img img img img img

Jaga Tempo wandconvector - Type 16 - 50x100cm

Merk: Jaga

€ 530,59 per stuk incl. btw
Aantal
Gratis verzonden!

Levertijd: 1 week

Nederland
Land van herkomst: Nederland

 • Gas besparend
 • Beste alternatief
 • Stroom besparend

Bekijk hier meer producten van het merk Jaga Jaga logo
Artikelnummer: TEMW.050.100.16

Wat is de Jaga Tempo Low H2O?
De Jaga heet niet voor niets low H20. Hij heeft 90% minder water nodig dan reguliere radiatoren. Omdat er nu veel minder water verwarmt hoeft te worden, warmt het sneller op en koelt het ook weer sneller af als je dat zou willen. De Jaga is dus veel sneller op temperatuur.

De Jaga is een convector met de uitstraling van een radiator. Een convector zuigt lucht van beneden aan, verwarmt het en stuurt het via de bovenkant de kamer in. Daardoor verdeelt het de warmte over een ruimte goed. Maar omdat de warme lucht dus omhoog wordt gestuurd, is een convector niet handig in een hoge ruimte omdat de warmte dan lekker boven blijft hangen en jij koude voeten hebt, goed om te weten. Een convector is ook lekker licht en gemaakt van diverse materialen voor een betere werking van warmteafgifte.

Twin power
De Jaga heeft een enkele of een dubbele verwarmingsbuis. De dubbele variant heet de Twin power. De Twin power heeft veel meer vermogen dan de enkele variant, zonder dat de Jaga zelf groter uitloopt.

Mogelijkheid radiatorventilatoren (DBE) toe te voegen
De Jaga Tempo 21 is ook aan te vullen met een DBE-unit set. Dit zijn ventilatoren die je eenvoudig op het verwarmingselement monteert. De ventilatoren blazen de warmte direct goed de kamer in. Daarmee realiseer je twee tot drie keer zoveel warmteafgifte. Je hebt dan wel een stopcontact/aanvoer nodig met 12V om de ventilatoren aan te kunnen sluiten. De ventilatoren zie je verder niet, ze zijn netjes afgewerkt.

Benodigde ruimte
De Jaga Tempo heeft ongeveer 12 cm ruimte onder zich nodig om genoeg koude lucht uit de ruimte te onttrekken. Mocht je hem onder de vensterbank willen, dan dien je minimaal 10 cm boven de Jaga over te houden zodat de warme lucht goed de kamer in kan stromen. De Jaga’s verschillen onderling ook in hoogte en lengte. Kijk daarom goed welke het beste bij jou past.

Verschillende types: welke heb ik nodig?
Volg het stappenplan hieronder om te bepalen welk type je nodig hebt:. Van elk type zijn vervolgens meerdere maten beschikbaar:

Product informatie

Jaga_Tempo_handleiding_installatie_montage.pdf
Jaga radiatoren - Low H2o - brochure - winnaar - informatie.pdf


Productspecificaties:
 • Afmetingen H X B: 50 x 100 cm
 • Diepte: 16,5 cm
 • Afgifte in Watt bij 75 graden: 1998W
 • Twin convector aanwezig: nee
 • Ventilator aanwezig: nee
 • 10 jaar garantie op lak en waterdichtheid
 • 30 jaar garantie op de H2O wisselaar
 • Uitgeroepen tot zuinigste convector
 • Lekker snel op temperatuur

Milieu informatie

Een lekkere energiezuinige convector, daar houden we van. Hij heeft maar 10% van de hoeveelheid water die een radiator nodig heeft. Daardoor warmt het water veel sneller op en wordt het ook sneller rondgepompt in het circuit. De perfecte balans tussen een energiezuinig, maar prettig warm huis. 


Jaga

De Jaga Tempo convector verbruikt 90% minder dan een radiator. Door zijn hoge rendement is hij uitgeroepen tot de allerzuinigste! Snel een comfortabel warm huis. De Jaga is in diverse varianten verkrijgbaar, waaronder met een radiator ventilator.

Jaga
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen of voor een speciaal project:

Bedrijfsnaam*: Naam*: E-mail adres*: Telefoonnummer: Gewenste hoeveelheid: Indicatie leverdatum: Bericht:

Verwarmings installateurs

Totaal 1 vakmannen en -vrouwenPagina 1 van 1
Xavi Natural Building
Xavi Eco Natural Building is sinds 2006 in Amsterdam gevestigd. Het bedrijf dat is opgericht en gerund wordt door Xavi Rodriguez (Vigo, Spanje, 1970) heeft zich volledig toegewijd tot duurzame bouwpr.. Bekijk profiel pagina

Balistraat 116
1094JV Amsterdam

Jaga Tempo wandconvector - Type 16 - 50x100cm

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:Kies een kleur

Deze verfkleuren worden gemaakt met natuurlijke pigmenten. Afhankelijk van de gebruikte pigmenten kan de prijs verschillen.

Klik op de kleur om deze te bestellen en de prijs te zien.Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit