img img img

Biosphere muurverf - 15 l

Merk: Graphenstone

€ 255,- per stuk incl. btw

Totaal per stuk:
15 liter
Aantal
Voer hier eventueel een kleurcode en naam van de waaier in. Zoals Ral, NCS, Histor, Flexa..
Dit product wordt apart verzonden door
Graphenstone

bezorgkosten
Voor de producten van deze leverancier worden aparte verzendkosten berekend van
€ 12,50 gratis vanaf € 150,-

Levertijd: 3 werkdagen

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Portugal
Land van herkomst: Portugal

keurmerken_c2c.jpg

 • Vos-vrij
 • Formaldehyde-vrij
 • Duurzame kwaliteit

Bekijk hier meer producten van het merk GraphenstoneGraphenstone logo
Artikelnummer : 2500000084140

Biosphere Premium is een biologisch circulaire en ecologische witte buitenmuurverf, bevat grafeen, verkrijgbaar in mat. Het is ideaal voor nieuwbouw, renovatie en onderhoud. Beschermt en conserveert gebouwen en verhoogt de waarde. Zorgt voor een gezonder leefklimaat. Voldoet aan WELL, BREEAM en LEED. C2C Gold gecertificeerd.

Specificaties:
 • Verbruik (2 lagen): 6-9 m2/L
 • Verbruik (1 laag): 12-18m2/L
 • Droogtijd (overschilderbaar): 2-4 uur
 • Droogtijd (volledig droog): 24 uur
 • Schrobvastheid: klasse 1 (dit geeft aan dat het eindresultaat goed met water gereinigd kan worden, zonder daarbij veel te slijten)
 • Kleuren: Standaard 98% witheid. Andere kleuren beschikbaar in PDF op deze pagina.

Product informatie

kleurenwaaierGraphenstone_Soft.pdf
datasheet_biosphere_wit.pdf
datasheet_biosphere_kleur.pdf
Declaration-CO2-Absorption.pdf
Catalogus_Small_Graphenstone2018_Nederland (2).pdf

Biosphere Premium is een natuurlijke witte verf met grafeentechnologie voor buiten. Het is ideaal voor het decoreren van gevels waardoor een volledig matte minerale afwerking ontstaat. Toepassing in constructie, restauratie en opnieuw schilderen. Het creëert gezondere ruimtes in uw huis, waardoor het ademend vermogen en de gezondheid van het gebouw worden gegarandeerd.

Graphenstone ecologische muurverf is C2C Gold gecertificeerd en leider in traditie, innovatie en duurzaamheid. Geen mos en algaanslag, water- en vuilafstotend, mineraal, in alle kleuren verkrijgbare duurzame buitenmuurverf.
 
De kalkverf is op basis van grafeen. Grafeen is het sterkste materiaal ter wereld, zeer flexibel, geleidt 1000 x beter dan koper en is meer thermisch geleidend dan welk ander materiaal ook. De combinatie van kalkverf met grafeen zorgt voor een schrobvaste matte muurverf van een zeer hoge kwaliteit en met uitzonderlijke sterke eigenschappen. Absorbeert CO2 en is luchtzuiverend. Geen schadelijke stoffen, geen toxische toevoegingen, geen VOS, geen oplosmiddelen, geen zware metalen. Kortom de meest ecologische muurverf ter wereld, die daadwerkelijk een bijdrage levert aan een meer gezonde wereld en aan de circulaire economie. Neemt meer CO2 op dan het kost om te produceren, dus met een positieve CO2-footprint.
 
Kalk van hoogwaardige kwaliteit
 • Biologisch ciruculair
 • Sneeuwwit
 • Ademend. Verberterd de waterdampdoorlaatbaarheid.
 • Reguleert de temperatuur. Energiebesparend.
 • Bestand tegen bacteriën en schimmels. Bestand tegen mos en alg. Hoge pH. Zonder biociden.

Unieke kwaliteit van grafeen
 • Goede hechting. Harde laag.
 • Geen condensatie. Vermindert koudebruggen.
 • Schrobvast.
 • Elastisch. Minder scheurvorming.
 • Waterafstotend. Geen capillaire werking.
 • Sterk en duurzaam.

Een ongeëvenaarde verf
 • Reukloos. 100% natuurlijk. Bevat geen toxische chemische stoffen.
 • Verbruik 1ltr /14m2 per laag. Buitengewoon goed dekkend.
 • Muurverven en primers met Cradle to CradleTM Gold certificaat.
 • Meer dan 1.000 kleuren met Cradle to CradleTM Silver certificaat.
 • Gezond. 0% emissie van VOCs. 0% emissie van formaldehyde.
 • Zuivert de lucht van de omgeving. AmbientPro (fotokatalytische werking).
 • Reduceert CO + NOx + SOx + Formaldehyde.
 • Geschikt voor mensen met COPD en allergiën. Niet kankerverwekkend.
 • Brandwerend. Onbrandbaar door minerale samenstelling.

Milieu informatie

Drie emmers Graphenstone verf absorberen meer dan 10 kg CO2, net zoveel als een volwassen boom van 250 kg per jaar.

HOE GAAT ONZE VERF CO2 ABSORBEREN?
Het is mogelijk dankzij de grondstoffen. We hebben een verf gemaakt die al bestond en al honderden jaren wordt gebruikt: een natuurlijke verf op basis van kalk. Het absorbeert CO2 tijdens het carbonatatieproces dat helpt de CO2 in de lucht te verminderen, het is een zeer goed ademende verf, het heeft natuurlijke antibacteriële en insectenwerende eigenschappen. Het is een materiaal dat in de natuur wordt gevonden en kan ons helpen om van ons huis een milieuvriendelijke plek te maken. Maar dat is niet alles, we hebben de verf verbeterd door het toevoegen van grafeenvezels die de eigenschappen optimaliseren en duurzaamheid geven.
 
WAAROM HET BELANGRIJK IS CO2 TE VERMINDEREN?
De hoge concentraties van CO2 in de wereld verhogen het broeikaseffect dat bijdraagt aan een stijging van de temperatuur op aarde. Bovendien veroorzaakt de luchtvervuiling in steden ernstige bezorgdheid over de gezondheid van degenen die daar wonen.
 
Onze producten kunnen helpen de kwaliteit van de lucht in de wereld te verbeteren.


Extra info

Graphenstone verfproducten zijn innovatief en traditioneel tegelijkertijd. De unieke combinatie van kalk, geproduceerd zoals dat al in de 19e eeuw gebeurde in verbrandingsovens die zelfs al door de Romeinen gebruikt werden, en grafeen, wat behoort tot de laatste generatie grondstoffen, zorgt voor een perfecte verf.

De kalk in de verf bevind zich in een natuurlijke cyclus, waarin CO2 wordt vrijgelaten bij de productie, die dan later weer wordt opgenomen bij het drogen van de verf. Zo komt er een minimale hoeveelheid CO2 vrij bij het produceren van de verf. De klak zorgt voor een mooie, zuiver witte kleur.

Grafeen is een zeer sterke koolstofstructuur die zorgt dat de verf erg slijtvast is, maar toch enigszins flexibel. Het gebruik van grafeen zorgt voor zeer effeciënte producten die tegemoet komen aan de steeds strengere eisen uit de markt die aan een duurzame productie en fabricage worden gesteld.

Door deze twee materialen te combineren, wordt een ideale, ecologisch en natuurlijke verfsoort gemaakt. Daarnaast dekt het enorm goed, en is de kans op schueren minimaal door de elasticiteit van de verf. Doordat het eindresultaat reflecteerd, draagt het ook nog bij aan een prettig klimaat in huis. De minerale grondstoffen zorgen voor een verbeterde akoestiek.


Graphenstone

Graphenstone combineert traditionele en innovatieve methoden om samen een ideale verf te maken. Het gebruik van traditionele kalk zorgt voor een helder witte kleur, en een lage CO2 impact. De grafeen in het product zorgt voor een harde, flexibele verflaag die zich goed schoon laat maken. Graphenstone producten zijn Cradle To Cradle gecertificeerd.

Graphenstone
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen of voor een speciaal project:

Bedrijfsnaam*: Naam*: E-mail adres*: Telefoonnummer: Gewenste hoeveelheid: Indicatie leverdatum: Bericht:

Totaal vakmannen en -vrouwenPagina 1 van 0

Biosphere muurverf - 15 l

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*: