Vanwege de feestmaanden is het erg druk bij PostNL. Sommige pakketten zijn helaas wat langer onderweg. Bestel op tijd!

Betonvloer olie - X10

Merk: Lacq

€ 448,22 per blik incl. btw
€ 22,41 per liter

Totaal per blik:
20 liter

Zakelijk afnemer? Meld je aan voor de groothandel: eco-bouwers.nl
Aantal
Maak een keuze
Gratis verzonden!

Levertijd: 2 Weken

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Nederland
Land van herkomst: Nederland

  • Beste alternatief
  • Duurzame kwaliteit
  • Plantaardig

Bekijk hier meer producten van het merk Lacq
Lacq logo
Artikelnummer: 8717853120749

Bekijk alles van Lacq >
Bekijk meer: asn >

Vloerolie X10 wordt op houten en betonnen vloeren aangebracht ter verfraaiing van het uiterlijk en ter bescherming tegen slijtage. Vloerolie X10 voorkomt het hinderlijk stuiven van onbehandelde betonvloeren. Na behandeling met Vloerolie X10 zijn de vloeren makkelijk schoon te houden, daar geen vuil of vet meer kan intrekken.

Vloerolie X10 is een 1 K polyurethaan, blanke, transparante sealer op basis van gemodificeerde, plantaardige olie, die bij meer dan twee à drie lagen glanzend zal opdrogen. 
Vloerolie X10 staat al meer dan 40 jaar bekend om z’n hoge kwaliteit, en is uitermate geschikt als vervanger voor van die ongelovelijk smerige verf die vroeger oxanolie als naam had.
 

Product informatie

Lacq-VloerolieX10-TDS-NL.pdf

  • Beton- of cementvochtigheid mag maximaal 4% zijn, en bij hout maximaal 18%
  • Verwerkingstemperatuur: Minimaal 5°C
  • Aanbrengen met kwast, roller, zachte bezem of verfspuit
  • Te verdunnen met terpentine, of gomterpetijn (zie tabblad 'Bijpassende producten')
Verbruik:
  • Op hout: circa 13 m² per liter
  • Op beton en cement: circa 10 m² per liter
Het verbruik is afhankelijk van de zuiging van de ondergrond.

Milieu informatie

Op basis van plantaardige olie, en dus als vervanger voor ongelovelijk smerige baggerverf die vaak gebruikt wordt.
Andere uitvoeringen120,21 per blik
24,04 per liter

Lacq

Lak- en verfproducten van professionele kwaliteit milieuvriendelijk, biobased. Ambachtelijk samengesteld voor schilders en bewuste klussers. Door de experts van Vliegenthart (sinds 1839) Alle lak- en verfproducten van Lacq worden geproduceerd volgens beproefd recept. Door experts die meer dan 100 jaar geleden pionierden met de beste ingrediënten. Topkwaliteit oliën, harsen en wassen dienen nog altijd als basis en worden op ambachtelijke wijze samengevoegd door hofleverancier Vliegenthart (sinds 1839).

Lacq
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen of voor een speciaal project:

Aannemersprijs
Ben je een aannemer met Kvk en BTW nummer, vraag dan hier een offerte aan. Je ontvangt binnen 24 uur een prijsopgave.

Bedrijfsnaam*: Naam*: E-mail adres*: Telefoonnummer*: Gewenste hoeveelheid*: Indicatie leverdatum: Bericht:

Beoordelingen van klanten, reacties, vragen en antwoorden

Algemene vraag


Hoi, Wij zijn we van plan om de standaard nieuwbouw dekvloer te gebruiken als ondergrond. De dekvloer is glad maar heeft wel wat bouw verf enzo erop. We willen de vloer dus eerst licht opschuren en dan behandelen met olie (Lacq Betonvloer olie - X10). Hierover hebben we een paar vragen: - Hoeveel lagen zijn nodig? Het resultaat verschil is ons nog niet duidelijke met uitzondering van de “die bij meer dan twee à drie lagen glanzend zal opdrogen”. Gezien de lagen ongeveer 250 euro per stuk (~125m2) zouden zijn is het fijn om te weten. - Is het voldoende om de vloer op te schuren, stofvrij maken en dan oliën genoeg? Of zijn er nog meer stappen die we moeten uitvoeren? - Is de beschermlaag voldoende om waterdicht te zijn? - Hoe moet de met olie behandelde vloer gereinigd worden na dat het uitgedroogd is? - Overleefd het een “glas rode wijn” ongelukje? Alvast bedankt en we zien uit naar je reactie! Vriendelijke groet, Matt

Matt
Reactie

De dekvloer dient minimaal 6 weken oud te zijn voordat met de behandeling wordt gestart. Het aantal lagen is sterk afhankelijk van de zuiging van de vloer. Nadat de eerste laag 20-40%, afhankelijk van de zuiging, met terpentine verdunt is aangebracht kan er naar wens nog 1 of 2 lagen worden aangebracht, maar voorkom te dikke lagen. Zeer gladde beton- en cementvloeren dienen vooraf geëtst te worden volgens voorschrift. Gladde betonvloeren bij voorkeur stofvrij stralen of schuren met diamantschijven. Gladde (zand)cement dekvloer schuren. Na het schuren alle schuurstof verwijderen door middel van een daarvoor geschikte stofzuiger. De vloer zal na behandeling gemakkelijk schoon te houden zijn en er zal geen vuil of vet meer intrekken. Let wel op, dat de olie na verloop van tijd licht zal vergelen. Hopende u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

Rob Bos

Betonvloer olie - X10

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur
Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit