Vanwege de feestdagen kan de bezorging en de verwerking van een bestelling iets langer duren
img img img

Geo Trio II energiedisplay

Merk: Geo

€ 99,95 per stuk incl. btw
Aantal
Let op! werkt alleen met slimme meters vanaf 2014. Zie ook de productinformatie of jouw meter geschikt is.

Gratis verzonden!

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Verenigd koninkrijk
Land van herkomst: Verenigd koninkrijk

Bekijk hier meer producten van het merk Geo
Geo logo
Artikelnummer: 5060320500999

De Trio II is een makkelijk, zelf te installeren, energiedisplay die in duidelijke kleuren het gas- en elektriciteitsverbruik weergeeft van dat moment. Zo kan je altijd zien hoeveel energie je huishouden gebruikt. 

De monitor toont 100% accurate actuele verbruiksgegevens, maar ook historische informatie (verbruik gespreid over de dag, week, maand en jaar). Met de Trio II kan je energie verbruik in kaart brengen en verlagen. 

Gebruik
De energiemonitor heeft een intuïtief ‘touchscreen’ om op een eenvoudige manier door de schermen heen te lopen en toont  gemakkelijk te begrijpen figuren om te laten zien wat er met je energieverbruik gebeurt. 

De Trio II vergelijkt je verbruik met je budget, zodat je gemakkelijk in de gaten kunt houden of je binnen je budget blijft. Als je zonnepanelen hebt, laat de Trio II direct zien wanneer en hoeveel elektriciteit je terug levert aan het net. 

Privacy
De energiemonitor is een zelfstandig functionerend product, waarvoor geen verbinding met internet nodig is. Dit geeft 100% zekerheid dat je gedetailleerde energieverbruiksdata binnenshuis blijven. Indien gewenst kunnen updates van de software ontvangen worden via een (tijdelijk) te activeren wifi-module. 

Installatie
De Trio is alleen geschikt voor de slimme energiemeters. De sensor kan je evenvoudig in de P1-poort van de slimme meter klikken.

Is jouw meter geschikt?
De Geo Trio II werkt samen met alle type slimme meters met een P1-poort die vanaf 2014 zijn geïnstalleerd van het type DSMR 4.0 en hoger. Tot nu toe is dat (D)SMR 4.0, 4.2, 4.3 en 5.0. 
 
De Geo haalt de voeding uit de slimme meter. Er is dus geen stopcontact in de meterkast nodig Bekijk het filmpje om te bekijken of jouw meter geschikt is om de Geo aan te sluiten. 

Wifi verbinding
De Geo heeft een wifi connector ingebouwd. Indien nodig kan de wifi module worden gebruikt om updates van de frimware op te halen.

Zonnepanelen
Als u zonnepanelen heeftt, toont de Trio II realtime de verrekening van het energieverbruik en de energieopbrengst van de panelen. Het is niet mogelijk om de opbrengst van zonnepanelen apart te zien van je verbruik op dat moment of in de history. 

 

Product informatie

Handleiding_geo.pdf
Geo_datasheet.pdf
Trio P1 flyer consument.pdf

Belangrijkste kenmerken:
  • Weergave in kleur van: gas en elektriciteit
  • Snel en eenvoudig zelf te installeren
  • Geschikt voor aansluiting op de nieuwe generatie slimme meters
  • 100% accurate gegevens - live en historisch
  • Volg uw prestaties tegen een budget
  • Werkt voor woningen met zonnepanelen
  • Het is niet nodig om een stopcontact in de buurt van uw meter te hebben. Werkt op de stroom van de slimme meter

Energie display inzetten voor bewoners

Organisaties zoals woningcorporaties, lokale bewonersinitiatieven of energiecorporaties, die aan de slag willen met het aanbieden van energiedisplays voor bewoners, kunnen wij in samenwerking met Quintens Advies projectondersteuning leveren. Zo kunnen wij samen met u bekijken wat het beste implementatiemoment is (bijvoorbeeld een bewonerparticipatieproject of als kers op de taart bij de oplevering van een woningverduurzaming). Naast het leveren van de displays, kunnen wij bijvoorbeeld energiecoaches een specifieke training geven over het toepassen van de display bij bewoners en een monitoringsproject helpen opzetten voor een effectmeting. Ga voor meer informatie naar: https://www.energieengedrag.nl

 


Films

Lees alles over de Geo
Bekijk hier meer informatie over de Geo

Geo

Krijg meer inzicht in je energiegebruik met de Geo Energiemonitor. Sluit hem aan op je slimme meter, en bekijk waar je ook maar wil je verbruik. Zo kan je makkelijker vast stellen waar je kan besparen. Het subtiele ontwerp van de Geo zorgt dat het je huis niet ontsiert.

Geo
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen of voor een speciaal project:

Bedrijfsnaam*: Naam*: E-mail adres*: Telefoonnummer: Gewenste hoeveelheid: Indicatie leverdatum: Bericht:

Geo Trio II energiedisplay

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur
Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit