We zijn open voor Click & Collect - Verfmengen - Showroom op afspraak. Lees hier meer

Bammetjes bier

Merk: Instock

€ 2,49 per stuk incl. btw

Totaal per stuk:
330 ml
Aantal

- Uit het assortiment -

De bezorgkosten voor deze producten zijn € 2,95
Gratis verzonden vanaf € 35,-

Levertijd: 3 werkdagen

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Bekijk hier meer producten van het merk InstockInstock logo
Artikelnummer : 8719326026268

Dit broodbier smaakt als een Weizen. Een biertje met een zomers karakter dat door haar bijzondere receptuur een lichte gisttroebel en een hint van banaan heeft.

Voedselverspilling
Op zuivel na, wordt brood het meest verspild in Nederland. Maar liefst 380 miljoen kilo brood wordt jaarlijks verspild! We zijn dan ook erg blij dat het gelukt is om gered brood als ingrediënt voor ons Bammetjes Bier te gebruiken.  Bammetjes Bier is het zomerse zusje van Pieper Bier!

Bij het brouwen van Bammetjes Bier worden verschillende soorten brood gebruikt. Uiteindelijk red je met één biertje bijna twee boterhammen!
 

Milieu informatie

Een derde van alle voedselproductie wereldwijd haalt ons bord niet. Dat kan anders. Om nog meer eten te redden, is Instock samen met Brouwerij Troost het experiment aangegaan om van reststromen bier te maken. Met als resultaat Bammetjes Bier

"TEN MINSTE HEERLIJK TOT"
Fabrikanten zijn verplicht een ‘ten minste houdbaar tot’ datum op hun product te zetten. Maar mede door een verkeerde interpretatie van de ‘ten minste houdbaar tot’ datum vindt zo’n 42% van alle voedselverspilling thuis plaats. Omdat wij geloven dat deze wetgeving aan vernieuwing toe is, hebben we een ‘ten minste heerlijk tot’ datum op het flesje gezet. Wil je hier meer over weten? Bekijk dan onze voedselverspillingspagina!

Films


Instock

Instock maakt circulaire producten om verspilling tegen te gaan. Zo is er het Pieper Bier gemaakt van geredde aardappelen en Bammetjes Bier gemaakt van gered brood. En het bierbostel dat hiervan overblijft? Daar wordt een heerlijk krokante Instock Granola van gebakken!

Instock
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen of voor een speciaal project:

Bedrijfsnaam*: Naam*: E-mail adres*: Telefoonnummer: Gewenste hoeveelheid: Indicatie leverdatum: Bericht:

Totaal vakmannen en -vrouwenPagina 1 van 0

Bammetjes bier

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*: