Ontwormer Insecticide Diatomeeënaarde

Merk: La droguerie Ecologique

€ 6,50 per stuk incl. btw

Totaal per stuk:
250 gram
Aantal
De bezorgkosten voor deze producten zijn € 2,95
Gratis verzonden vanaf € 35,-

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Frankrijk
Land van herkomst: Frankrijk

Bekijk hier meer producten van het merk La droguerie Ecologique
La droguerie Ecologique logo
Artikelnummer: 3760138831781

Bekijk alles van La droguerie Ecologique >
Bekijk meer: Zelf maken >

Diatomeeënaarde is een natuurlijke ontwormer. Bescherm onze huisdieren voor wormen en andere inwendige parasieten zonder gebruik van chemicaliën: het is mogelijk !!! Inderdaad wanneer dit product gemengd wordt met water of in eten dan is Diatom een zeer effectieve organische ontwormer

Diatomeeënaarde moet in direct contact de parasiet te doden binnen een tijd van 24 a  72 uur. Het wordt aanbevolen om het dier elke 3 maanden  te behandelen,maar kan ook een 4-weekse behandeling zijn .  Om effectief te zijn, moet de behandeling een minimum van 7 dagen hebben , 
Dosering voor een dagelijkse portie:
  • Katten- 2 theelepels -2 maal daags
  • Pups jonger dan 4,5 kg- ½ tot 1 theelepel
  • Puppies 4,5-9 kg-2 theelepels
  • Honden 9-22,5 kg-1 1,5 eetlepel
  • Honden 23-45 kg- 2 eetlepels 
  • Honden boven de 45 kg- 3-4 eetlepels
 
Voor puppies en kittens, kunt u het mengen met een beetje melk, youghourt of kaas. Als je eenmaal begint ontwormen met diatomeeënaarde, vergeet niet om elke dag in te laten nemen.  
 
De informatie op deze website niet het advies van een dierenarts. Deze informatie is niet bedoeld als vervanging voor het onafhankelijke oordeel van een specialist maar als toevoeging het is uw eigen persoonlijke verantwoordelijkheid. 
 
Diatomeeënaarde is vernoemd bergmeel, kiezelhoudende sedimentair gesteente origineel zowel organische als fossiel. In dit geval, diatomeeënaarde diverse diatomiet en bevat fossiele resten van diatomeeën, mariene microalgen die siliciumhoudend skelet dat is gevonden in steengroeven scheiden.
 
1. insecticide in het huis
En dit is waarschijnlijk de meest voorkomende gebruik, diatomeeënaarde is een niet  chemische insecten bestrijdings middel In het huis, wordt het product gebruikt tegen bedwantsen, maar ook tegen kakkerlakken, zilvervisjes of vlooien. 
2. insecticide in de tuin
Diatomeeënaarde voor ecologisch beheer Insecticide buiten in de biologische tuin, wordt het ook gebruikt tegen rupsen, bladluizen en andere, strooi een beetje diatomeeënaarde rond de planten.
Let op het doodt dieren (door mechanische actie), dus als je alleen wilt dat ze wegblijven maar niet gedood worden moet je  een andere oplossing tegen b.v. bladluizen te vinden.
3. insecticide voor dieren
Uw hond of kat vlooien? Geen paniek, diatomeeënaarde kan veilig worden gebruikt als een natuurlijke anti vlo middel.


La droguerie Ecologique

heeft diverse handige ecologisch verantwoorde producten voor in de keuken, zoals natuurlatex keukenhandschoenen, groente- en fruitzakjes van katoen, schoonmaaksoda en katoenen boodschappentasjes. Alles net wat duurzamer dan de rest, maar net zo effectief om je keuken schoon te houden en je eten vers.

La droguerie Ecologique
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen of voor een speciaal project:

Bedrijfsnaam*: Naam*: E-mail adres*: Telefoonnummer*: Gewenste hoeveelheid*: Indicatie leverdatum: Bericht:

Beoordelingen van klanten, reacties, vragen en antwoorden

Geen mening


Deze besteld omdat ik las dat het als ontwormen voor mijn katten kan worden gebruikt. Maar op de verpakking lees ik daar niets over! Kan deze wel Inwendig worden ingenomen door katten?

Nelleke
Reactie

Goed dat je het navraagt! Dosering voor een dagelijkse portie: Katten- 2 theelepels -2 maal daags

Eco

Heel Goed


Gekocht wegens mijten in potgrond. Via clipjes op YouTube kwam ik erachter dat DA ook pesten bestrijd zoals mieren, zilvervisjes, mijten, rouwvliegen etc. Na 2 dagen een laagje DA gestrooid te hebben op de potgrond van m'n planten had ik geen last meer van mijten. Effectief, goedkoop, ruim voldoende om dit trucje meerdere malen te doen mocht ik in de toekomst weer last hebben van een plaag. Aan te raden

Jay
Algemene vraag


250 gram diatomeeën aarde is te bestellen. Is 1 kg ook mogelijk (er staat nl. een plaatje van)?

Mark Prins
Reactie

De 1KG variant bestaat inderdaad wel, maar wordt niet door ons verkocht. Sorry, inderdaad onhandig om hem wel op de foto te zetten.

Eco

Reactie


Of het product bevalt kan ik nog niet zeggen. Het is nog te vroeg in het seizoen.

Cor

Ontwormer Insecticide Diatomeeënaarde

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur
Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit21