Vanwege de feestdagen kan de bezorging en de verwerking van een bestelling iets langer duren
img img img

Vlonder & Terrasolie 2,5L - Naturel

Merk: Lacq

€ 31,59 per blik incl. btw

Totaal per blik:
2,50 liter
Aantal
De bezorgkosten voor deze producten zijn € 2,95
Gratis verzonden vanaf € 35,-

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Nederland
Land van herkomst: Nederland

 • Beste alternatief

Bekijk hier meer producten van het merk Lacq
Lacq logo
Artikelnummer: 8717853122149

Vlonder & Terrasolie : Lacq Vlonder & Terrasolie beschermt uw (hard)houten vlonder delen tegen verwering, maakt deze waterafstotend en verrijkt de houtkleur. Vlonder & Terrasolie is samengesteld uit hoogwaardige plantaardige oliën en wassen en is daardoor maximaal
impregnerend. Dit voorkomt de aangroei van algen en schimmels. Lacq Vlonder & Terrasolie is zeer eenvoudig in gebruik en u bent klaar in slechts 1 laag  Ideaal als periodieke bescherming en onderhoudsolie voor uw (hard)houten vlonder delen, terrassen en schuttingen.
 • Sterk impregnerend 
 • Verrijkt de natuurlijke houtkleur
 • ▪Voedt en Beschermt 
 • Voorkomt vergrijzing
 • Verkrijgbaar in 2 kleuren
De houtsoort en het aantal aangebrachte lagen kunnen invloed hebben op het kleur resultaat. Wij raden daarom aan om altijd eerst een proefstuk op te zetten, zodat u het resultaat kunt beoordelen. Het is Zijdemat glanzend na meerdere lagen Gebruik een platte kwast of roller geschikt voor oplosmiddel houdende verf.

 • Vlonder en Terrasolie goed oproeren vanaf de bodem.
 • Laat Vlonder en Terrasolie op kamer temperatuur komen. Verwerken tussen de 9°C en 25°C.
 • Rendement is altijd afhankelijk van de structuur, zuiging van het hout, de laagdikte, het gebruikte gereedschap en de omstandigheden van het aanbrengen.
 • Circa 10-15 m2 per liter
 

Product informatie

Voorbehandeling:
 • Alle bestaande verf en beits lagen eerst verwijderen.
 • Vergrijsd hout eerst ontgrijzen met Lacq Turbogel.
 • Het hout altijd reinigen en ontvetten vóór behandeling met Vlonder en Terrasolie. Gebruik hiervoor Fluxaf Pro-Clean of Fluxaf Powerclean.
Afwerking
1. Breng Terras en Vlonder olie voor een goede afwerking aan in de lengterichting van het hout. Werk in zones of plank voor plank.
2. Laat de olie 10-15 minuten intrekken
3. Om laagdikte opbouw te voorkomen, de overtollige olie uitboenen met een niet pluizende doek tot het houten oppervlak hand droog aan voelt.
4. Wanneer er na droging nog ‘schrale’ plekken zijn: behandeling herhalen

Waarschuwing: Voorkom laagdikte opbouw!
Wanneer u de overtollige olie niet uit boent, kunnen er glimmende en/of plakkerige plekken ontstaan op het hout. Na elke behandeling dient u de overtollige olie met een niet pluizende doek uit te boenen tot het oppervlak handdroog aanvoelt.
Vlonder & Terrasolie
 
Aan de slag
 • Droogtijden zijn afhankelijk van de aangebrachte laag en de omgevingstemperatuur.
 • Optimale omstandigheden zijn 20°C
 • Stofdroog:       ca. 1 uur
 • Overschilderbaar:    ca. 8 uur
Luchtdicht afsluiten en even omkeren om de rand vol te laten lopen voor een goede bewaartijd en afsluiting.
Gereedschap reinigen met terpentine.
In ongeopende goed afgesloten verpakking, droog bewaard bij een temperatuur tussen de 3°C. en 25°C zijn de producteigenschappen circa 2 jaar gegarandeerd. Halfvolle blikken overgieten in een kleiner blik helpt vel vorming en indroging voorkomen.
Duur van de houtbescherming is afhankelijk van: Kwaliteit van het hout, juiste voorbehandeling, uitvoering van het schilderwerk, onderhoud en de intensiteit van belasting.

Broeigevaar!
Er bestaat broei- en brandgevaar bij het gebruikte textiel. Altijd overgieten met met water en uitgebreid laten droge voor uitgebreide veiligheidsinformatie, veel gestelde vragen en handige tips:
www.lacq.eu
 

 

Milieu informatie

We verkopen geen hardhout omdat het zonde is van oerwoud, terwijl er in de vorm van bamboe misschien nog wel beter alternatief is. En alhoewel we bamboevloeren verkopen, is het ook weer zonde om het hardhout wat al gebruikt is niet regelmatig te behandelen zodat het langer meegaat..

Films


Lacq

Het beste voor je alle hout, modern en milieuvriendelijk maar met de eigenschappen van vroeger zodat je er optimaal en lang van kunt genieten. Dat zijn de producten van Lacq

Lacq
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen of voor een speciaal project:

Bedrijfsnaam*: Naam*: E-mail adres*: Telefoonnummer: Gewenste hoeveelheid: Indicatie leverdatum: Bericht:

Vlonder & Terrasolie 2,5L - Naturel

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur
Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit