img img

Multifuctionele Klok op water

Merk: H2O

€ 8,97 €17,94 per stuk incl. btw Aanbieding: 50% Korting
Aantal
De bezorgkosten voor deze producten zijn € 2,95
Gratis verzonden vanaf € 35,-

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

  • Educatief
  • Alternatieve energiebron
  • Stroom besparend
  • Batterij besparend

Bekijk hier meer producten van het merk H2OH2O logo
Artikelnummer: 5060087090238

Deze water aangedreven klok met Alarm vereist geen batterijen en geen elektriciteit!!!! Voeg gewoon een kleine hoeveelheid leidingwater toe aan de vervangbare waterbatterij om het te laten werken. Als dat nog niet genoeg is, heeft deze klok ook 4 verschillende functies (het geeft de tijd weer, de temperatuur, het alarm en de timer) die toegankelijk zijn door de klok 1/4 slag naar rechts of naar links te draaien.
De H2O Multifunctionele Klok is niet alleen milieuvriendelijk, innovatief en ziet er goed uit, hij beschikt ook over een reeks functies die worden geïnitieerd door de klok simpelweg door 90 graden te draaien, inclusief een klok, temperatuur, timer en alarm.
  • Afmetingen: 9,5 x 9,5 cm
  • Gewicht: 74 gram
De levensduur van de batterij is ongeveer é-3 jaar. U kunt dan een nieuwe batterij kopen (neem contact met ons op)

Gebruiksaanwijzing: Om een constante toevoer van energie te behouden, hoeft u alleen maar bij te vullen als de batterij verdampt, meestal om de 2 à 3 maanden. De H2O-batterij heeft een minimale continue levensduur van minimaal 2 jaar. Bovendien kan de H2O-batterij (in tegenstelling tot alle andere conventionele batterijen) in droge toestand voor onbepaalde tijd worden opgeslagen en kan deze op elk moment van de levensduur worden uitgedroogd en wordt de levensduur van de batterij voor onbepaalde tijd verlengd.

 
 


H2O

Welcome to the UK's leading green product wholesaler We offer the latest in wind-up and solar radios, torches, solar powered chargers, water powered clocks, calculators and a huge range of energy-efficient items. We supply hundreds of trade customers around the UK with exclusive product lines. Our core brands

H2O
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen of voor een speciaal project:

Bedrijfsnaam*: Naam*: E-mail adres*: Telefoonnummer: Gewenste hoeveelheid: Indicatie leverdatum: Bericht:

Multifuctionele Klok op water

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:Kies een kleur

Deze verfkleuren worden gemaakt met natuurlijke pigmenten. Afhankelijk van de gebruikte pigmenten kan de prijs verschillen.

Klik op de kleur om deze te bestellen en de prijs te zien.Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit