20 oz Classic geïsoleerde Drinkfles met Loop Cap - Brushed Stainless

Merk: Klean Kanteen

€ 36,99 per fles incl. btw

Totaal per fles:
592 ml
Aantal

- Uit het assortiment -

Gratis verzonden!

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Verenigde staten
Land van herkomst: Verenigde staten

Bekijk hier meer producten van het merk Klean Kanteen
Klean Kanteen logo
Artikelnummer: 0763332037723

Bekijk alles van Klean Kanteen >
Bekijk meer: Lunch >

De Klean Kanteen classic drinkfles die Klean Kanteen een tiental jaren geleden op de markt bracht is nu ook beschikbaar in een geïsoleerde versie. De oorspronkelijke, iconische drinkfles in combinatie met een duurzame dubbele wandconstructie resulteert in de meest veelzijdige drinkfles ooit, volledig lekvrij door de handige loop cap. Ook heeft de fles een poedercoat-afwerking van Klean Coat.
 
Het  is een roestvrijstalen waterfles die voorzien is van een dubbelwandige vacuümisolatie. Dit zorgt ervoor dat de fles uw dranken 20 uur warm houdt en 50 uur bevroren. De poedercoat-afwerking van Klean Coat™ zorgt ervoor dat uw fles duurzaam, chipbestendig en veilig is voor de mens. De fles heeft een gepolijst interieur, een veilig en niet-toxisch proces en afgeronde hoeken, waardoor hij gemakkelijk schoon te maken is.

Loop Cap inbegrepen. 
 
 

Product informatie

- Diameter opening: 44 mm
- BPA-vrij
- Van 18/18 roestvrij staal
- Makkelijk te reinigen
- Elektrolytische binnenkant die geen smaakstoffen opslaat of afgeeft
- Robuuste, dubbelwandige structuur
- Bidon is te combineren met alle Classic- en Kid-sluitingen
- Geen harde randen waarin zich vuil, pathogenen of bacteriën kunnen vormen

Milieu informatie

1% For the Planet
1% van de omzet gaat naar organisaties om het milieu te verbeteren. Hiermee heeft Klean Kanteen als 1.5 miljoen dollar bijgedragen aan de verbetering van het milieu. Uiteraard streeft Klean Kanteen er ook naar om de hoeveelheid plastic in de wereld sterk te verminderen door jou flessen aan te bieden die levenslang meegaan.

Klean Coat 

Vanaf 2018 zullen alle gekleurde Klean Kanteen drinkflessen een GreenScreen certificaat dragen voor de gebruikte Klean Coat, een ecologische poederlak, 100% veilig voor zowel consument als producent waarbij nooit schadelijke, toxische stoffen vrijkomen bij toepassing.


Klean Kanteen

Klean Kanteen is een Californisch familiebedrijf. Haar unieke structuur biedt operationele vrijheid en autonomie waarbij we ons engageren om te werken volgens de meest strenge, internationaal erkende standaarden op sociaal, financieel en ecologisch vlak. Deze progressieve manier van werken zorgt ervoor dat Klean Kanteen, zonder compromissen, de business écht kan gebruiken als positieve kracht. De inspanningen op sociaal en ecologisch vlak worden rigoureus opgevolgd én gecontroleerd door onafhankelijke certificatie zoals B Corp, Climate Neutral en 1% for the Planet.

Klean Kanteen
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen of voor een speciaal project:

Bedrijfsnaam*: Naam*: E-mail adres*: Telefoonnummer*: Gewenste hoeveelheid*: Indicatie leverdatum: Bericht:

20 oz Classic geïsoleerde Drinkfles met Loop Cap - Brushed Stainless

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur
Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit21