img img img img

Stasher Sandwich - Citrus

Merk: Stasher

€ 14,50 per stuk incl. btw
Aantal
Maak een keuze
De bezorgkosten voor deze producten zijn € 2,95
Gratis verzonden vanaf € 35,-

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

  • Duurzame kwaliteit

Bekijk hier meer producten van het merk StasherStasher logo
Artikelnummer : 816990012615

Stasher kan gebruikt worden voor het veilig opslaan van eten, maar ook voor allerlei andere doeleinden. Zie ze als een alternatief voor alles wat je in een zakje stopt! Denk bijvoorbeeld aan cosmetica op reis, schroeven in de werkplaats of verzamel je lege batterijen er in.

Naast opslaan is de cooker heel geschikt om mee te koken. Ze zijn hittebestendig, en kunnen worden gebruikt om te vacuümgaren, en magnetron en ovenveilig.

De zakjes zijn ook geschikt voor de koelkast en vriezer en mogen na gebruik gewoon in de vaatwasser.
  • Afmetingen: 18 x 19 cm
  • Materiaal: siliconen

Milieu informatie

Hoeveel plastic zakjes gooi je in je leven weg? Honderden? Duizenden? Vermenigvuldig dat met de wereldpopulatie, en je ziet hoe groot het probleem is waar we tegen moeten werken.

Klimaatverandering en vervuiling zijn momenteel de grootste bedreiging voor de mensheid. Afval op aardoliebasis is hierin het grootse aandeel, en het veroorzaakt gigantische schade aan het milieu. Door mensen bewust te maken van de hoeveelheid plastic die we gebruiken en wat er mee gebeurt als we het gebruikt hebben, kunnen we met zijn allen milieuvriendelijke consumenten worden.

Alleen recyclen is geen oplossing. We moeten herbruikbare alternatieven vinden voor al het wegwerpplastic dat we gebruiken. Zo maken we stappen vooruit naar een duurzame oplossing.

Extra info

Als dochter van een voedseldeskundige en een atleet groeide Kat Nouri op met een gezonde levensstijl. Ze las alle etiketten en was altijd op zoek naar de meest verse, gezonde ingrediënten. Toen ze kinderen kreeg vond ze het belangrijk ze te voeden met zuivere voeding, vrij van chemicaliën. Hoewel ze altijd gezond eten maakte voor haar gezin, sloeg ze het op in plastic zakjes en bakjes die schadelijke stoffen los kunnen laten wanneer ze verhit worden. Daarnaast voelde het niet goed producten te gebruiken die honderden jaren op een vuilstort zouden liggen, het milieu zouden schaden en hun weg terug zouden vinden in het water, ons eten en onze lichamen. Dit leidde haar ertoe te gaan werken aan een verandering.

Ze ontwierp al jaren mooie, innovatieve siliconen producten in haar bedrijf modern-twist, maar elke keer dat ze een plastic bakje of zakje pakte, stoorde ze zich daar aan. Ze had de kennis en materialen in huis, en wilde daarmee een gezonder alternatief maken met de handige eigenschappen van plastic met de zuiverheid van glas. En zo ontstond Stasher: ’s werelds eerste zelfsluitende plastic zak. Dit alledaagse huishoudproduct kan bewustzijn wekken bij het werken aan een plastic vrije toekomst. Ze wil dat alle gezinnen toegang krijgen tot de betere optie. Ze gelooft er stellig in dat hoe je kookt en opslaat net zo zuiver moet zijn als je eten zelf.
Andere uitvoeringen

Stasher Sandwich - Clear
Stasher Sandwich - Clear
Uitvoering: Sandwich
14,50

Stasher Snack - Clear
Stasher Snack - Clear
Uitvoering: Snack
12,95

Stasher - Half Gallon - Clear
24,95

Stasher

Stasher bags zijn een plasticvrij, herbruikbaar alternatief voor plastic zakjes. Zelfsluitend en luchtdicht, voor allerlei doeleinden te gebruiken. Gemaakt van siliconen, een materiaal van silicium wat daardoor net zo hygiënisch en natuurlijk is als glas.

Stasher
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen of voor een speciaal project:

Bedrijfsnaam*: Naam*: E-mail adres*: Telefoonnummer: Gewenste hoeveelheid: Indicatie leverdatum: Bericht:

Totaal vakmannen en -vrouwenPagina 1 van 0

Stasher Sandwich - Citrus

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*: