Taartvorkjes 6 stuks

Taartvorkjes 6 stuks
Artikelnummer 8717371225742
Merk Zuperzozial
Land van herkomst
Maat/type Dawn
Totaal per set: 6.00 st.

Taartvorkjes 6 stuks

Categorie: Keuken

Setje van zes kleurvolle vorken. De lepels zijn gemaakt van licht en erg sterk materiaal. Toch ogen de vorken erg verfrissend. Met deze lepels maak je jouw gerecht nog mooier en lekkerder.  
 • Lengte: 13,5 cm
 • Vaatwasserbestendig (max 40°)
 • Kan niet in de magnetron, oven, stoomoven of gril
 • Voorzien van een organische coating die kleurstoffen afstoot


Taartvorkjes 6 stuks

Categorie: Keuken

Het Zuperzozial Raw Earth servies wordt gemaakt van o.a. bamboe vezel en maïs pulver; natuurlijke materialen die geen aanspraak maken op de wereld olie reserves (plastics). Het natuurlijke aspect is duidelijk zichtbaar in de producten en de schoonheid zit hem in de kleur- en maat toleranties. Dit maakt elk product net ietsje anders dan de andere. Waar je overigens in gebruik geen hinder van ondervindt.

Zuperzozial servies bestaat uit een aantal ingrediënten die onder hitte en druk in een mal geperst worden. Het hoofdbestanddeel is bamboevezel (80%). Maar er zit ook een organisch bindmiddel (hars) in en maïs pulver dat zorgt voor een egaal oppervlak en fijne structuur.

Taartvorkjes 6 stuks

Categorie: KeukenVoor het label wordt gebruik gemaakt van gerecycled papier met een bio-afbreekbare niet permanente lijm. De combinatie van deze lijm met de organische coating op het product geeft veel tolerantie in de lijmkracht van het label. Meestal is het label er moeiteloos af te halen (zie snijlijn in label en trek in een cirkelbeweging het label eraf), maar soms is dit lastig. Wij adviseren dan spijsolie te gebruiken.

Bamboe is de snelst groeiende plant op aarde en wordt gekapt na 3 tot 5 jaar. Door deze snelle groei heeft het een minimale impact op de omgeving. Het bamboe wordt gekapt met een officiële kapvergunning van de overheid. Er wordt geen gebruik gemaakt van pesticide. Het bestanddeel maïs wordt op dezelfde manier verbouwd als een voedingsgewas. Er wordt dus beperkt gebruik gemaakt van bestrijdingsmiddelen, maar het is (nog) niet biologisch geteeld. Het bestanddeel maïs is slechts een klein onderdeel van de ingrediënten.

100% biologisch afbreekbaar


De hoofdbestanddelen zijn plantaardig zijn en kunnen dus verteren. Bij normaal gebruik zal het servies niet afbreken. Pas wanneer het in contact komt met bepaalde enzymen (bijvoorbeeld onder de grond) begint de vertering. Afhankelijk van de grootte van het product duurt dit proces 12 tot 24 maanden.


Taartvorkjes 6 stuks

Categorie: Keuken

zzvork2.jpg taartvorkjes.3.jpg taartvorkjes.2.jpg

Taartvorkjes 6 stuks

Categorie: Keuken

 • Kan Zuperzozial Raw Earth in de GFT-bak?
  In principe kan het servies bij het groente-, fruit, en tuinafval. Echter is de GFT-afvalverwerking zo ingericht dat dit afval maar een aantal weken mag composteren. Resten die dan overblijven, zoals ook notendoppen worden hier dan uitgefilterd.
 • Waar kan ik Zuperzozial Raw Earth voor gebruiken?
  Het servies is geschikt voor huishoudelijk gebruik en kan worden vergeleken met servies gemaakt van keramiek of melamine. Het heeft ook dezelfde sterkte. We beschikken over een “EU Food Safe Certificate” (Europa) en “FDA Food Safe Certificate (USA).
 • Er zit wit poeder op het servies bij aankoop. Wat nu?
  Dit witte poeder is overtollige coating en zal na heet afwassen (vaatwasser) vanzelf verdwijnen doordat het dieper in het product trekt. Het vult ook eventuele kleine mes-snedes weer op.