img img

PermaPack - water infiltratie

Merk: Eco Inkoop

€ 110,- per stuk incl. btw
Aantal

- Uit het assortiment -

De bezorgkosten voor deze producten zijn € 30,00
Gratis verzonden vanaf € 500,-

Levertijd: 1 week

Bekijk hier meer producten van het merk Eco InkoopEco Inkoop logo
Artikelnummer: 633453

Met het Permapack water infiltratie systeem, kun je op een eenvoudige wijze wateroverlast voorkomen. 
  • Inhoud 70 liter
  • Model: Liggend
  • Aansluiting 2 x 110mm
  • Afmeting: 1416 x 354mm x 150
  • Maximaal aan te sluiten oppervlakte: 7m2
  • Eenvoudig te plaatsen
  • Overal inpasbaar, makkelijk te koppelen en uit te breiden
  • Vrijwel direct onder maaiveld of verharding te plaatsen
  • Open structuur voorkomt dichtslibben

Het probleem
Bij zware regenval, is de capaciteit om het regenwater af te voeren soms niet voldoende. De grond kan de grote hoeveelheid water niet aan en er ontstaan plassen, soms met overstroming tot gevold. Ook het riool is soms ontoerekend om de grote hoeveelheid water af te voeren. 

De oplossing
Een oplossing voor dit probleem is de water infiltratie in de grond vertragen. Door water tijdelijk op te vangen, krijg de bodem voldoende tijd om het water af te voeren. Op deze manier blijft de waterschade beperkt. 

Permapack
Permapack is een zgn. waterkrat. Het krat kan zich vullen met water, als een soort buffer en geeft het water vervolgens langzaam af aan de grond. 
Door het kleine formaat en de enorme sterkte is Permapack overal in te passen. Liggend of staand, diep of juist heel ondiep ingegraven. Ideaal voor openbare groenvoorzieningen, uw tuin, onder uw terras, oprit of bestrating.
 
Systeem
Regenwater dat op daken valt wordt opgevangen via de regenpijp. Via een bladvanger, een kunststof buis en een zandvangputje wordt dit vervolgens afgevoerd naar de Permapack. Daar loopt het regenwater in de grond. Het regenwater dat op uw terras, oprit of bestrating valt wordt opgevangen met een lijngootje of afvoerputje. Dit kan via een kunststof buis en een zandvangputje worden afgevoerd of direct op Permapack worden aangesloten. Daar loopt het regenwater in de grond.
 
Montage
Permapack is heel eenvoudig te plaatsen, met een schop en een zaag doet u al het werk. U kunt meerdere Permapacks plaatsen, iedere Permapack is voorzien van een aansluiting aan de voor- én achterzijde. Deze kunt u eenvoudig koppelen met een kunststof buis. Door de open structuur en het gebruik van de zandvangput is de kans op dichtslibben minimaal.
 


Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen of voor een speciaal project:

Bedrijfsnaam*: Naam*: E-mail adres*: Telefoonnummer: Gewenste hoeveelheid: Indicatie leverdatum: Bericht:

PermaPack - water infiltratie

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:Kies een kleur

Deze verfkleuren worden gemaakt met natuurlijke pigmenten. Afhankelijk van de gebruikte pigmenten kan de prijs verschillen.

Klik op de kleur om deze te bestellen en de prijs te zien.Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit