Bundles afwas abonnement - Miele vrijstaande vaatwasser

Merk: Bundles

75,- per stuk incl. btw
Aantal
Maak een keuze
Dit is de borg voor de machine, kijk voor de abonnementskosten bij de productinformatie. Deze worden direct aan Bundles betaald.

Dit product wordt apart verzonden door
Bundless


Bij dit product zijn altijd verzendkosten van toepassing

Levertijd: 1 week
Kies zelf je bezorgdatum

Nederland
Land van herkomst: Nederland

Bekijk hier meer producten van het merk Bundles
Bundles logo
Artikelnummer: 2500000111310

Bekijk alles van Bundles >
Bekijk meer: Witgoed >

Koop geen vaatwasser meer, maar betaal voor het gebruik met Bundles.

Waarom het Bundles Concept?
Wasmachines, vaatwassers en andere apparaten worden gemaakt, gebruikt en weggegooid. Deze apparaten worden steeds korter gebruikt en sneller weggegooid omdat fabrikanten focussen op kosten in plaats van op kwaliteit. Het resultaat: wegwerpapparaten. Bundles wil een verandering realiseren: de oude economie om zeep helpen en de transitie naar de circulaire economie in gang zetten. De circulaire economie waarin iedereen de beste apparaten gebruikt én hergebruikt. Maar ook een systeem met tevreden gebruikers.
 
Bundles maakt het mogelijk om je vaat circulair te wassen. Bij Bundles neem je een abonnement op een service: het gebruik van een apparaat. Je betaalt maandelijks voor gebruik in plaats van voor bezit.

De vaatwasser staat gewoon bij jou thuis, maar Bundles blijft eigenaar van het apparaat en zorgt dat het gewoon goed werkt. Na gebruik belanden de apparaten niet in de shredder, maar terug in de cirkel!
 
Hoe werkt het?
Bundles plaatst en installeert de vaatwasser. Je krijgt een inlog voor de website van Bundles waar je via de web-app het verbruik en alle relevante informatie kan inzien, de web-app maakt het makkelijk maakt om je vaat zuinig en schoon te wassen. Reparaties zijn voor kosten van Bundles. Bundles koppelt de apparaten aan het internet. Hierdoor hebben we inzicht in jouw wasjes en kunnen we kosten besparen. Dit is goed voor jou, voor de producent (Miele) en voor het milieu. Win-win-win-win-win dus!

Je krijgt iedere maand een factuur voor de toegang (maandbedrag) en het gebruik van het apparaat (prijs per wasbeurt).

Wat zijn de voordelen?
Comfortabel: Als de apparaten niet werken, dan hoef je ook niet te betalen, een soort ‘no cure no pay’. Je weet dus precies waar je aan toe bent en je hoeft niet blindelings te vertrouwen op verkooppraatjes. Bundles levert een service: een schone vaat.

Duurzaam:
 We gebruiken veel energie, vaatwasmiddel en water bij het wassen van en apparaten gaan te snel kapot. Bundles gebruikt apparaten die hergebruikt kunnen worden en zuiniger zijn door een automatische doseringsfunctie en beladingsherkenning. 

Voordelig:
 Wat zijn je totale waskosten? Afschrijving, onderhoud, reparatie, verbruik. Met een abonnement kun je de totale waskosten verlagen. Zonder investering bespaar je direct op verbruikkosten. Bij meer klanten dalen de kosten! Daar profiteert iedereen van.

Kwaliteit:
 Je vaat wordt schoner. Het apparaat is veel stiller en heeft handige functies als de quick power wash en sensor dry.

Productspecificaties Bundles afwas abonnement - Miele vrijstaande vaatwasser - Wasmachine - Vrijstaand

Mogelijke abonnementen
Wanneer je via Eco-Logisch een abonnement afsluit, betaal je de borg van € 75,- Wij sturen je bestelling door naar Bundles, en zij maken een afspraak voor de plaatsing van de machine (binnen 3-5 werkdagen). De maandelijkse kosten en de kosten per afwasbeurt, worden door door Bundles geincasseerd. Bundels maakt dan ook het incasso contract met je op. Wanneer je stopt, ontvang je de borg van Bundles retour. 
 
Goed om te weten:
  • Bij elk abonnement betaal je een borg van € 75,- Deze krijg je terug wanneer je stopt met het abonnement. 
  • Je abbonement is maandelijks opzegbaar. Bundles brengt een ‘verplaatsbijdrage’ van €125 in rekening. Je kan ook wisselen van abonnement of het abonnement overdragen aan een nieuwe bewoner/huisgenoot.

Vaatwas abonnement
  • Vrijstaande vaatwasser
  • € 12,95 per maand
  • € 0,15 tot €1,00 euro per wasbeurt

Films




Andere uitvoeringen

Bundles wasmachine abonnement - Classic

Uitvoering: Wasmachine - Classic
75,-
 
75,-
 

Bundles wasmachine abonnement - Luxe

Uitvoering: Wasmachine - Luxe
75,-
 

Bundles wasdroger abonnement - Classic

Uitvoering: Wasdroger - Classic
75,-
 

Bundles wasdroger abonnement - Luxe

Uitvoering: Wasdroger - Luxe
75,-
 

Bundles

Binnen de circulaire economie worden alleen de beste spullen gebruikt én hergebruikt; bij een abonnement van Bundles koop je geen koffiezetapparaat of wasmachine, maar kopjes koffie en wasjes. De apparatuur die je gebruikt blijft van Bundles, en zij hebben de expertise in huis om ze goed te onderhouden. Klaar met je apparaat? Dan gaat hij naar de volgende gebruiker.

Bundles
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen, producten met bedrukking of een speciaal project:



Bundles afwas abonnement - Miele vrijstaande vaatwasser

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:



De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur




Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit