Optil muurverf - kleur (groep IV)

Merk: Keim

€ 138,09 per stuk incl. btw

Totaal per stuk:
5 liter
Aantal
Maak een keuze
Gratis verzonden!

Levertijd: 3 werkdagen

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Bekijk hier meer producten van het merk KeimKeim logo
Artikelnummer : 2700000005330

OPTIL is met name geschikt voor ruimten waar extra eisen worden gesteld aan de kleurintensiteit en egaliteit bij het optreden van
strijklicht.
KEIM Optil is de nieuwe generatie binnenverf op basis van de sol-silicaat technologie.
Het product beantwoordt ruim­schoots aan de huidige trends en eisen die aan de uitstraling van binnenruimten worden gesteld (lijkt op Farell and Ball) . In het bijzonder verschaft KEIM Optil de mogelijkheid om mooie kleuren te realiseren met een mineraal matte uitstraling.
En dat met behoud van de bouwfysische en milieuvriendelijke eigenschappen waar alle KEIM verven bekend om staan.
 
Optil is geschikt voor verwerking op alle gangbare en gebruikelijke ondergronden (binnenwanden en plafonds). Zowel voor nieuwe (ook sterk zuigende gips-) ondergronden als bestaande (dispersie) verflagen. Met name is KEIM Optil geschikt voor ruimten waar extra eisen worden gesteld aan de kleurintensiteit en egaliteit,bij het optreden van strijklicht. Het product is ongeschikt voor toepassing op wanden met zoutuitbloei, oude laklagen, hout en kunststof ondergronden. KEIM Optil beschikt over een optimaal dekkend vermogen op de diverse ondergronden voor alle verschillende kleurgroepen. 
 

 

Product info

 Sol-silicaat techniek Na de ontwikkeling van de eerste KEIMsche silicaatverf en later de eerste dispersiesilicaatverf is sol-silicaatverf de derde generatie silicaatverven. Sol-silicaatverf is een minerale verf welke gebruik maakt van een gestabiliseerde bindmiddelcombinatie in de vorm van kieselsol en waterglas. Kieselsol bestaat net als kali-waterglas uit vloeibare silicium verbindingen, puur anorganische silicaat.

De sol-silicaat bindmiddelcombi­natie zorgt ervoor dat de verf ook probleemloos hecht op oude verflagen met organische bestanddelen, en dat zonder voorstrijk.

Optimaal dekkend vermogen

KEIM Optil® is geschikt voor verwerking op alle gangbare en gebruikelijke ondergronden (binnenwanden en plafonds). Zowel voor nieuwe (ook sterk zuigende gips-) ondergronden als bestaande (dispersie) verflagen. Met name is KEIM Optil® geschikt voor ruimten waar extra eisen worden gesteld aan de kleurintensiteit en egaliteit,bij het optreden van strijklicht. Het product is ongeschikt voor toepassing op wanden met zoutuitbloei, oude laklagen, hout en kunststof ondergronden. KEIM Optil® beschikt over een optimaal dekkend vermogen op de diverse ondergronden voor alle verschillende kleurgroepen. De dekkingsgraad voldoet aan Klasse 1 van de ISO 6504-3. (zie ook technische gegevens)
Andere uitvoeringen

Optil muurverf - kleur (groep IV)
300,90

Keim

Natuurlijke grondstoffen zijn samen de basis voor de unieke kwaliteit van de ontbrandbare Keim mineraalverven. Door Keim's hoge waterdampdoorlatendheid worden schimmels voorkomen. Keim is het beste voor ieder verfproject.

Keim
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen of voor een speciaal project:

Bedrijfsnaam*: Naam*: E-mail adres*: Telefoonnummer: Gewenste hoeveelheid: Indicatie leverdatum: Bericht:

Totaal vakmannen en -vrouwenPagina 1 van 0

Beoordelingen van klanten, reacties, vragen en antwoorden

Reactie


Helaas moeten wij altijd melden dat we de kleuren van F&B niet kunnen maken. Ze hebben een speciaal procedé waardoor de verf zo mat is dat in welke verf soort je ook probeert dit na te maken het nooit gelijkt. Keim is de enige die qua matheid in de buurt komt maar zij voeren maar ongeveer 60 kleuren.

rob bos 8-10-2018 10:02:01
Algemene vraag


Wij willen graag een kleur van Farrow &ball (stiffkey blue) op de muur, maar dan met een eco muurverf. Kan dit en zo ja, met welke verf? Mvg Hedwig de Vries

H. De Vries 7-10-2018 10:44:35

Optil muurverf - kleur (groep IV)

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*: