Warmtepad Klein - 50 gr

Merk: Tonzon

€ 0,96 per stuk incl. btw
Aantal

- Uit het assortiment -

De bezorgkosten voor deze producten zijn € 2,95
Gratis verzonden vanaf € 35,-

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

  • Alternatieve energiebron

Bekijk hier meer producten van het merk Tonzon
Tonzon logo
Artikelnummer: 2500000095184

Bekijk alles van Tonzon >
Bekijk meer: Gasbesparing >

Deze warmtepads zijn ideaal om je koude handen of voeten mee op te warmen zonder je hele huis te hoeven verwarmen. De paarse vloeistof kristalliseert wanneer je het metalen plaatje knikt, waardoor er warmte vrijkomt. Wanneer de warmtepad helemaal gekristalliseerd is en alle warmte heeft afgegeven kun je hem een tijdje in kokend water leggen waardoor de inhoud weer vloeibaar wordt.

Je kunt de warmtepads bijvoorbeeld gebruiken als je koude handen hebt na een winterse fietstocht, als je in de kou op de bus of trein moet wachten of om je pantoffels te verwarmen. Je kunt ze ook in het voeteneind van het bed leggen voordat je gaat slapen om je bed vast op te warmen.

Product informatie

  • Afmetingen: 8.5 × 8.5 × 0.4 cm
  • Gewicht: 50 gram
  • Vloeistof: natriumacetaat


Tonzon

Bestaande vloeren worden met TONZON Thermoskussens warmer dan nieuwbouwvloeren. Naast de Themokussens levert Tonzon ook handige isolatiepakketten voor je bad, folie voor de radiator of voor verwarmingsbuizen. TONZON is de uitvinder van het opvouwbare isolatiemateriaal. De benodigde lucht wordt pas op de plaats van bestemming in het materiaal opgesloten. Zij hebben als het ware de thermosfles flexibel gemaakt. TONZON is in Nederland met het Thermoskussen vooral bekend als de pionier op het gebied van vloerisolatie. Maar intussen worden ook voorzetwanden, daken, radiatoren en zelfs ligbaden geïsoleerd als een thermosfles.

Tonzon
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen of voor een speciaal project:

Bedrijfsnaam*: Naam*: E-mail adres*: Telefoonnummer*: Gewenste hoeveelheid*: Indicatie leverdatum: Bericht:

Warmtepad Klein - 50 gr

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur
Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit21