

€ 89,95 per stuk incl. btw
Aantal

- Uit het assortiment -

Gratis verzonden!

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

  • Educatief
  • Water besparend

Bekijk hier meer producten van het merk Hydrao
Hydrao logo
Artikelnummer: 3760264130017

Water besparen wordt een kleuren spel!
Het verminderen van je waterverbruik op een leuke, educatieve en milieuvriendelijke manier kan met de HYDRAO. Dankzij een geïntegreerd LED-systeem in de slimme douchekop, wordt de waternevel verlicht met verschillende kleuren, afhankelijk de hoeveelheid water. Hiermee kan je in real-time je waterverbruik en de energie die nodig is om het te verwarmen zien!
  • Groen 10 liter
  • Blauw 20 liter
  • Paars 30 liter
  • Rood 40 liter
  • Knipperend rood bij meer dan 40 liter. Dat is niet heel best!

Bovenstaande is de standaard instelling. Met de Hydrao app kun je deze wijzigen. Ook alle kleuren uitzetten is een optie. 

Inzicht via de speciale app
Met de Hydrao app kun je het waterverbuik bijhouden en vergelijken met het verleden of het gemiddelde verbruik. Daarnaast kun je bijvoorbeeld de kleureninstellen bij de verschillende hoeveelheden water. De Hydrao kan 200 douchebeurten oplaan in de kop zelf. Vervolgens kun je deze uploaden naar je telefoon door de telefoon binnen een paar meter van de douchekop te houden. Deze app is beschikbaar voor android en IOS (bluetooth 4.0 noodzakelijk)

Let op! 
Om te goed te werken, heeft de Hydrao een minimale waterdruk nodig van 1,2 bar. Dit kun je eenvoudig nagaan met je oude douchekop: Hou de oude douchekop op zijn kop en zet de kraan volledig open. Komt de straal 60cm hoog, dan is de druk voldoende voor de Hydrao om te werken. De Hydrao zelf verbruikt 9L per minute bij gebruik van de meegeleverde waterbespaarder. Zonder is het 11L per minuut. 

 

Product informatie

Korte handleinding (engels).pdf


Milieu informatie

De douchekop werkt op waterkracht! Geen batterijen nodig dus. Ook dat scheelt!

Films


Hydrao

Slim douchen doe je met de douchekop van Hydrao. Hij verkleurt afhankelijk van de hoeveelheid verbruikte water. Zo krijg je veel meer inzicht in je waterverbruik en kan je actief gaan besparen.

Hydrao
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen of voor een speciaal project:

Bedrijfsnaam*: Naam*: E-mail adres*: Telefoonnummer: Gewenste hoeveelheid: Indicatie leverdatum: Bericht:

Beoordelingen van klanten, reacties, vragen en antwoorden

Reactie


Als je een groot gezin hebt is het wel prettig dat je het verbruik op de app kan zien, en de kleurtjes geven ook een goede tijd indicatie.

Rob Bos
Product wegstemmen


90 euro ?!? wat bespaar je dan in hemelsnaam ?

Harry Brouwer
Heel Goed


Fantastisch ding! Ik heb er eerder 1 gehad en die maakte een hoop geluid, maar deze helemaal niet. De kleuren zijn subtiel dus geen geen disco douche. Je ziet via de app meteen wat je bespaard en het is leuk om te spelen met de kleuren!

Bart

Hydrao - besparende douchekop met App

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur
Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit