img

Batterij oplaadbaar AA - 4st

Merk: Energizer

€ 16,50 per stuk incl. btw
Aantal
Maak een keuze

- Uit het assortiment -

De bezorgkosten voor deze producten zijn € 2,95
Gratis verzonden vanaf € 35,-

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Verenigde staten
Land van herkomst: Verenigde staten

keurmerken_recyclebaar.jpg

  • Gerecyclede grondstoffen

Bekijk hier meer producten van het merk EnergizerEnergizer logo
Artikelnummer: 7638900416893

Gewoon een batterij?
Nee, dat gewone zeker niet. De batterijen van Energizer zijn de eerste batterijen gemaakt van gerecyclede batterijen. Verantwoordelijkheid voor een gezonde aarde én de nieuwste technologie in een batterij.

Energizer combineert het handige van de alkaline batterij en oplaadbare batterij in één. Alkaline batterijen verliezen zeer weinig vermogen. Ze gaan dus superlang mee, waardoor ze handig zijn voor apparaten die weinig energie verbruiken maar wel altijd aan moeten kunnen. Denk bijvoorbeeld aan je rookmelder of de afstandsbediening.

Gaat de batterij toch leeg? Dan laad je hem op! Dit kan honderden keren. Dus ook al zijn de batterijen nu wat prijzig in aanschaf, je hebt daarna nooit meer andere batterijen nodig.

Product informatie

De eco-advanced batterijen zijn in 2016 benoemd tot product van het jaar (consumer survey of product innovation). Het zijn de eerste batterijen die zijn gemaakt van gerecyclede batterijen. De vele metalen zoals kobalt, koper en nikkel zijn namelijk prima herwinbaar. Zo’n 4% van de batterij is volledig gerecycled.

Gaat dat recyclen dan niet ten koste van de presentaties van de batterij? Nee hoor, zeker niet. Sterker nog, de alkaline batterijen van Energizer gaan als langste mee. Je hoeft dus minder vaak batterijen te kopen, en je draagt ook nog eens actief een steentje bij aan een beter milieu.

Specificaties:
  • Capaciteit: 2000 mAh
  • Spanning: 1,2 V
  • 4 stuks per pak
  • Afmetingen: 10,5 x 44,5 mm
  • Type: NiMH
  • Oplaadbaar: ja

Milieu informatie

Alkaline batterijen zijn superhandige batterijen voor apparaten die het altijd moeten doen, zoals een klok, zaklantaarn of rookmelder. Ze verliezen heel weinig vermogen. Ze zijn helaas wel zeer milieubelastend. Er zitten allerlei soorten metalen in. Sommige grondstoffen komen uit landen waar het winnen van de stoffen ten koste gaat van mens en milieu. Dat willen we natuurlijk niet!

Maar… wist je dat alkaline batterijen heel goed te recyclen zijn? Ongeveer 95% van de kobalt, nikkel en koper kan weer teruggewonnen worden. Daarom is het zo belangrijk om batterijen weer in te leveren. Dan kunnen er weer nieuwe batterijen van gemaakt worden. Daar worden wij heel blij van! Dat bespaart voor je portemonnee en de aarde.
Andere uitvoeringen

Batterij oplaadbaar AAA - 4st
Batterij oplaadbaar AAA - 4st
Uitvoering: AAA Oplaadbaar
16,50
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen of voor een speciaal project:

Bedrijfsnaam*: Naam*: E-mail adres*: Telefoonnummer: Gewenste hoeveelheid: Indicatie leverdatum: Bericht:

Batterij oplaadbaar AA - 4st

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:Kies een kleur

Deze verfkleuren worden gemaakt met natuurlijke pigmenten. Afhankelijk van de gebruikte pigmenten kan de prijs verschillen.

Klik op de kleur om deze te bestellen en de prijs te zien.Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit