Zeegras vloerbedekking: Visgraat

Merk: Cunera

€ 107,- per strek. meter incl. btw

Afmetingen per stuk lxbxh:
100cm x400cm x5mm
Totaal per strek. meter:
4 m2
Aantal
Dit product wordt apart verzonden door
Cunera

bezorgkosten
Voor de producten van deze leverancier worden aparte verzendkosten berekend van
€ 75,- gratis vanaf € 749,99

Levertijd: 1 week

Nederland
Land van herkomst: Nederland

 • Herwinbare grondstoffen
 • Deels biologisch afbreekbaar
 • Plantaardig

Bekijk hier meer producten van het merk Cunera
Cunera logo
Artikelnummer: 2700000042571 Bekijk alles van Cunera >
Vloerbedekking >


Zeegras vloerbedekking wordt gemaakt van de waterplant, die wereldwijd vooral veel voorkomt in zoet water. Van de vezels wordt een draad gesponnen, waar de vloerbedekking van wordt gemaakt. Zeegras komt maar in één kleur voor, in verschillende patronen.
De vloerbedekking van Cunera is een verantwoorde vloerbedekking op een natuurlijke basis. Cunera zet zich in voor grondstoffen die in balans zijn met hun omgeveving, ongeacht achtergrond of afkomst. 
 
Kom gerust een keer langs in onze winkel, dan helpen wij u graag verder!
 
Eigenschappen van tapijt en karpet in zijn algemeen
 • Doet warm aan               
 • Tapijt absorbeert rondzwevende deeltjes en houdt dit vast                    
 • Geeft betere akoestiek
 • Dempt geluid
 • Zacht comfortabel oppervlak
 • Veilig, stroef, voorkomt uitglijden
 • Vriendelijk voor poten en gewrichten van huisdieren
 • Vuil is minder zichtbaar
 • Egaal oppervlaktebeeld
 • Onderhoudsvriendelijk bij een goede kwaliteit
 • Eenvoudig vervangbaar
   
Kamerbreed Zeegras
 • 100% zeegras
 • Rug: latex
 • Geleverd in 400 cm
Voor verdere informatie over zeegras vloerbedekking zie de site van Cunera: http://www.cunera.nl/kamerbreed_nl.html

Product informatie

Leginstructie_sisal, zeegras, kokos4.pdf
Voordeel allergie patienten4.pdf

Product eigenschappen
 • Cunera Visgraat
 • Gewicht: 2400 gr/m2
 • Geschikt voor normaal woongebruik (woonkamers en logeerkamers)
 • Anti-slip met DS weerstand 
 • Antistatisch (geen schokjes door erop te lopen) 

Milieu informatie

Grondstoffen:
De basismaterialen voor de vloerbedekkingen van Cunera zijn allemaal herwinbare grondstoffen zoals kokos, sisal, zeegras, papier, leder en wol.

Herkomst kokos:
Voor de kust van Zuid-oost India, met name de Malabarkust groeien de kokospalmen van welke Cunera de vezels gebruikt. De kokosvezels worden gesponnen uit de vezels van de bolster.De bolster wordt eerst geroot, d.w.z. langdurig aan water blootgesteld. Daardoor verdwijnt de natuurlijke kleverigheid. Uit deze behandeling blijkt dat kokosweefsels (dus ook -tapijt) goed tegen vocht kan. Na het roten worden de vezels gedroogd, geklopt en tot garen gesponnen.Dankzij jarenlange contacten met Indiase leveranciers kan en durft Cunera u de beste kwaliteit kokos tapijt te garanderen.

Herkomst sisal:
Sisalvezels worden gewonnen uit de Agaveplant. De plantages liggen hoofdzakelijk op Yucatan, een schiereiland aan de Atlantische kust van Centraal Amerika, toebehorend aan Mexico en Guatemala.
Inmiddels zijn er ook plantages in Brazilië, Afrika en Indonesië. De bladeren van de vezelachtige planten (met een lengte tussen 110 en 180 cm!) worden na het kappen als het ware geschild waardoor de vezels vrij komen en geschikt zijn voor verdere verwerking. De vezels worden gedroogd, gebleekt en gekalandeerd waarna ze tot garens worden gesponnen en/of getwijnd. 
 
Alle cocos en sisal producten worden zowel op authentieke als op moderne weefgetouwen geweven. Voor een mooi en kwalitatief product zijn ook de grondstoffen belangrijk.
 
Natuurproducten hebben hun eigen specifieke eigenschappen. Kleurnuances en onregelmatigheden zijn daardoor onvermijdelijk en geven hiermee de natuurlijke charme weer.
 

Films


Cunera

Cunera vloerbedekking is gemaakt van herwinbare grondstoffen zoals kokos, sisal, zeegras, papier, leder en wol. Die materialen worden gewonnen in Brazilië, Afrika, India en Indonesië. Het materiaal is zeer fijn geweven en daardoor goed sterk. Geschikt voor bijvoorbeeld woonkamer en slaapkamer om daar een natuurlijke look te creëren.

Cunera
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen of voor een speciaal project:

Bedrijfsnaam*: Naam*: E-mail adres*: Telefoonnummer: Gewenste hoeveelheid: Indicatie leverdatum: Bericht:

Vloerenleggers

Totaal 4 vakmannen en -vrouwenPagina 1 van 1
Al Decor
Al Decor is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het leggen van parketvloeren, met name in bamboeparket in al zijn variëteiten. Door de diversiteit en hoogstaande kwaliteit en het feit dat het e.. Bekijk profiel pagina

Flierveld 67
2151 LE Nieuw Vennep
0252531903
JustIN Parketvloeren
JustIN Parketvloeren, een jong en ervaren bedrijf met een vakkundige, gediplomeerde parketlegger. Wij zijn gespecialiseerd in het werken met bamboe, hier hebben wij jaren ervaring in, in al .. Bekijk profiel pagina

Gaffelstraat 42
1445 HS Purmerend
0299-406748
LEKA Parket
LEKA Parket is specialist in het leggen van houten vloeren (tevens traditionele vloeren), schuren, renoveren en onderhoud van diverse houten vloeren. Met jarenlange ervaring in vloermontage kan LEKA P.. Bekijk profiel pagina

Pijlspits 5
6034 PD Nederweert Eind
Van t Pad Woning- en Projectstoffering
Ruim 8 jaar is van ’t Pad Woning- en Projectstoffering al gevestigd in IJsselstein.  Wij werken voor particulieren en bedrijven. Onze vloeren liggen onder andere in hotels, scholen, kantoo.. Bekijk profiel pagina

Ringoven 38
3402 SC IJsselstein
030 751 96 04

Beoordelingen van klanten, reacties, vragen en antwoorden

Algemene vraag


Beste, Kan deze vloerbedekking los gelegd worden? Of moet deze altijd gelijmd worden? Alvast bedankt! M.vr.gr, Anne

Anne
Reactie

Dag Anne, Uit de leg instructies: "Omdat natuurproducten gevoelig zijn voor atmosferische veranderingen, erdient het aanbeveling deze producten helemaal te verlijmen."

Eco
Reactie

Dag Anne, Uit de leg instructies: "Omdat natuurproducten gevoelig zijn voor atmosferische veranderingen, erdient het aanbeveling deze producten helemaal te verlijmen."

Eco

Zeegras vloerbedekking: Visgraat

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur
Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit