img img img img

Chakra Waterfles

Merk: i9

€ 49,95 per stuk incl. btw
Aantal
Gratis verzonden!

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Slowakije
Land van herkomst: Slowakije

Bekijk hier meer producten van het merk i9i9 logo
Artikelnummer : 3830999960262

De i9 Waterfles is een glazen fles met gekleurde rubberen ringen en een siliconen tag. Deze fles zorgt ervoor dat de vloeistof die je erin doet terug vitaal en gestructureerd wordt. Het is algemeen bekend dat gestructureerd water gemakkelijker opgenomen wordt door het lichaam en beter smaakt. Testen met deze fles toonden aan dat het bio-energetisch veld gemiddeld versterkt wordt met 12 % waardoor mensen 25 % minder stress voelen in hun lichaam. De i9 fles maakt gebruik van een krachtige siliconen tag die ontwikkeld werd door Poznik Technology (Poznik TP). De siliconen tag is opgeladen met duizenden zorgvuldig geselecteerde sets van informatie (positieve vibraties), zoals prana’s, mantra’s, muziek, gedachten, gebeden, licht, cijfers, kleuren, enzovoort. De sets van informatie ondersteunen mekaar en werken in volledige harmonie. 
  • BPA vrije fles
  • Betere smaak
  • Minder stress
 
Multicolor geeft een mix van onderstaande
  • Violet zorgt voor een betere spirituele connectie
  • Indigo helpt beter te focussen
  • Blauw helpt voor betere communicatie
  • Groen maakt liefde geven en ontvangen makkelijker
  • Geel geeft controle en zelfvertrouwen
  • Oranje helpt accepteren en zet open voor nieuwe ervaringen
  • Rood geeft een gegrond zijn gevoel

Extra info

Wit licht bestaat uit alle kleuren van de regenboog die samensmelten tot één geheel. Als je dit terugkoppelt naar de chakra’s, brengt de kleur wit, je de eigenschappen van alle kleuren. En dit is perfecte balans. Algemeen staat wit voor de eigenschappen van het brengen van bescherming en je goddelijke verbinding met je lichaam. De kroon chakra staat voor zuiver bewustzijn en innerlijke wijsheid. De kroonchakra wordt gelinkt aan onze hormonen en wordt voorgesteld door de kleur wit of violet. De kroonchakra speelt een rol bij het loslaten van karma, fysieke actie met meditatie en mentale actie. De witte energie van deze chakra zuivert onze gedachten en brengt onze energie in balans.
 
WAT ZIJN CHAKRA’S?
Chakra’s zijn subtiele energie centra in het menselijk lichaam. De zeven belangrijkste chakra’s lopen langs je wervelkolom tot aan je kruin. De chakra’s (Sanskriet voor “wiel”) zijn te vergelijken met een soort energiebronnen. Chakra’s nemen energie op en geven energie af via energiebanen die door het lichaam stromen.
 
Inhoud: de fles heeft een inhoud van 650ml
 

Films


i9

De i9 geïnformeerde waterfles is onderworpen aan uitgebreid wetenschappelijk onderzoek. Dit onderzoek heeft aangetoond dat het drinken van water uit deze fles het uithoudingsvermogen verbetert en de recuperatietijd vermindert.

i9
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen of voor een speciaal project:

Bedrijfsnaam*: Naam*: E-mail adres*: Telefoonnummer: Gewenste hoeveelheid: Indicatie leverdatum: Bericht:

Totaal vakmannen en -vrouwenPagina 1 van 0

Chakra Waterfles

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*: