img img

Koffie abonnement - per kopje

Merk: Bundles

€ 50,- per stuk incl. btw
Aantal
Maak een keuze
Dit is de borg voor de machine, kijk voor de abonnementskosten bij de productinformatie. Deze worden direct aan Bundles betaald.

Levertijd: 1 week
Kies zelf je bezorgdatum

Nederland
Land van herkomst: Nederland

  • Duurzame kwaliteit

Bekijk hier meer producten van het merk BundlesBundles logo
Artikelnummer: 2500000079078

Koffie drinken is een belangrijk onderdeel van de dagelijkse routine van velen van ons; iets wat je dagelijks doet moet je natuurlijk wel goed doen. Een goed koffiezetapparaat kopen is echter een hele investering. Daarnaast is er het risico aan verbonden dat je apparaat kapot gaat. Huishoudelijke apparaten die kapot gaan worden vaak gewoon weggegooid, terwijl er vaak nog veel goede onderdelen aan zitten, of het zelfs simpelweg één onderdeeltje is dat kapot is. Dit abonnement biedt een oplossing; in plaats van een koffiezetapparaat kopen betaal je een klein bedrag per kopje (€0.35). Gaat je apparaat kapot? Geen probleem; reparatie of vervanging zijn bij de prijs inbegrepen. Genoeg koffie gedronken? Ook geen probleem; zeg je abonnement op, en het apparaat wordt gerefurbished en gaat naar de volgende koffiedrinker.

Daarnaast zijn de bonen die bij het abonnement zijn inbegrepen verwantwoord geproduceerd. Moyee brengt de winst van de koffieproductie terug naar waar het hoort; de koffieproducerende landen, en specifiek de koffieboeren. Momenteel komt 85% van de winst van koffie terecht bij grote multinationals, door Moyee Big Coffee genaamd. De winst die de boeren er op maken is slechts 2%! Via het fairchain principe probeert Moyee de winst terug te brengen in de producerende landen. Daarin zijn ze eerlijk en transparant; wil je het hele verhaal weten over hoe ze hun koffie produceren? Kijk op www.moyeecoffee.com.

Product informatie

Kosten
Bij het afsluiten van een abonnement betaal je €50 borg. Je betaalt €0.35 per kopje. De minimumafname is 4 kopjes per dag; als je een keer minder dan dat drinkt is dat geen probleem; je kan dit gewoon opsparen. Zeg je binnen 5 jaar op, dan betaal je hiervoor €100. Voor plaatsing en indien nodig reparatie worden geen kosten in rekening gebracht. Ook filters, ontkalker en reinigingsmiddelen zijn inbegrepen.

De koffie
Bij de levering van het koffiezetapparaat krijg je 4 soorten Moyee koffie. Na ze geprobeerd te hebben, wordt je favoriete smaak geregistreerd. Als de koffie bijna op is worden er automatisch nieuwe bonen besteld. Ook het ontvangen van verschillende soorten bonen is mogelijk. Een overzicht van de soorten bonen vind je hier.

Het apparaat
De Siemens EQ6 series 700 die bij het abonnement hoort is een geavanceerd apparaat voor de beste koffie met een breed scala aan koffievariëteiten met één druk op de knop. Een constante zettemperatuur zorgt voor de beste koffie.
  • Waterfilter voor de ultieme koffiesmaak en een langere levensduur van het apparaat
  • Innovatieve sensoFlow doorstroomverwarming voor een constante zettingstemperatuur
  • Koffie- en melkspecialiteiten kunnen eenvoudig geselecteerd en bereidt worden door het aanraken van het display
  • Maalgraad eenvoudig aan te passen
  • Een compleet automatische reiniging van de melktoevoer via het AutoMilkClean
  • Extra sterke koffie met een minder bittere smaak dankzij het dubbele maalproces. De maximale druk in de zetkamer is 19 bar.
  • De afmetingen van het koffiezetapparaat zijn 385 x 301 x 458 mm (h x b x d)
Om te weten hoeveel je drinkt, installeert Bundles een speciale stekker die registreert hoeveel je drinkt. Dit wordt gebruikt voor het factureren van je koffie en voor het bestellen van nieuwe koffie.

Verschillende abonnementen
Er zijn twee verschillende abonnementen van Bundles; alleen betalen per kopje, of betalen per kopje met een vast maandbedrag van €15. Als je de versie met het vaste maandbedrag neemt, betaal je €0.25 cent per kopje. Hierdoor ben je goedkoper uit als je meer dan 150 kopjes per maand drinkt. Daarnaast verschilt de minimale afname; die is bij een vast maandbedrag 3 kopjes per dag, en bij de versie zonder vast bedrag 4 kopjes.

Films
Andere uitvoeringen

Koffie abonnement - per maand
Koffie abonnement - per maand
Uitvoering: per maand
50,-

Bundles

Binnen de circulaire economie worden alleen de beste spullen gebruikt én hergebruikt; bij een abonnement van Bundles koop je geen koffiezetapparaat of wasmachine, maar kopjes koffie en wasjes. De apparatuur die je gebruikt blijft van Bundles, en zij hebben de expertise in huis om ze goed te onderhouden. Klaar met je apparaat? Dan gaat hij naar de volgende gebruiker.

Bundles
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen of voor een speciaal project:

Bedrijfsnaam*: Naam*: E-mail adres*: Telefoonnummer: Gewenste hoeveelheid: Indicatie leverdatum: Bericht:

Koffie abonnement - per kopje

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:Kies een kleur

Deze verfkleuren worden gemaakt met natuurlijke pigmenten. Afhankelijk van de gebruikte pigmenten kan de prijs verschillen.

Klik op de kleur om deze te bestellen en de prijs te zien.Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit