We zijn open voor Click & Collect - Verfmengen - Showroom op afspraak. Lees hier meer
img img img

Bundles Droog abonnement

Merk: Bundles

€ 99,01 per stuk incl. btw
Aantal
Maak een keuze
Dit is de borg voor de machine, kijk voor de abonnementskosten bij de productinformatie. Deze worden direct aan Bundles betaald.

Levertijd: 1 week
Kies zelf je bezorgdatum

Bekijk hier meer producten van het merk BundlesBundles logo
Artikelnummer : 995793723


Koop geen wasmachine meer, maar betaal voor het gebruik met Bundles.  Vanaf 0,20 euro per wasbeurt!

Waarom het Bundles Concept?

Wasmachines, drogers en andere apparaten worden gemaakt, gebruikt en weggegooid. Deze apparaten worden steeds korter gebruik en sneller weggegooid omdat fabrikanten focussen op kosten in plaats van op kwaliteit. Het resultaat: wegwerpapparaten. Bundles wil het een verandering realiseren: de oude economie om zeep helpen en de transitie naar de circulaire economie in gang zetten. De circulaire economie waarin iedereen de beste apparaten gebruikt én hergebruikt. Maar ook een systeem met tevreden gebruikers.
 
Bundles maakt het mogelijk om circulair te wassen. Bij Bundles neem je een abonnement op een service: het gebruik van een apparaat. Abonnementen op wasmachines en drogers noemen wij wasabonnementen. Je betaalt maandelijks voor gebruik in plaats van voor bezit. Hoe minder je gebruikt, hoe minder je betaalt. Eerlijk toch?

De wasmachine of droger staat gewoon bij jou thuis, maar Bundles blijft eigenaar van de apparaten en zorgt dat ze gewoon goed werken. Na gebruik belanden de apparaten niet in de shredder, maar terug in de cirkel!
 
Hoe werkt het?

Bundles plaatst en installeert de wasmachine en/of droger. Je krijgt een Was-App die het makkelijk maakt om zuinig en schoon te wassen. Bundles helpt je energie en wasmiddel goed en voordelig in te kopen en te gebruiken. Reparaties zijn voor kosten van Bundles. Bundles koppelt de apparaten aan het internet. Hierdoor hebben we inzicht in jouw wasjes en kunnen we kosten besparen. Dit is goed voor jou, voor de producent (Miele) en voor het milieu. Win-win-win-win-win dus!

Je krijgt iedere maand een factuur voor de toegang (maandbedrag) en het gebruik van het apparaat (prijs per wasbeurt).
Het abonnement is per maand opzegbaar. Bundles verwacht dat de kosten zullen dalen omdat we meer klanten krijgen. Dit zie je terug in een verlaging van de maandelijkse factuur.
Wat zijn de voordelen?

Comfortabel: Als de apparaten niet werken, dan hoef je ook niet te betalen, een soort ‘no cure no pay’. Je weet dus precies waar je aan toe bent en je hoeft niet blindelings te vertrouwen op verkooppraatjes. Bundles levert een service: schone en droge was.

Duurzaam:
We gebruiken veel energie, wasmiddel en water bij het wassen en apparaten gaan te snel kapot. Bundles gebruikt apparaten die hergebruikt kunnen worden en zuiniger zijn door een automatische doseringsfunctie en beladingsherkenning. 

Voordelig:
Wat zijn je totale waskosten? Afschrijving, onderhoud, reparatie, verbruik. Met een abonnement kun je de totale waskosten verlagen. Zonder investering bespaar je direct op verbruikkosten. Bij meer klanten dalen de kosten! Daar profiteert iedereen van.

Kwaliteit:
Je wast schoner met minder kreukels en je kleding slijt minder. Het apparaat is veel stiller en heeft handige functies als automatische dosering en uitgestelde startijd.
 

Product info

Mogelijke abonnementen

De was en droogabonnementen bieden wij aan namens bundels. Wanneer je via Eco-Logisch een abonnement afsluit, betaal je de borg van € 99,- Wij sturen uw bestelling door naar Bundles, en die maken een afspraak voor de plaatsing van de machine (binnen 3-5 werkdagen). De maandelijkse kosten en de kosten per wasbeurt, worden door door Bundles geincasseerd. Bundels maakt dan ook het incasso contract met u op. Wanneer u stopt, ontvangt u de borg van Bundles retour. 

Goed om te weten:
 • Bij elk abonnement betaal je een borg van € 99,-  Deze ontvang je terug wanneer je stopt met het abonnement. 
 • Gratis verhuizing elke 3 jaar t.w.v. 100 euro 
 • Maandelijks opzegbaar. Zeg je op binnen 3 jaar, betaal je 100 euro

1. Was abonnement klein  (minder dan 6x wassen per week)
 • € 14,95 per maand
 • € 0,40 euro per wasbeurt
2. Was abonnement Groot (meer dan 6x wassen per week)
 • € 19,95 per maand
 • € 0,20 euro per wasbeurt
3. Droogabonnement klein
 • € 15,95 per maand
 • € 0,40 euro per wasbeurt
4. Droogabonnement groot
 • € 20,95 per maand
 • € 0,20 per droogbeurt

De abonnementen van Bundles zijn heel compleet en altijd aanpasbaar. Je profiteert altijd van:
 
 • Online inzicht in je verbruik via de WasApp
 • 100% Servicegarantie dus geen reparatiekosten
 • Levering en installatie binnen 3-5 werkdagen
 • 1 x per 3 jaar gratis verhuizen of verplaatsen

Films
Andere uitvoeringen

Bundles wasabonnement
Bundles wasabonnement
Uitvoering: Was abonnement 1
99,-

Bundles wasabonnement
Bundles wasabonnement
Uitvoering: Was abonnement 2
99,-

Bundles Droog abonnement
Bundles Droog abonnement
Uitvoering: Droog abonnement 1
99,-

Bundles

Binnen de circulaire economie worden alleen de beste spullen gebruikt én hergebruikt; bij een abonnement van Bundles koop je geen koffiezetapparaat of wasmachine, maar kopjes koffie en wasjes. De apparatuur die je gebruikt blijft van Bundles, en zij hebben de expertise in huis om ze goed te onderhouden. Klaar met je apparaat? Dan gaat hij naar de volgende gebruiker.

Bundles
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen of voor een speciaal project:

Bedrijfsnaam*: Naam*: E-mail adres*: Telefoonnummer: Gewenste hoeveelheid: Indicatie leverdatum: Bericht:

Totaal vakmannen en -vrouwenPagina 1 van 0

Bundles Droog abonnement

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*: