Van dit leuke, groene paasgras fleurt jouw paasstukje helemaal op. Ook is het een mooie, decoratieve manier om jouw paaseitjes een plaatsje te geven op de paastafel.
Verf in één keer 5 tot 7 eieren in een pannetje. Doe ze (kopje onder) in een pannetje en voeg het kleurstofmengsel toe. Breng het geheel aan de kook, blijf roeren en negeer het schuim. Kook de eieren minimaal 5 minuten en laat ze schikken. Op bruine eieren wordt de kleur intenser dan op witte eieren.Deze sfeervolle tafelkandelaar maakt elke paastafel compleet, of je nou binnen of buiten gaat bruchen. Hij is extra mooi als je er een mooie felgekleurde stompkaars in doet.
Infused water was nog nooit zo makkelijk. Bij deze set zit een stick waarmee je smaak geeft aan water. Wanneer je bijvoorbeeld munt of citroen toevoegt blijft dit bij het schenken aan de stik hangen zodat je nooit kruiden in je drinkglas hebt.
Heb je geen zin om eitjes te schilderen, maar wil je wel dat echte paasgevoel in huis halen? Dan zit je helemaal goed met deze kleurrijke dopjes. Zo haal je op een subtiele manier toch de paaskleurtjes in huis.
Schilder stippen, streepjes, paashazen of gekke bekken op je eitjes. Met deze zes kleuren aquarelverf kun je jouw creativiteit de vrije loop laten gaan, niets is te gek!
Deze grote schaal met botanisch design haalt meteen het zonnetje in huis. Het hele jaar door, maar ook zeker met pasen zorgt het voor dat beetje extra sfeer.
Leuk hoor, met het hele gezin croissantjes eten, maar het geeft ook veel troep! Ook het schoonmaken doe je nu in thema, en uiteraard helemaal milieubewust.