Vanwege de feestmaanden is het erg druk bij PostNL. Sommige pakketten zijn helaas wat langer onderweg. Bestel op tijd!

Energiebespaaradvies - Light

€ 55,- per stuk incl. btw
Kies dit advies en bestel nog voor 35 euro aan energiebesparende producten met de energievoucher

- Verwacht artikel -

Ontvang een email wanneer het product weer leverbaar is

Geld besparen zonder grote investeringen

Of je nu ledlampen indraait, een tochtband bevestigt of korter doucht... Er zijn zo veel manieren om  energie te besparen.

Ben je benieuwd wat jíj kunt doen om je energieverbruik te verminderen? Vraag dan een energieadvies aan. Je ontvangt dan een adviesrapport met een overzicht van eenvoudige maatregelen die je zelf kunt uitvoeren. Daarmee bespaar je jaarlijks al snel € 100 op je energierekening en verhoog je bovendien je wooncomfort.

Je kunt kiezen voor een standaard advies, gebaseerd op het type woning en de samenstelling van je huishouden of voor een persoonlijk advies, een advies dat aansluit bij je persoonlijke situatie omtrent energieverbruik.

De energieadviseur helpt!

Kies je voor een standaard advies, dan informeert de energieadviseur telefonisch naar de samenstelling van je huishouden en je energieverbruik. De adviseur verzamelt bovendien gegevens over je woningtype. Op basis van deze informatie wordt een standaard adviesrapport gemaakt. Daarin vind je suggesties voor maatregelen die je kunt nemen om te besparen op je energieverbruik.

 

Het adviesrapport is een handzaam document met concrete tips voor energiebesparing, bijvoorbeeld over slim verlichten en verwarmen, het voorkomen van sluipstroom en het vervangen van oude apparaten. Per tip lees je ook welk bedrag je kunt besparen met het uitvoeren van de maatregel.

 

Door het opvolgen van alle tips besparen bewoners jaarlijks gemiddeld € 128 op hun energierekening.


Hoe werkt het?



Aanmelden

Kies hierboven het advies en bestel deze met je energievoucher. 



Informatie verzamelen

De energieadviseur belt je voor informatie over je woonsituatie en energieverbruik.


Adviesrapport

Je ontvangt een adviesrapport met relevante tips en de mogelijke besparing in euro's.


Veelgestelde vragen

Het advies informeert je over energiebewust gedrag. Je krijgt grip op je energierekening en inzicht in wat je zélf zou kunnen doen om je energierekening te verlagen. Bijvoorbeeld door je koelkast op de juiste temperatuur te zetten, of door in plaats van gloeilampen led lampen te gebruiken. Een energieadviseur stelt op basis van de verzamelde informatie een rapport op met besparingstips. Daarin staat ook hoeveel geld je met elke tip kunt besparen.

Nee. Het advies informeert je over bewust omgaan met energie, en over wat je zélf kunt doen om je energieverbruik te verminderen.

Nee. Het advies gaat over bewust omgaan met energie.

Ja. De gemeente Rotterdam heeft van de overheid geld gekregen om dit advies aan te bieden aan woningeigenaren.

Gemeenten zijn verantwoordelijk voor het terugdringen van het energiegebruik. Het stimuleren van energiebewust gedrag bij bewoners is één van de manieren om deze doelstelling te realiseren.