img

Kika-BOO vriendjes - Ladie de poolvos

Merk: Kika-BOO

€ 14,94 per stuk incl. btw
Aantal
Maak een keuze
De bezorgkosten voor deze producten zijn € 2,95
Gratis verzonden vanaf € 35,-

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Nederland
Land van herkomst: Nederland

Bekijk hier meer producten van het merk Kika-BOOKika-BOO logo
Artikelnummer : 8717344240666

Ladie:
"Als mijn staart maar goed zit!" En dat zit hij zeker. Ladie is een heuze dame. Piekfijn met een mooi spits snuitje en een verzorgde witte vacht. Vol trots pronkt ze met haar pluizige witte staart en sierlijke tekeningen bij haar snuit. 

Verzamel ze allemaal en steun Kika!
Steun het goede doel met deze zes schattige knuffelvriendjes, want bij aankoop van Grumpie, Fozzie of Wizzie gaat €1,50 naar stichting Kika en bij Tekkie, Sullie en Ladie €2,50. Op die manier steun je de genezingskans bij kinderen met kanker én heb je een zeer schattig knuffeltje voor jezelf of een ander. Met hun wollige snuitjes fleuren de Kika-BOO's iedere kamer op!

De knuffels van Kika-BOO zijn volledig met de hand gemaakt. Daardoor verschillen ze onderling wat, maar dat is juist hun charme. Het materiaal is wol, in de binnenkant zitten metalen deeltjes voor de stevigheid en de oogjes zitten op de wol. Ze zijn ontzettend gezellig gezelschap in huis, bijvoorbeeld in de vensterbank of op het dressoir. Leuk om cadeau te geven en zeker ook leuk om te krijgen. 

Belangrijk: niet geschikt voor kleine kinderen
De knuffeltjes zijn absoluut niet geschikt als speelgoed voor kleine kinderen wegens inslikgevaar van de oogjes.

Extra info

Over Kika-BOO
Selma is Kika-BOO gestart. Ze heeft samen met haar zoon een lange medische reis afgelegd nadat er bij hem op 10-jarige leeftijd een bijzondere tumor werd ontdekt. Toen begon de zware reis met chemo's en andere behandelmethodes. Helaas was hij uitgebehandeld met de middelen die er toen waren. Totdat hij mee kon doen als testpersoon met een nieuw medicijn. Dat heeft zijn leven gered. Inmiddels is hij 22 jaar en leeft hij het leven volledig. 

Helaas is het niet ieder kind gegeven om beter te worden. Van de kinderen met kanker overleeft 1 op de 4 het niet. Selma wilde in dat kader heel graag iets terug doen voor alle mensen die steun hebben gegeven toen dat nodig was. Tijdens de emotionele reis met haar zoon ontdekte ze namelijk dat hoop & vertrouwen de enige middelen zijn die je als ouder op de been houden. Daarom is ze Kika-BOO gestart. Deze schattige knuffeltjes van wol zijn met de hand gemaakt. Voor ieder verkocht knuffeltje doneert Selma €1,50 (kleine knuffel) of €2,50 (grote knuffel) aan stichting Kika. Hiermee wil zij een bijdrage leveren aan een hogere genezingskans van kinderkanker. "Ik gun ieder kind uitzicht op een mooie en gezonde toekomst". Ook kunnen de knuffeltjes een extra steuntje geven.   

Wat doet Stichting Kika?
Jaarlijks krijgen ruim 550 kinderen in Nederland kanker. Gelukkig geneest 75% van deze kinderen, maar dan kan nog véél beter. Voor een hogere genezingskans is onderzoek heel erg belangrijk. Er kunnen dan betere behandeltechnieken worden ontwikkeld. 

Zo wordt er bijvoorbeeld een vaccin ontwikkeld om stamceltransplantatie bij kinderen met acute leukemie effectiever te maken. Het zieke afweersysteem wordt bij die kinderen vervangen door getransplanteerde stamcellen die uitrijpen tot een nieuw gezond systeem. Met behulp van het vaccin kan het nieuwe systeem ook specifiek kankercellen aanvallen. Op die manier kunnen de overlevingskansen van kinderen mogelijk snel worden verbeterd. 
Andere uitvoeringen

Kika-BOO vriendjes - Grumpie de kat
Kika-BOO vriendjes - Grumpie de kat
Uitvoering: Grumpie de kat
9,95

Kika-BOO vriendjes - Fozzie de vos
Kika-BOO vriendjes - Fozzie de vos
Uitvoering: Fozzie de vos
9,95

Kika-BOO vriendjes - Wizzie de uil
Kika-BOO vriendjes - Wizzie de uil
Uitvoering: Wizzie de uil
9,95

Kika-BOO vriendjes - Tekkie teckel
Kika-BOO vriendjes - Tekkie teckel
Uitvoering: Tekkie de teckel
14,94

Kika-BOO vriendjes - Sullie het hert
Kika-BOO vriendjes - Sullie het hert
Uitvoering: Sullie het hert
14,94

Kika-BOO

Hier zijn de knuffels van Kika-BOO. Ze toveren een lach op je gezicht. Maar dat niet alleen. Met de aankoop van een knuffel lever je ook een bijzondere bijdrage aan Stichting Kika, voor een hogere genezingskans van kinderkanker en een mooie, gezonde toekomst voor ieder kind.

Kika-BOO
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen of voor een speciaal project:

Bedrijfsnaam*: Naam*: E-mail adres*: Telefoonnummer: Gewenste hoeveelheid: Indicatie leverdatum: Bericht:

Totaal vakmannen en -vrouwenPagina 1 van 0

Kika-BOO vriendjes - Ladie de poolvos

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*: