Vanwege de feestmaanden is het erg druk bij PostNL. Sommige pakketten zijn helaas wat langer onderweg. Bestel op tijd!

Venster-isolatiefolie - 4,0 x 1,5

Merk: Fix-o-moll

€ 15,95 per stuk incl. btw
Aantal
Maak een keuze

- Uit het assortiment -

De bezorgkosten voor deze producten zijn € 2,95
Gratis verzonden vanaf € 35,-

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Italie
Land van herkomst: Italie

Bekijk hier meer producten van het merk Fix-o-moll
Fix-o-moll logo
Artikelnummer: 4007219019966

Bekijk alles van Fix-o-moll >
Bekijk meer: Gasbesparing >

Deze transparante isolatiefolie houdt de warmte beter binnen, vergelijkbaar met een extra glaslaag zoals bij dubbelglas ramen. Ook wordt condensvorming voorkomen. 

Door met een föhn op de folie te blazen wordt de folie afgevlakt. Je kunt de folie dan strak tegen het raam plaatsen. Met het bijgeleverde dubbelzijdig plakband blijft de folie goed zitten. De folie dient niet op het glas van het raam te worden geplakt.

Product informatie


Films
Andere uitvoeringen

Fix-o-moll

Fix-o-moll is al ruim 100 jaar innovatief op het gebied van producten om warmte in huis en koude buiten huis te houden. Alle producten zijn makkelijk in gebruik en zo door iedereen handmatig toe te passen.

Fix-o-moll
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen of voor een speciaal project:

Bedrijfsnaam*: Naam*: E-mail adres*: Telefoonnummer*: Gewenste hoeveelheid*: Indicatie leverdatum: Bericht:

Beoordelingen van klanten, reacties, vragen en antwoorden

Reactie


Dus als ik het goed begrijp heb je op de plek waar de folie zou komen binnen ramen? Dan zal de folie niet helpen want die doet hetzelfde als de binnen ramen een lucht spouw maken.

Rob Bos
Heel Goed


hier mijn vraag nog een keer: Ik heb in mijn huis voorzetramen. Die zijn er aan de binnenzijde aangebracht. Ze kunnen ook naar binnen worden opengedraaid om schoon te maken. De spouw is ca 2,5 cm . Vraag is: waar moet folie worden aangebracht: aan buitenraam of aan binnenraam (ik verwacht het buitenraam) Ik wil alleen de kou buitenhouden. En de condens die soms op buitenraam komt. - Aanbrengen: ik bedoel aan kamerzijde of aan binnenzijde van het koude buitenraam (dus in de spouw tussen de ramen in) ??

Hans Jansen
Reactie


Deze folie moet altijd binnen aangebracht worden ,hij is te kwetsbaar voor buiten.

Rob Bos
Heel Goed


Ik heb in mijn huis voorzetramen. Die zijn er aan de binnenzijde aangebracht. Ze kunnen ook naar binnen worden opengedraaid om schoon te maken. De spouw is ca 2,5 cm . Vraag is: waar moet folie worden aangebracht: aan buitenraam of aan binnenraam (ik verwacht het buitenraam) Ik wil alleen de kou buitenhouden. En de condens die soms op buitenraam komt.

Hans Jansen
Goed


Ben zeker tevreden. Voelde altijd de kou door het raam heen slaan. Nu helemaal niet meer. Zicht is iets minder maar dat kan ook komen omdat ik mijn ramen iets beter schoon had moeten maken. En het folie iets netter had moeten behandelen. Heb het tussendoor gedaan terwijl ik met de kinderen bezig was. Zo gemakkelijk is het dus wel. Alleen sluit het bij mij niet helemaal goed omdat er naadje in het houtwerk zitten. Voor volgende keer plak ik het er ruimer op. Volgende keer? Ja als mijn kozijnen volgend jaar geschilderd zijn plak ik het er gewoon weer op. Tevreden dus.

Esther
Goed


Isolatie werkt echt goed!! Spaart zeker geld en ruimte voelt warmer aan, jammer dat je de folie niet hoger krijgt. .mijn grootste raam is 170x250 en dan is de folie te klein. verder ben ik super blij ermee! Goedkope oplossing als je bv tijdelijk waar woont..gr.

claudia
Gaat wel


Wij wonen op een boot (motorjacht met enkel glas) Vorig jaar de folie ook gebruikt, toen wel aangegeven dat de doorkijk wazig is, niet helder) in de zomer eraf gehaald. Voor isolatie en tegen de kou hielp het prima. Als het goed op de kozijnen is geplakt met de plakstrip ook geen condens. Voor deze winter er weer op gedaan, helaas nog steeds wazige doorkijk. Deze keer hier en daar wat slecht op het kozijn geplakt denk ik waardoor toch wat condens met name bij het koken.

Henk
Reactie


Daar zou ik niet aan beginnen ,dit is wel heel weinig diepte

rob bos
Algemene vraag


Hoe groot moet de afstand tussen folie en raam zijn? Met andere woorden: hoe dik moet het kozijn zijn? Ik heb stalen kozijnen met enkel glas, en bij het grootste raam van 300x134 cm is het kozijn maar 0,5 cm dik. De kleinere ramen zijn tussen de 0,75 en 2 cm dik. Is dit genoeg?

Annelies Smeenge
Reactie


Ja, het zal zeker iets doen, want je creëert met de folie dubbelglas. Ik weet echter niet of bij deze extreme temperaturen het verschil goed merkbaar zal zijn....

Jeroen
Algemene vraag


Werkt dit ook de andere kant op? Dus om warmte buiten te houden. Zit hier namelijk met enkel glas in aluminium kozijnen op het zuiden. Op dit moment is het nu een oncomfortabele 30,8 graden hier binnen. Jammer dat ik dat in de winter niet voor elkaar krijg. Lamellen, ramen en gordijnen dichthouden helpt niets. Zou de folie dus nut hebben?

M. de Kok
Reactie


Nee , als je het glas bedoelt, dan gaat het niet werken. De bedoeling is dat je zelf dubbelglas maakt en dat de lucht tussen het folie en het glas zorgt voor de isolatie.succes rob

rob bos
Algemene vraag


lees net dat je het op het houten kozijn moet plakken net een raam gedaan en op het raam zelf geplakt. gaat dit niet werken?

an
Heel Goed


Is prima te verwerken en functioneert heel goed Erg tevreden

Marjory
Heel Goed


Heel goed. het opbrengen ging goed.Enige problemen met het loshalen van de beschermlaag van het dubbelzijdig plakband.Ik heb wel een paar keer een you tube filmpje bekeken, dat was waardevol. Je ziet het niet, maar je voelt het wel!

Dirk
Gaat wel


Ik had een aanmerking over de transperantie (niet glashelder, wat wel op de duitse site stond. Er zou terug worden gebeld. Tot op heden niet gebeurd.

Hilko
Reactie


Hallo Lorien, helaas hebben we geen maat die groot genoeg is voor de door jou opgegeven raammaat.

Jeroen
Algemene vraag


Hallo, Ik heb een raam van 183 cm hoog en 162 cm breed. Hebben jullie ook een afmeting die ik kan gebruiken, want ik ben zeer geintereseerd.

lorien willebrandts
Reactie


Bedankt voor je reactie. Wat gek dat er minder in de verpakking zit . Dat hoor natuurlijk niet! We gaan ervan uit dat dit een pechgeval is en dat er bij de rest gewoon de juiste hoeveelheid in de verpakking zit. Groet Bart

Eco-Logisch
Goed


Ik ken dit soort folies al zeker 30 jaar en heb er in mijn studentetijd veel plezier van gehad. Nu tijdens de verbouwing met de winter voor de deur houden wij het hierdoor met de oude ramen warmer in huis. Alleen jammer dat de folie niet de breedte van 1,5m had zoals op de verpakking staat. Ben ervan uitgegaan dat dit zo was en kwam 2-3 cm te kort. Doordat de folie een tijdelijke oplossing is is het niet een grote ramp. Maar er zit minder in de verpakking dan wordt beloofd.

S. Raabe
Goed


Het opplakken ging goed, de folie zit er goed op maar wat ik vervelend vind is die blauwe waas. Helder naar buiten kijken is er niet meer bij. Jammer!! Ik moet nog wat ramen doen met lastige kozijnen, ben benieuwd of dat net zo soepel gaat.

Roos
Reactie


Ik zou geen andere oplossing weten en over elkaar is niet zo`n goed idee want volgens mij krijg je dat nooit netjes.

Rob Bos
Reactie


Ok. Dank voor de snelle reactie. En weet u of er enige andere mogelijkheden zijn om de kou te beperken? En/of is het t proberen waard om evt 2 stukken die elkaar overlappen te gebruiken?

wanda
Reactie


De 2 maten die we op de web shop voeren zijn de enige die ik tot nu toe heb kunnen vinden. groet rob

Rob Bos
Algemene vraag


Goedenmiddag, Dit lijkt mij n erg handig product en ook erg welkom ivm de kou :) Echter wij hebben ramen van 1,70x 1,90. Is hier ook een oplossing voor?

wanda
Reactie


Nee, dat gaat helaas niet lukken. aan elkaar plakken is namelijk geen optie.

Jeroen
Goed


Wij wonen op een boot , een motorjacht van 14 mtr. We hebben helaas enkelglas en verwarming via een ketel en radiatoren. Toch regelmatig condens op de ramen. (sowieso heb je op een boot sneller last van vocht). We hebben nu op enkele ramen de folie geplakt. De ramen hebben een aluminium kozijn. het er op plakken ging met zijn tweeen goed. Zit er mooi strak op Maar... als de folie erop zit is de doorkijk toch waziger dan de andere ramen. net of het een beetje mistig is.... weet iemand hoe je dit kan voorkomen. Er is alwel effect te zien v.w.b. condens .Op de ramen die met folie geplakt zijn zit geen condens meer terwijl er wel condens op de ramen zit die nog niet beplakt zijn. In de zomer zou ik het er wel af willen halen (mede door de wazigheid) kan iemand vertellen hoe je de tape er makkelijk af krijgt????

Henk P
Algemene vraag


Ons huiskamerraam is 184 bij 247 cm en dus groter dan de grootste maat. Is het mogelijk het folie aan elkaar te plakken? Of kun je met meerdere stroken (zoals bij behang) werken? Heeft aanschaffen voor dit raam wel zin?

Danielle Klinkenberg
Reactie


Een gewone haarfohn is prima. Als je een 'paintstrip' fohn gebruikt moet je hem verder van het folie afhouden, want die wordt veel heter dan een gewone fohn!

Jeroen
Algemene vraag


Gaat het, bij het aanbrengen, om een gewone haarfohn of een fohn voor behang eraf halen enzo?

Danielle Klinkenberg
Goed


Makkelijk aan te brengen,wel een klusje voor 2 personen. Zie http://gezelliebellie.blogspot.nl/2013/10/er-warm-bij-zitten.html

Mariette
Goed


Zeer tevreden. Koudeval is nu al voelbaar verminderd. Condensvorming op slaapkamerraam is totaal weg. Aanbrenging op ruwe kozijnen is wat lastiger, wellicht helpt eerst wat opschuren. Naderhand wegsnijden van overtollig folie aan de randen ging bij mij erg goed met een dun uitschuifmes.

Wolf Bierens
Heel Goed


Super! De gebruiksaanwijzing is helder en zelfs ik als anti klusser en koning onhandigheid had er geen moeite mee. Een echte aanrader!

Maurice
Reactie


Hallo Frank, Helaas niet er zijn maar twee maten.

