IJsthee - Granaatappel - Framboos

IJsthee - Granaatappel - Framboos
Artikelnummer 8719326025988
Merk Thijsthee
Totaal per stuk: 250.00 ml

IJsthee - Granaatappel - Framboos

Categorie: -Tijdelijk-

Heerlijke ijsthee met gered fruit. Gezet met bijzondere en biologische theesoorten en vers fruit dat anders zou worden weggegooid. Thijsthee, de verantwoorde dorstlesser die niet te zoet is.
  • Smaak: venkelthee - Granaatappel Framboos
  • Inhoud: 250ml


IJsthee - Granaatappel - Framboos

Categorie: -Tijdelijk-

 

IJsthee - Granaatappel - Framboos

Categorie: -Tijdelijk-
Hallo, Ik ben Thijs en m’n grootste passie is koken. Als souschef werd ik me bewust van een veel grotere uitdaging: mijn strijd tegen voedselverspilling. 

Mijn motivatie:
Dik, krom of lelijk fruit wordt weggegooid. Mede om deze reden verspillen we samen, ieder jaar opnieuw, een derde van ons groente en fruit.
 
Mijn oplossing: Vanuit mijn rijke ervaring maak ik voor jou de lekkerste ijsthee, gezet met biologische ingrediënten en bijzondere theesoorten en vers fruit dat anders zou worden weggegooid.

Per jaar wordt er in Nederland in totaal 800.000.000kg voedsel verspild, waarvan 250.000.000kg groente en fruit.
 
Hiermee verspillen we niet alleen vers fruit maar ook: energie, onnodige co2 uitstoot (door productie en transport), onnodig geproduceerde verpakkingen en héél veel water (voor de beeldvorming: 80L water voor de productie van slechts één appel!).
 
Daarom is mijn motto: ‘use what we produce’
 
Middels m’n ijsthee lever ik mijn bijdrage in de strijd tegen voedselverspilling. Daarnaast creëer ik op verschillende manieren bewustwording binnen de gehele keten met als doel: mentaliteits- en gedragsverandering om zo uiteindelijk gezamenlijk voedselverspilling te bestrijden.
 
Doe je mee? Drink Thijsthee, geniet en strijd ook mee tegen voedselverspilling!