Bamboe Density 3 laags - Tiger

Merk: Moso plaat

419,47 per plaat incl. btw

Afmetingen per stuk:
244cm x122cm x20mm
Totaal per plaat:
2,98 m2

Zakelijk afnemer? Meld je aan voor de groothandel: eco-bouwers.nl
Aantal
Maak een keuze
Dit product wordt apart verzonden door
Moso plaat

bezorgkosten
Voor de producten van deze leverancier worden aparte verzendkosten berekend van
€ 125,- gratis vanaf € 1.250,-

Levertijd: 1 week

China
Land van herkomst: China

Bekijk hier meer producten van het merk Moso plaat
Moso plaat logo
Artikelnummer: 2700000044384

Bekijk alles van Moso plaat >
Bekijk meer: Bamboe plaat >

De MOSO density Tiger massieve plaat bestaat uit meerdere lagen bamboe (dus geen andere materialen). Thermo kleur wordt verkregen door de bamboe te verhitten, wat verder geen invloed heeft op de hardheid van de plaat. het is een mix vaN CARAMEL EN NATUREL 

Gegevens:
 
Type:  Thermo
Afmeting: 122x244cm
 

Product informatie

Bamboe Productieproces_LQ4.pdf

 Hoewel de reuzenbamboe genaamd “MOSO” formeel een gras is en geen hout, heeft het wel uitstekende hardhout eigenschappen, zoals een hoge hardheid en duurzaamheid. In combinatie met de hoge stabiliteit (weinig krimp & zwel) ontstaat een perfecte grondstof voor de productie van hoogwaardige platen en fineer.
 
Bamboe combineert de hardheid van tropisch hardhout met een hernieuwbaarheid die beter is dan de snelst groeiende naaldhoutsoorten, een zeer duurzaam alternatief dus! Massief bamboe is ook in balken leverbaar voor o.a. trapleuningen, kozijnen en tafelpoten.
CO2 neutraal over de gehele levenscyclus.
Hardhout eigenschappen met een lange levensduur.
Bamboe is een onuitputtelijke grondstof.
Het groeit enorm snel (tot wel 1 meter per dag!)
Natuurlijke schoonheid.
Verschillende MOSO Bamboe producten kunnen een bijdrage leveren aan een hogere BREEAM NL classificering.
MOSO bamboe plaatmateriaal is leverbaar in de kleuren Naturel, Caramel, Chocolate (Thermo) en Tiger (combinatie van Naturel en Caramel). De tint Caramel wordt verkregen door de naturelstrips te stomen.
Plain pressed (horizontaal): hierbij ziet men nog duidelijk de verdikking (knopen) van de bamboe stam.
Side pressed (verticaal): kenmerkt zich door zeer smalle banen en meer lijnenpatroon, waarbij de knopen minder nadrukkelijk zichtbaar zijn.
Density: de nieuwste variant is “Density” waarbij de stammen zijn versnipperd en weer samengeperst onder zeer hoge druk voor een tropische hardhout look. Deze extra harde variant is verkrijgbaar in Naturel, Caramel en een combinatie van beide genaamd Tiger
 


Moso plaat

MOSO Bamboo co2 neutral,hard & duurzaam, natuurlijke schoonheid, hoge stabiliteit, gezond Meerlaags materiaal van massief bamboe Biobased. Met verbeeldingskracht en creativiteit profiteren veel designoplossingen van de prachtige uitstraling van MOSO® Bamboe Massieve Platen. De toplaag bepaalt de slijtvastheid en hardheid, welke een leven lang kan meegaan.

Moso plaat
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen of voor een speciaal project:

Aannemersprijs
Ben je een aannemer met Kvk en BTW nummer, vraag dan hier een offerte aan. Je ontvangt binnen 24 uur een prijsopgave.

Bedrijfsnaam*: Voornaam*: Achternaam*: E-mail adres*: Telefoonnummer*: Gewenste hoeveelheid*: Indicatie leverdatum: Bericht:

Beoordelingen van klanten, reacties, vragen en antwoorden

Reactie


Hallo Christine, goed idee maar wij zagen niet. Je zou de plaat bij iemand moeten afleveren die hem kan zagen en met hem de wensen doornemen

rob bos
Algemene vraag


Hallo, graag zou ik willen weten of een plaat van 20 mm geschikt is als werkblad voor een bureau. En is het mogelijk om de rest stukken ook te krijgen als je een plaat laat zagen? Graag zou ik een daarmee een rand rondom de plaat aan de onderkant willen maken waardoor de plaat optisch dikker is, maar niet te zwaar wordt voor een zit-sta bureau. Met vriendelijke groeten, Christine

Christine

Bamboe Density 3 laags - Tiger

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur
Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit