img

Bamboescherm Emperor Naturel 180cm x 180cm

Merk: Randijk Bamboe

€ 179,95 per stuk incl. btw
Aantal
Maak een keuze
Dit product wordt apart verzonden door
Randijk Bamboe

bezorgkosten
Voor de producten van deze leverancier worden aparte verzendkosten berekend van
€ 35,01 gratis vanaf € 500,-

Levertijd: 3 werkdagen
Kies zelf je bezorgdatum

Nederland
Land van herkomst: Nederland

  • Duurzame kwaliteit

Bekijk hier meer producten van het merk Randijk BamboeRandijk Bamboe logo
Artikelnummer : 2500000088957

Het bamboescherm Emperor naturel is een dicht bamboescherm dat gemaakt is uit dikke bamboepalen van 7 tot 8 cm dikte. Het heeft een fraaie open bovenrand. Voor een nog mooiere afwerking met blanke lak afgelakt. Bamboescherm Emperor naturel is een zeer sterk en robuust scherm en is voor een nog mooiere afwerking met blanke lak afgelakt. U creëert met dit scherm die mooie oriëntaalse sfeer in uw tuin of op het terras. Het scherm is afgewerkt met zwart palmtouw en heeft een mooie strakke uitstraling. Doordat dit scherm er in enkel (90 x 180), halfhoog (180 x 90 cm) en driedelig (3x60cm=180 bij 180 breed) is, kunt u de afmeting ervan prima afstemmen op de gewenste afmeting van uw schutting.
 
Bevestiging van bamboescherm Emperor naturel
Het bevestigen van bamboescherm Emperor naturel dient te gebeuren aan stevig verankerde schuttingpalen. Het beste gebruikt u hiervoor FSC hardhouten palen. Voor eenvoudige bevestiging kunt u gebruik maken van onze RVS klemmenset. Per scherm heeft u één set nodig. Een uitgebreide bevestigingsinstructie wordt meegeleverd. Zo creëert u in een mum van tijd een dichte natuurlijke afscheiding.
 
Onderhoud van bamboescherm Emperor naturel
Bamboescherm Emperor naturel is redelijk onderhoudsarm. Hoewel bamboe altijd in de loop der tijd zal vergrijzen, behoudt het zijn stevigheid. Dit bamboescherm gaat lang mee, zo’n 15-20 jaar. Al naar gelang de behoefte kan het scherm regelmatig worden gelakt of bewerkt met Bamboo Booster.

Milieu informatie

Bamboescherm emperor naturel is duurzaam
Het bamboescherm Emperor naturel is een duurzame keuze. Ten opzichte van een houten schutting levert het een grote milieuwinst op. Een boom heeft jaren nodig om tot een behoorlijke omvang te groeien en zodra je hem kapt, komt hij nooit meer terug. Bij bamboe kun je van dezelfde moederplant 1x in de 5 jaar oogsten. De moederplant blijft intact, waardoor CO2 blijft worden opgenomen en erosie van de aarde voorkomen wordt. Ook kunnen dieren voortleven in de bestaande moederplant. Nieuwe scheuten van de moederplant komen jaarlijks op en zullen even dik zijn als de oude.
Andere uitvoeringen

Randijk Bamboe

Wij zijn de drijvende krachten achter biologische bamboekwekerij Randijk. Van huis uit hovenier en communicatiekundige. We hebben hart voor de natuur, duurzaamheid en de creatieve mogelijkheden die onze kwekerij te bieden heeft.

Randijk Bamboe
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen of voor een speciaal project:

Bedrijfsnaam*: Naam*: E-mail adres*: Telefoonnummer: Gewenste hoeveelheid: Indicatie leverdatum: Bericht:

Totaal vakmannen en -vrouwenPagina 1 van 0

Bamboescherm Emperor Naturel 180cm x 180cm

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*: