img

Bamboe Density Chocolat 20 mm

Merk: Moso plaat

€ 284,86 per plaat incl. btw

Afmetingen per stuk lxbxh:
244cm x122cm x20mm
Totaal per plaat:
2,98 m2

Zakelijk afnemer? Meld je aan voor de groothandel
Aantal

- Uit het assortiment -

Dit product wordt apart verzonden door
Moso plaat

bezorgkosten
Voor de producten van deze leverancier worden aparte verzendkosten berekend van
€ 125,- gratis vanaf € 1.250,-

Levertijd: 1 week

China
Land van herkomst: China

Bekijk hier meer producten van het merk Moso plaat
Moso plaat logo
Artikelnummer: 2700000012956

De MOSO massieve plaat bestaat uit meerdere lagen bamboe (dus geen andere materialen). Thermo kleur wordt verkregen door de bamboe te verhitten, wat verder geen invloed heeft op de hardheid van de plaat.

Gegevens:
 
Type:  Thermo
Afmeting: 122x244cm
Laagopbouw (mm):  4-12-4

Product informatie

 Hoewel de reuzenbamboe genaamd “MOSO” formeel een gras is en geen hout, heeft het wel uitstekende hardhout eigenschappen, zoals een hoge hardheid en duurzaamheid. In combinatie met de hoge stabiliteit (weinig krimp & zwel) ontstaat een perfecte grondstof voor de productie van hoogwaardige platen en fineer.
 
Bamboe combineert de hardheid van tropisch hardhout met een hernieuwbaarheid die beter is dan de snelst groeiende naaldhoutsoorten, een zeer duurzaam alternatief dus! Massief bamboe is ook in balken leverbaar voor o.a. trapleuningen, kozijnen en tafelpoten.
CO2 neutraal over de gehele levenscyclus.
Hardhout eigenschappen met een lange levensduur.
Bamboe is een onuitputtelijke grondstof.
Het groeit enorm snel (tot wel 1 meter per dag!)
Natuurlijke schoonheid.
Verschillende MOSO Bamboe producten kunnen een bijdrage leveren aan een hogere BREEAM NL classificering.
MOSO bamboe plaatmateriaal is leverbaar in de kleuren Naturel, Caramel, Chocolate (Thermo) en Tiger (combinatie van Naturel en Caramel). De tint Caramel wordt verkregen door de naturelstrips te stomen.
Plain pressed (horizontaal): hierbij ziet men nog duidelijk de verdikking (knopen) van de bamboe stam.
Side pressed (verticaal): kenmerkt zich door zeer smalle banen en meer lijnenpatroon, waarbij de knopen minder nadrukkelijk zichtbaar zijn.
Density: de nieuwste variant is “Density” waarbij de stammen zijn versnipperd en weer samengeperst onder zeer hoge druk voor een tropische hardhout look. Deze extra harde variant is verkrijgbaar in Naturel, Caramel en een combinatie van beide genaamd Tiger
 


Moso plaat

Bamboe is milieuvriendelijk, supersterk en nog heel fraai ook. Een bamboe bos groeit in 6 jaar uit tot een kaprijp paradijs en de prachtige planken voor een vloer gaat minstens 10 jaar mee. Kortom duurzamer kan niet.

Moso plaat
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen of voor een speciaal project:

Aannemersprijs
Ben je een aannemer met Kvk en BTW nummer, vraag dan hier een offerte aan. Je ontvangt binnen 24 uur een prijsopgave.

Bedrijfsnaam*: Naam*: E-mail adres*: Telefoonnummer: Gewenste hoeveelheid: Indicatie leverdatum: Bericht:

Beoordelingen van klanten, reacties, vragen en antwoorden

Reactie


Daar is hij zeker goed voor te gebruiken maar moet wel goed in de lak,was of olie gezet worden en een gat zagen is geen enkel probleem.

rob bos
Algemene vraag


Is deze prachtige donkere Bamboe Thermo ook te gebruiken als aanrechtblad? Dus: kan er een uitsparing voor een kookplaat en een gootsteen in worden gezaagd en hoe goed kan het tegen water, hitte, krassen?

Marian
Reactie


De vlonderdelen zijn aan de onderkant glad en kun je dan gebruiken. Echt plaatmateriaal zou je goed in de lak moeten zetten voor buiten. Gezien de prijs is het misschien zonde. Zijn bamboe stammen een optie? Zo ja, kijk eens op: www.bamboe.nl

Eco-Logisch
Algemene vraag


Hallo bart, Ik moet een buitenmeubel maken van bamboehout heb je misschien ander advies? Groetjes lidy

Lidy
Reactie


Hallo Lidy, deze plaat is niet geschikt voor buiten gebruik. Er is 1 type bamboe wel geschikt, de bamboe extreme. Zie: http://www.eco-logisch.nl/Details.asp?ProductID=1926&category=35 Groet Bart

Eco-Logisch
Algemene vraag


Beste heer/mevrouw Is dit hout ook voor buiten gebruik? zo nee welke bamboe dan wel? Alvast bedankt voor uw reactie! Met vriendelijke groet, Lidy Groenen

lidy groenen

Bamboe Density Chocolat 20 mm

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur
Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit