img img img img img

Aansteker Elektronisch openhaard en bbq aansteker

Merk: Looftlighter

€ 68,99 per stuk incl. btw
Aantal

- Uit het assortiment -

Gratis verzonden!

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Zweden
Land van herkomst: Zweden

Bekijk hier meer producten van het merk LooftlighterLooftlighter logo
Artikelnummer : 7350026370018

De Looftlighter is het lang verwachte product voor eenieder die er van houdt gezellig en rustig voor de openhaard te zitten of graag geniet van de onovertroffen smaak van vlees en groenten bereid op de barbecue.

 • De openhaard aansteken in slechts 1 minuut
 • De barbecue aansteken in minder dan 2 minuten
 • Geen aanmaakblokjes of aanmaakvloeistof meer nodig
 • Geen chemische stoffen dus geen gevaar voor de gezondheid
 • Veilig
 • Milieuvriendelijk
 • Snel en schoon
 • Zweedse kwaliteit en design
 • Eenvoudig neer te zetten of op te hangen
   

Product informatie

Het begon allemaal in 1997 toen Richard Looft uit Zweden er genoeg van had dat zijn kip van de barbecue smaakte naar aanmaakvloeistof. In zijn strijd tegen de aanmaakblokjes en aanmaakvloeistof ging hij op zoek naar een simpele manier om openhaard en barbecue aan te steken. In 2003

presenteerde Richard Looft zijn eerste prototype aan de Swedish Inventors Associaton. In 2006 kwamen de eerste Looftlighters in Zweden op de markt. Inmiddels is de Looftlighter verkrijgbaar in meer dan 10 landen in Europa en in de Verenigde Staten. Alleen al in Scandinavië zijn er afgelopen jaar 40.000 stuks verkocht!

De Looftlighter is een apparaat dat doormiddel van elektriciteit warme lucht in 1 centraal punt blaast. Dit is mogelijk door de specifieke en gepatenteerde vorm.  Hierbij komt er warmte vrij van ca. 600 graden, waardoor het mogelijk is snel, gemakkelijk en veilig uw barbecue en openhaard aan te steken. En dat allemaal doormiddel van één druk op de knop. Na gebruik koelt de Looftlighter zeer snel af, zodat het weer netjes opgeruimd kan worden.

Extra info

Een 2e manier om uw barbecue veiliger aan te krijgen is doormiddel van de Looftlighter.Gebruik de aansteker op de volgende manier om er voor te zorgen dat de kolen snel klaar zijn om op te barbecueën. De kolen gloeien in enkele minuten.
 
1. Leg de ECObrasa aan de zijkant van de barbecue. 
2. Stop de stekker van de Looftlighter  in het stopcontact en plaats de voorkant van de aansteker +/- 5cm van de kolen in de barbecue.
3. Druk nu op het knopje van de aansteker. Wanneer de kolen beginnen te knetteren (10-20 seconden) houdt u de aansteker  10-20 centimeter van de kolen verwijderd, richtend op hetzelfde punt voor ongeveer 60 seconden en KLAAR.
Als u wilt dat de barbecue pas na 30 minuten klaar is voor gebruik, gebruikt u de aansteker maar 1 minuut. Langer gebruik versnelt het aansteken, de kolen zijn dan sneller klaar voor gebruik.
 
 
LETOP: Na het barbecueën altijd de kolen laten afkoelen en wees ter alle tijd voorzichtig, gebruik nooit spiritus of hoog brandbare vloeistof om de barbecue sneller aan te krijgen..

Films


Looftlighter

De Looftlighter is een apparaat dat via elektriciteit warme lucht in 1 centraal punt blaast. Hierbij komt er warmte vrij van ca. 600 graden, waardoor het mogelijk is snel, gemakkelijk en veilig jouw barbecue en openhaard aan te steken. Geen chemische middelen meer als je wilt genieten van warmte.

Looftlighter
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen of voor een speciaal project:

Bedrijfsnaam*: Naam*: E-mail adres*: Telefoonnummer: Gewenste hoeveelheid: Indicatie leverdatum: Bericht:

Totaal vakmannen en -vrouwenPagina 1 van 0

Aansteker Elektronisch openhaard en bbq aansteker

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*: