We zijn open voor Click & Collect - Verfmengen -De Showroom is op afspraak. Lees hier meer
img

Aromatische olie - Citroen - 10 ml

Merk: Alambika

€ 7,26 per stuk incl. btw
Aantal
Maak een keuze
De bezorgkosten voor deze producten zijn € 2,95
Gratis verzonden vanaf € 35,-

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Italie
Land van herkomst: Italie

Bekijk hier meer producten van het merk AlambikaAlambika logo
Artikelnummer : 4250893508527

Deze op kwaliteit gecertificeerde citroenolie heeft een frisse, schone, scherpe geur die wereldwijd een van de meest populaire oliën is. De olie is een belangrijke aanvulling op elke natuurlijke noodhulp kit door zijn antibacteriële en antiseptische eigenschappen. Het werkt ademend en ondersteunt je immuunsysteem waar nodig. De olie is ook nuttig als ondersteuning voor je spijsvertering, bloedsomloop en huid. Citroen heeft een verfrissend en oplichterend effect op de psyche, en bevordert mentale helderheid. 

Gebruik:
Je kan de olie op diverse manieren inzetten. Gebruik de olie bijvoorbeeld in een diffuser om je kamer een lekker geurtje te geven. Ook kan je het sterk verdund mengen met diverse soorten zeep om een lekker geurend schoonmaakmiddel te krijgen.

Waarschuwing:
niet direct op de huid smeren of innemen. Dit kan brandwonden geven. Ook mengt de olie niet met water waardoor het in water alsnog direct op je huid komt. Zorg dus altijd voor een emulgator zodat de olie goed kan mengen.

Specificaties:
  • 10 ml
  • Bevat: Limonene, beta-Pinene, gamma-Terpinene
  • Belangrijk: gebruik het niet vlak voordat je langdurig de zon ingaat, gezien het dan een brandend effect kan hebben

Milieu informatie

Alambika definiërt luxe opnieuw
Alambika heeft luxe 100% pure, wildcrafted & organische lijn van essentiële olie- en huidverzorgingsproducten. herdefinieerd. Deze onberispelijke collectie bevat de meest gezochte en nuttige ingrediënten die beschikbaar zijn, waardoor de enige echte wijsheid van de natuur in de producten wordt gegeven om jouw lichaam, zintuigen en ziel te voeden. 

Alambika's unieke, gecertificeerde organische verzorgingsproducten bevatten genot en vreugde die alleen in de natuur te vinden is. De producten bevorderen niet alleen welzijn en verbeteren de schoonheid, zij bieden net zoveel zorg aan het innerlijke als aan het buitenste. Hun doel is om jou te helpen stralen, zodat je iedere dag in jouw volle schoonheid kan schijnen.

Alambika & de Kunst van Alchemie

Bij Alambika hebben ze zich volledig toegewijd aan het streven naar uitmuntendheid in Alchemie, en nu willen ze de resultaten van ambacht met ons allemaal delen. Wij hopen dat u van onze 100% pure, wildcrafted & organische etherische olie- en huidverzorgingslijn net zo veel geniet als wij!

De producten zijn het gevolg van talloze jaren van studie, meditatie en toewijding. Door de geschiedenis heen hebben onze voorgangers ervoor gekozen om hun hart en geest te openen voor de onbeperkte wijsheid die diep in de natuur kon worden gevonden. Zij gaven zich over aan het idee dat kracht en kennis in de essentie van elke plant, elke bloem en elk fruit gehouden worden. Zij bleven deze waarheid nastreven, reisden de wereld af om de waardevolle natuur met onbeperkte en ongekende energie te verkennen. We zijn vereerd om de producten van deze wijze mannen en vrouwen, en dus Alambika, met jou te delen!
Andere uitvoeringen

Aromatische olie - Eucalyptus - 10 ml
Aromatische olie - Eucalyptus - 10 ml
Uitvoering: Eucalyptus - 10 ml
6,90

Aromatische olie - Tea Tree - 10 ml
Aromatische olie - Tea Tree - 10 ml
Uitvoering: Tea Tree - 10 ml
11,95

Aromatische olie - Lavendel - 5 ml
Aromatische olie - Lavendel - 5 ml
Uitvoering: Lavendel - 5 ml
24,20

Aromatische olie - Lavendel Highland Wild 10 ml
39,40

Aromatische olie - Pepermunt - 10 ml
Aromatische olie - Pepermunt - 10 ml
Uitvoering: Pepermunt - 10 ml
9,15

Alambika

Alambika is een merk voor zuivere biologisch gecertificeerde en etherische oliën. Deze producten voeden je ziel, lichaam en zintuigen met welbehagen zoals alleen de echte natuur dat kan. Met de pure producten van Alambika straal jij in je volledige schoonheid.

Alambika
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen of voor een speciaal project:

Bedrijfsnaam*: Naam*: E-mail adres*: Telefoonnummer: Gewenste hoeveelheid: Indicatie leverdatum: Bericht:

Totaal vakmannen en -vrouwenPagina 1 van 0

Aromatische olie - Citroen - 10 ml

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*: