img img img img

Amaze elektrisch verwarmingspaneel Solo Smart 420W

Merk: Amaze

€ 90,15 per stuk incl. btw
Van dit product is een 2e kans artikel beschikbaar voor €62,92. Meer info
Status van dit 2e kans product:
Verpakking is open geweest, product is in orde. 2e kans artikel bestellen
Aantal
Maak een keuze
Let op de kachel werkt alleen via de App op je smartphone

Gratis verzonden!

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

 • Alternatieve energiebron
 • Gas besparend
 • Formaldehyde-vrij

Bekijk hier meer producten van het merk Amaze
Amaze logo
Artikelnummer: 5038302000034

Bespaar in sommige gevallen meer dan 50 procent op de verwarmingskosten in huis. Het basisidee is om de units te installeren in ruimten die 's nachts worden gebruikt en de centrale thermostaat 5 tot 10 graden lager te zetten.
Hierdoor kan men besparen op de verwarmingskosten door niet het hele huis 's nachts te verwarmen.

Drievoudig geïsoleerd voor elektrische veiligheid.
Veiliger voor kinderen, ouderen en huisdieren. Lagere oppervlaktetemperatuur zal niet verbranden bij contact. Geen ventilator en dus geen lawaai, minder stroom en geen hercirculatie van stof en allergenen. Ideaal voor astma- of allergiepatiënten.
 • Verbruik o,4 kwh
 • 420 watt ERP paneel verwarming met geintegreerde tijdsinstelling met smart app.
 • Voorzien van WiFi.
 • Afmeting: 600 x 600 x 10 mm.
 • Diepte vanaf de muur 35 mm
Amaze elektrisch verwarmingspaneel Solo Smart met Programmeerbare timer Te bedienen via smartphone of tablet.
 • Verwarmingspanelen
 • Eenvoudig te monteren
 • Energiezuinig
 • Gemakkelijk overschilderbaar
 • Ingebouwde WiFi
 • Programmeerbare timer
 • Te bedienen via smartphone of tablet

Product informatie

Een aantal jaren hebben we Econo-heat verkocht. Door nieuwe regelgeving ( ERP) was het niet meer mogelijk om deze panelen nog te leveren. Daarbij is ook Econo-Heat gestopt met de productie.Er is tijdens de productei een vezel meegebakken  om scheuren te voorkomen.
Nu is er dan toch een oplossing gekomen en kunnen we de producten weer herintroduceren onder de naam AMAZE -  Zoals jullie kunnen zien zijn deze panelen standaard uitgerust met WIFI/timer. 
 
Met dit slimme Amaze verwarmingspaneel verwarm je ruimtes tot +- 12 m2 op een energiezuinige manier. Je sluit het paneel aan door simpelweg de stekker in het stopcontact te steken. Het verwarmingspaneel is uitgerust met WiFi waardoor je van afstand af je telefoon of tablet het paneel kunt bedienen.
 
Hoe gebruik ik het AH420EUS verwarmingspaneel?
• Je gebruikt het convectiepaneel om ruimtes tot +-12 m2 te verwarmen
• Het paneel verbind je met de gratis iOS en Android app eWeLink - volg hiervoor de instructies in de handleiding
• Je kunt nu vanaf je smartphone of tablet het paneel bedienen
• Ook zonder app is het paneel te gebruiken. Je kunt het paneel dan alleen aan- en uitzetten en geen tijdschema maken of het paneel van afstand bedienen
 
Wat kan ik allemaal instellen met de app?
• Aan- en uitzetten
• Tijdschema’s maken: bijvoorbeeld iedere dag tussen 06.30 en 08.30 en tussen 18.00 en 22.30 uur aan, of bijvoorbeeld iedere woensdag om 23.00 aan en donderdagochtend om 07.00 uit - Alles is mogelijk!
• Ook kun je je eWeLink account koppelen aan je Google Home of Amazon Smart Home account zodat je het paneel zelfs met je stem kunt bedienen
 
 

Milieu informatie

400 Watt (1365 BTU), 120 volt, 3,33 Ampère. Gebruikt slechts 0,4 Kwh aan energie. Ideaal voor 200 sft ruimte. ETL- en IEC-goedgekeurd en RoHS-conform.

Films
Andere uitvoeringen

Amaze

Amaze Heaters, voorheen Cozy Heater, werd in 2011 geïntroduceerd in de Verenigde Staten. We zijn een jaar lang begonnen met de verkoop van onze energiezuinige wandpaneel verwarming op amazon en ebay. Binnen 3 jaar zijn we snel uitgebreid met vele innovatieve modellen en accessoires voor allerlei markten en vandaag de dag zijn we de toonaangevende leverancier van wandkachels in de Verenigde Staten die verkopen op Amazon, Wal-Mart, Home depot, MOR electric, Sharper image, Lowe's en 15 andere online retail ketens.

Amaze
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen of voor een speciaal project:

Bedrijfsnaam*: Naam*: E-mail adres*: Telefoonnummer: Gewenste hoeveelheid: Indicatie leverdatum: Bericht:

Beoordelingen van klanten, reacties, vragen en antwoorden

Slecht


Ik raad ten zeerste af om dit verwarmingspaneel te kopen. Ik kom hiermee dus terug op mn vorige review. Intussen is het bluppen gestopt maar komt er een nare chemische geur uit de verwarming. Ik heb deze nu van de muur gehaald en er zit een donkerbruine verbrande plek op de achterkant met een bruine streep naar boven van iets wat verdampt of verbrand is. Dit zit op de plek van sticker met de tekst ''Cutout switch placed here" wat ws betekent: dit is de plek waar de uitsparings schakelaar is geplaatst. Het ziet ernaar uit dat hier iets is doorgebrand. Ik heb nu ook de andere 3 Amaze verwarmingspanelen van de muur gehaald. Bij allen zit er op deze plek een soort holte die gebarsten is, is dit normaal of het begin van dezelfde ellende als bij het verwarmingspaneel dat blubte, stinkt en verbrand is? Bij 1 van de overige 3 is de sticker en de plek van de uitsparings schakelaar eronder ook al helemaal donkerbruin. Ik heb even geleden al gebeld met een medewerker van Eco-logisch, die had er geen verstand van en ik zou teruggebeld worden. Dit is nog niet gebeurd. Ook op mn vorige review is niet gereageerd, dat is spijtig. Dus ik ga nu zelf weer contact opnemen, want dit klopt van geen meter. Overigens is er in 1 van de 4 panelen een barst ontstaan, wat niet zou mogen gebeuren, gezien de toegevoegde vezel.

Micha
Goed


Hallo, sinds ruim een jaar heb ik 4 van deze verwarmingspanelen hangen. Gelukkig geen scheuren zoals de vorige versie en tevreden met gebruik. Maar nu is er 1 van de 4 die om de ong. 15 seconden een blub-geluidje maakt. Dit is irritant. Ik wil graag weten hoe dit komt, of het te verhelpen is en of t niet gevaarlijk is?

Micha
Reactie


De verwarming verspreidt een vrij heftige chemische geur, die volgens mij niet helemaal gezond is en nogal hinderlijk juist als je een kleine ruimte opwarmt. Hebben meer mensen hier last van? Ik vermoed dat het de coating is.

K. Oenema
Gaat wel


De kachel werkt alleen op je smartphone melden jullie. Ik mis een handleiding welke app ik nodig heb en hoe ik eea moet instellen.

Riny Wismans
Heel Goed

De handleiding krijgt u bij het product geleverd.

Eco
Heel Goed

De handleiding krijgt u bij het product geleverd.

Eco

Geen mening


Eerst heb ik telefonisch contact gezocht met hun om informatie te krijgen over een product. Degene die ik aan de telefoon had moest tot 2 keer toe overleggen met iemand ander om mijn vragen te beantwoorden. Dat voelde al niet goed. Vervolgens het product netjes op tijd ontvangen. Product uitgepakt. Maar door dat ik midden in een verhuizing zit heeft mijn zoon per abuis de verpakking weg gegooid, daarin zaten nog 2 op maat gemaakte vellen ( waaronder warmte bestendig vel) die ik dus nodig had voor dit product van 100 euro. Bij navraag om dit na te zenden kreeg ik het antwoordt, kort en bot.; "Helaas kunnen wij geen losse onderdelen nazenden." Niet eens meedenken met de klant voor een andere oplossing, geen suggesties, helemaal niets. Ja het is mijn fout dat ze weggegooid zijn, maar het is hun service ( die dus ontbreekt) om de klant toch tevreden te kunnen stellen. Ze willen mij dus wijs maken dat ze geen reserve onderdelen hebben. Nee zo zullen we de wereld wel duurzamer maken, gewoon slecht! eco-logisch. Mijn product van 100 euro kan ik nu wel aan de wetenschap schenken. NOOIT meer zal ik hier iets bestellen.

Will

Amaze elektrisch verwarmingspaneel Solo Smart 420W

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur
Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit