img img img img

Fietslamp op zonlicht achterlicht

Merk: Rydon

€ 34,95 per stuk incl. btw
Aantal
Maak een keuze

- Uit het assortiment -

De bezorgkosten voor deze producten zijn € 2,95
Gratis verzonden vanaf € 35,-

Levertijd: 1 week

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Nederland
Land van herkomst: Nederland

Bekijk hier meer producten van het merk RydonRydon logo
Artikelnummer : 2700000037867

Bij Rydon geloven ze dat je fietslicht er gewoon altijd moet zijn, net zoals je stuur of zadel. Hij is altijd gemonteerd op je fiets, werkt altijd en je hoeft er nooit over na te denken. Met dit concept in het achterhoofd ontwikkelde Rydon de Pixio, het fietslicht dat gewoon altijd werkt!
 
Hoe doet Rydon dat?
De Rydon Pixio is altijd vast gemonteerd op uw fiets met een eenvoudige diefstal beveiligde strip. Is het donker? Druk op de knop en het licht is aan. Om het vervolgens uit te schakelen, drukt u nogmaals op de knop.
 
Altijd opgeladen

Direct uit de doos, zal de Rydon Pixio 60 uur branden wat gemiddeld genoeg is voor 2 jaar. Maar om ervoor te zorgen dat het altijd werkt, is er een hoog rendement zonnepaneel geintegreerd.  Elke lichtbundel die valt op het zonnepaneel wordt gebruikt om de accu op te laden. De speciale hoge rendement batterijen van Pixio, houdden hun energie voor langere tijd vast. De Pixio laadt de batterijen in de zomer op en gebruikt de opgeslagen energie in de winter. Met slechts 5 dagen zonlicht  zijn de batterijen weer volledig opgeladen en klaar voor nog eens 2 jaar!

En in het zeldzame geval dat de stroom laag is: Plaatst de Rydon Pixio in direct zonlicht en deze  zal automatisch opladen.
 
Montage 
De Rydon Pixio is verkrijgbaar in twee versies: een wit voorlicht en een rood achterlicht. Er is geen gereedschap nodig voor de montage. Kies een geschikte framebuis met een diameter tussen 10 en 25,4 mm,  en gebruik eventueel de meegeleverde adapter voor buisdiameters kleiner dan 16 mm. Met behulp van de haak op de meegeleverde tool,  kunt u uw Rydon Pixio strak monteren op uw fiets. Dezelfde tool kan gebruikt worden om het mechanisme weer te ontgrendelen.
 
Licht
De Pixio heeft een gereguleerde lichtopbrengst, wat resulteert in een constante helderheid. De lichtopbrengst is matig en niet-verblindend voor tegenliggers. Het belangrijkste doel van de Pixio is immers gezien te worden in de nacht. Bovenop de lamp is een kleine opening, zodat je kan zien of het licht aan of uit is.
 
Montagehandleiding_rydon.pdf

Films
Andere uitvoeringen

Fietslamp op zonlicht voorlicht
Fietslamp op zonlicht voorlicht
Uitvoering: Wit - voorlicht
34,95

Fietslamp op zonlicht achterlicht
Fietslamp op zonlicht achterlicht
Uitvoering: Zwart - achterlicht
34,95

Fietslamp op zonlicht voorlicht
Fietslamp op zonlicht voorlicht
Uitvoering: Zwart - voorlicht
34,95

Rydon

De handigste fietslamp ter wereld! Altijd licht door het zonnepaneel. Mooi, kwalitatief en handig

Rydon
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen of voor een speciaal project:

Bedrijfsnaam (optioneel): Naam*: E-mail adres*: Telefoonnummer: Gewenst aantal: Bericht:

Totaal vakmannen en -vrouwenPagina 1 van 0

Fietslamp op zonlicht achterlicht

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*: