Vanwege de feestdagen kan de bezorging en de verwerking van een bestelling iets langer duren
img img

Dakgoot 150mm

Merk: Stergoot

€ 85,38 per stuk incl. btw
€ 21,34 per meter

Zakelijk afnemer? Meld je aan voor de groothandel
Aantal
Maak een keuze
Verzendkosten: € 96,80 p/st
Bij dit product zijn altijd verzendkosten van toepassing

Levertijd: 1 week
Kies zelf je bezorgdatum

Zweden
Land van herkomst: Zweden


Bekijk hier meer producten van het merk Stergoot
Stergoot logo
Artikelnummer: 2700000015346

Stergoot is een zeer compleet gootsysteem, wat eenvoudig te monteren is en een lage milieubelasting heeft. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat het een uiterst betrouwbaar systeem is. Stalen gootsystemen zijn al tientallen jaren in gebruik in Scandinavië, en hebben daar een marktaandeel van meer dan 90%. Stergoot is inmiddels ook al meer dan 10 jaar verkrijgbaar op de Nederlandse markt en er zijn veel grote en kleine projecten voltooid met Stergoot. Van vrijstaande woonhuizen tot complete nieuwbouwwijken. In vrijwel heel het land is Stergoot terug te vinden.

Scandinavische kwaliteit en milieuvriendelijkheid

Stergoot wordt gemaakt in Zweden, van Zweeds staal natuurlijk. Het staal is gecoat met een zinklaag, die op zijn beurt weer is gecoat met een kunststofcoating. De zinklaag voorkomt dat het staal roest, ook wanneer de goot doorgezaagd wordt. De kunststofcoating voorkomt dat de zinklaag wegspoelt met het regenwater. Dit maakt Stergoot een zeer milieubewust alternatief voor de traditionele gootsystemen. (In meerdere onderzoeken is gebleken dat gecoate stalen dakgoten het meest milieubewuste dakgootsysteem is.) Maar Stergoot is niet alleen milieubewust, maar ook erg duurzaam. Het systeem is ijzersterk en gaat vele tientallen jaren mee. Daarom heeft het Stergootsysteem 10 jaar garantie.

Eenvoudig en snel te monteren

Om het Stergootsysteem te monteren heeft u geen zware gereedschappen nodig. U heeft slechts een schroefboormachine, ijzerzaag en een hamer nodig. U hoeft dus niet te lassen, solderen of lijmen. Alle verbindings-, eind- en hulpstukken zijn in een handomdraai bevestigd. Dit bespaart veel tijd, en tijd is geld! Ervaren vaklieden bevestigen dat Stergoot drie tot vier maal sneller te monteren is dan zinken gootsystemen.

Een compleet assortiment

Het Stergootsysteem is een zeer compleet systeem. Het kan dus aan elk hellend dak geplaatst worden. De goten zijn beschikbaar in 2 breedtes 125 en 150 mm. De buizen zijn beschikbaar in de breedtes 75, 90 en 100mm. Ze kunnen gemakkelijk op PVC rioleringsbuizen aangesloten worden. Voor zowel goten als buizen zijn zeer veel hulpstukken te verkrijgen (zie de bijpassende producten hieronder). Van goothoeken tot aftapstukken, Stergoot is een zeer compleet gootsysteem!
 

Product informatie

folder1.pdf
Montagehandleiding9.pdf

Stergoot kan toegepast worden aan elk hellend dak. Met verschillende goot en HWA (pijp) breedtes is het systeem eenvoudig aan te passen aan de benodigde capaciteit. 

  • Beschikbaar in 7 standaardkleuren
  • Eenvoudig te monteren (zonder te lassen, lijmen of solderen)
  • 3 tot 4 maal snellere montage t.o.v. zinke goten (wat kostenbesparend werkt)
  • Meest milieuvriendelijke dakgootsysteem volgens het Nederlands Instituut voor Bouwbiologie en Ecologie NIBE
  • Zeer lange levensduur (10 jaar garantie)

Technische gegevens:

Staal:

0,5mm dik

Coating:

35my HBP-Topcoat

Lengte

4meter standaard

Kleuren:

Wit, Zwart, Donkergrijs, Bruin, Steenrood, Zilvermetalic, Donkerrood

Diameters

150,125,100mm

Vorm

Mastgoot, halfrond

 

 

Milieu informatie

In de meeste gangbare goten zit lood verwerkt. Het stergoot systeem is loodvrij en daarmee de Milieuvriendelijkste goot op de Nederlandse markt. Gemaakt van Sendzimir verzinkt staal.

 

 
Andere uitvoeringen

Dakgoot 125mm
Dakgoot 125mm
Uitvoering: 125 mm
17,34 per meter

Stergoot

In de meeste gangbare goten zit lood verwerkt. Het stergoot systeem is loodvrij en daarmee de milieuvriendelijkste goot op de Nederlandse markt.

Stergoot
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen of voor een speciaal project:

Aannemersprijs
Ben je een aannemer met Kvk en BTW nummer, vraag dan hier een offerte aan. Je ontvangt binnen 24 uur een prijsopgave.

Bedrijfsnaam*: Naam*: E-mail adres*: Telefoonnummer: Gewenste hoeveelheid: Indicatie leverdatum: Bericht:

Dakgoot 150mm

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur
Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit