Schoonmaakdoekjes Patchouli & Cranberry

Schoonmaakdoekjes Patchouli & Cranberry
Artikelnummer 8719325558938
Merk Marcels Green Soap
Land van herkomst
Voorraad In voorraad
Voorraad EBS In voorraad EBS
Handige doekjes voor het schoonmaken van je huis. Gebruik de doekjes om hygiënisch vuil te verwijderen van elk hard oppervlak.
  • Er zitten 60 doekjes in de verpakking.
  • Gemaakt van 99% natuurlijke ingrediënten, met 100% biologische oliën en ze zijn 100% biologisch afbreekbaar.
  • Bevat alcohol voor extra hygiëne.
  • Geschikt voor gebruik op alle harde oppervlakken zoals tafels, vloeren of werkbladen.
  • Spoelen is niet nodig!
  • Geparfumeerd met Patchouli & Cranberry.
     
Ingrediënten: <5% niet-ionogene oppervlakte-actieve stoffen. Parfums. Conserveermiddelen. FENOXYETHANOL, KALIUMSORBAAT)

Inhoud: 
60 doekjes
 

Product info

Het begon allemaal met de reizen die Marcel en zijn 3 dochters maakten naar Sri Lanka, Italië en Amerika. Overal raakten ze geïnspireerd door de natuur, en merkten ze hoe hun zintuigen op scherp gezet werden door de intense kleuren, de onbekende geluiden en de prikkelende geuren.
 
Marcel’s dochters wisten dat hun vader jarenlang schoonmaakmiddelen had gemaakt.Op een dag vroeg de jongste: “Waarom ruikt het in een bos altijd zo lekker, en ruiken die schoonmaakspullen altijd zo nep?”
 
Een simpele vraag - maar een wake-up call voor Marcel. Gek eigenlijk dat er zo weinig schoonmaakmiddelen zijn die écht lekker ruiken. En nog vreemder dat het ‘schoon’ uit ‘schoonmaakmiddelen’ ophoudt bij de voordeur. De wereld wordt niet bepaald schoner van de meeste schoonmaakproducten. Dat moest toch anders kunnen…
 
Marcel ging aan de slag - een zoektocht naar natuurlijke ingrediënten voor zijn eigen soap-serie: Marcel’s Green Soap. Eerst was het voor de lol en werden er wat flesjes gemaakt die zij dan thuis gebruikten.Maar al snel liep het uit de hand en werd de zeep in grotere aantallen geproduceerd. Marcel vond een zeepfabriek in Utrecht die samen met hem zijn producten wilde produceren. En samen met een aantal vrienden en collega’s van vroeger ontwikkelde Marcel een heerlijke lijn aan schoonmaakmiddelen, een soap serie zeg maar.     
Elke zeep van Marcel belooft je 3 dingen: het ruikt fantastisch, het maakt geweldig schoon en het is 100% natuurlijk.
 
Marcel’s Green Soap is een oer Hollandse start up. De doelstelling is om te zorgen dat het was en schoonmaakmiddelen schap  veel duurzamer wordt. De formulering en de verpakking en uiteindelijk ook de ondernemingen die erachter zitten. Zo wordt het asp echt een schone wereld!