We zijn open voor Click & Collect - Verfmengen - Showroom op afspraak. Lees hier meer

Pruimen Gemberspread

Merk: Potverdorie!

€ 3,05 per stuk incl. btw

Totaal per stuk:
200 ml
Aantal
De bezorgkosten voor deze producten zijn € 2,95
Gratis verzonden vanaf € 35,-

Levertijd: 3 werkdagen

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Bekijk hier meer producten van het merk Potverdorie!Potverdorie! logo
Artikelnummer : 8719689694166

Een heerlijke spread voor op brood of bijvoorbeeld pannekoeken, gemaakt van te kleine Zeeuwse pruimen van Boer Hamelink uit Wemeldinge.

Ingrediënten: Pruimen (70%), Gember (0,3%), Bietsuiker, Citroenzuur, Geleermiddel: PEctine.


Product info

Een paar keer per week gaan we langs bij supermarkten in de buurt om groente en fruit dat niet langer geschikt is voor de verkoop op te halen.
 
Ook komen we regelmatig bij het foodcenter waar we inmiddels goede contacten hebben. Het mes snijdt zo aan twee kanten, er gaat minder weg en er gaat meer in de pot. Met de “vangst van de dag” gaan we zo snel mogelijk de keuken in om zo direct de houdbaarheid te verlengen.
 
We maken er jam, stroop, chutney en ook soep van en soms ook salades en taarten, die gaan niet in de pot.
 
Het aanbod verschilt per keer en zo kunnen we dan ook telkens onze fantasie en creativiteit aanspreken om er weer iets lekkers van te maken.
 
Tot nu toe is dit zeer goed gelukt en verrassen we onszelf regelmatig met de combinaties die mogelijk en meer dan culinair verantwoord zijn. Denk aan aardbeien-jam met roze peper, witte druiven-jam met peper en citroen, meloen-jam met wortel
 

Milieu informatie

Met Potverdorie! willen we een bijdrage leveren aan het tegengaan van de voedselverspilling en anderen er toe aan zetten er bij stil te staan en ook in actie te komen. Dit probleem biedt volop kansen als we er samen werk van maken.


Potverdorie!

Ongekend grote hoeveelheden fruit worden ieder jaar verspild. Te kleine pruimen, te grote appels, te kromme bananen. Potverdorie! maakt van deze afdankertjes heerlijke producten, zodat ze gewoon gebruikt worden. Zo gaan we voedselverspilling tegen, en komt er weer een landing heerlijke producten op de markt.

Potverdorie!
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen of voor een speciaal project:

Bedrijfsnaam*: Naam*: E-mail adres*: Telefoonnummer: Gewenste hoeveelheid: Indicatie leverdatum: Bericht:

Totaal vakmannen en -vrouwenPagina 1 van 0

Pruimen Gemberspread

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*: