Koekenpan van emaillen - 26 cm

Koekenpan van emaillen - 26 cm
Artikelnummer 9003064061490
Merk Riess
Land van herkomst
Uitvoering 26 cm

Riess - Koekenpan van emaillen met houten steel - 26 cm

Je keuken een nog luxere (horeca)uitstraling geven? Dat kan met de emaillen setjes van Riess. De zachte maar eigenzinnige uitstraling van emaille is een must voor iedere mooie keuken. Met deze prachtige koekenpan kan je op een fraaie manier een lekkere avondmaal bereiden.

Emaille is niets anders dan ijzer die met siliciumachtig glas is gefuseerd bij een temperatuur van 850 ° C. De fusering maakt het oppervlak zeer glad, goed hard en niet-poreus. Ook geeft het emaille zijn prachtige lichte kleuren zodat jouw keuken een unieke uitstraling krijgt. Ook wordt het materiaal kras- en snijbestendig en zijn metaaloxiden minimaal gebruikt. Emaille geeft geen geur af aan het eten. Op deze manier blijft het eten lekker puur van smaak. Ook vormt het emaille een perfecte baklaag. Je hoeft de pan niet steeds te oliën en je kunt de pan gewoon met afwasmiddel reinigen. Zorg er wel voor dat de pan bij opbergen goed beschermd is, emaille kan vrij kwetsbaar zijn bij het opstapelen van pannen. 

Specificaties:
  • Materiaal: emaille
  • Handgemaakt
  • Zeer geschikt voor mensen met nikkelallergie
  • Grootte (cm): 26
  • Kleur: zwart
  • Mag in vaatwasser
  • Geschikt voor gas, inductie en keramisch en alle andere soorten.
Waarom kiezen voor Riess? Wij hebben tien goede redenen voor je op een rijtje gezet:
  • CO2-neutraal
  • Voor Inductie en alle soorten kooktoestellen
  • Zeer krasbestendig
  • Gemakkelijk te reinigen en anti-bacterieel
  • Optimaal voor het gezondere en energiebesparende koken
  • Geurneutraal
  • Hittebestendig tot 450 ° C - maximale aanbevolen temperatuur bij 220 ° C
  • Langdurig indien goed behandeld
  • Verkrijgbaar in vele kleuren en ontwerpen
  • Recycleerbaar 

Product info



Milieu

Riesspannen worden duurzaam geproduceerd.
Email is niets anders dan ijzer, dat gefuseerd is met silicaatglas bij 850°C. Het oppervlak is zeer glad en niet poreus. Dit houdt het voedsel schoon en met zuivere aroma's.
 
Een emaille pot is niet alleen de eerste keuze voor iedereen met een nikkelallergie, maar ook de groenste manier van koken... Alleen natuurlijke "minerale grondstoffen" zoals ijzer, kwarts, klei, veldspaat, borax, soda & potas en de kleinste hoeveelheden metaaloxiden worden gebruikt in de productie. Er zijn geen kunstmatige elementen, dus email is 100% recyclebaar in het schroot.
 
Het brandproces levert de prachtige heldere kleuren van het email op, evenals het harde, niet-poreuze, kras- en snijvaste oppervlak.


Foto's/Films

riess-koekenpan-sfeerfoto.jpg