Rob Bos
Algemene vraag


Ik zou graag weten of er ook andere maten te krijgen zijn mijn raam is groter ( 200 x 170 ) dan hoor ik dit graag van u B.v.d frank kok

Frank kok
Goed


Het opbrengen gaat goed. Het föhnen ook. Er blijven wel kleine scherpe vouwtjes zitten. zo klein als haren. Het lijkt een fabricage fout. De doorschijnendheid en de dikte vond ik tegenvallen. Met overmaat aanbrengen en dan met een (krom) nagelschaartje op maat knippen is voor mij het handigste. Nu de winter afwachten. En of de folie schoongamaakt kan worden, en of de folie her te gebruiken is. Als het zicht helderder was en de folie dikker, zou ik 'm het hele jaar door laten zitten.

L van Ruth
Goed


Het opplakken van de raamfolie was makkelijk te doen. Helaas laat de tape op enkele plekken weer los (net als de verf waar het op geplakt was) waardoor de folie gaat kreukelen. Dit ziet er wel beetje vreemd uit. Ik weet ook niet zeker of het aan het hout van mijn raam ligt, de manier waarop ik de folie aangebracht heb, of aan de tape. De winter moet nog komen dus ik blijf nog even benieuwd in hoeverre de raamfolie nut gaat hebben, maar ik heb er vertrouwen in.

Jennifer
Heel Goed


Heel eenvoudig aanbrengen,maar wacht de winter af of het resultaat opleverd.

G.J.Verhagen
Slecht


een zeer matige gebruiksaanwijzing , moeilijk om mooi aan te brengen. lelijk dubbelzijdig tape op het verfwerk. heldere dubbelzijdige tape om op het glas te plakken zou al een verbetering zijn. materiaal is veel te zacht voor langer gebruik.(krassen en d.)

dick schurink
Heel Goed


vervelend voor je en wat die lijm betreft zou ik het met een beetje ammonia of glassex proberen en als dat niet gaat zwaarder geschut maar dat zou ik op een hoekje eerst uit proberen.

Rob Bos
Reactie


De folie moest er weer af wegens condensvorming. Hoe kan ik achtergebleven lijmresten van deze folie van het kozijn verwijderen?

Heleen
Goed


Het aanbrengen ging redelijk vind het wel erg dun ,ik heb twee katten,het ziet er echter wel goed uit en je voelde inderdaad meteen minder kou,verder moet ik het van de winter nog ervaren. Ben benieuwd.

P.Thijssen
Reactie


Als er dan ruimte zit tussen het glas en de folie zou ik denken dat het dan wel helpt.

Rob Bos
Algemene vraag


Wij hebben al dubbelglas, maar een oud huis met veel ramen, in de winter is het niet zo behaaglijk op de bank voor het raam, ik denk door 'stralingskou'. Zou dit helpen om het behaaglijker (en energiezuiniger) te maken, over dubbelglas heen?

A.van Lieshout
Goed


Het is even wennen met aanbrengen maar aldoende leert men. Meteen voel je verbetering in de buurt van het venster, minder koude lucht komt binnen.

M Pabst
Heel Goed


Makkelijk aan te brengen. Het is nu met vorst warmer binnen dan dat het met 10 graden was. Je merkt echt een verschil.

A. Ritter
Gaat wel


Ik heb de folie op het kozijn geplakt samen met een vriendin, lastig om het strak te krijgen, maar met de fohn ging het goed. Het is 2 weken blijven zitten, en daarna knalde het los, tape inclusief de folie, dus heb weer condens, en een en al ribbels op het plastic. Ik laat het maar zitten, kijken of het nog iets scheelt straks als het vriest, maar zo niet, gaat het er gewoon van af. Leuk geprobeerd..

Fannie
Heel Goed


Makkelijk op te plakken (ik heb het alleen gedaan), te gek hoe het strak trekt met föhnen en alleen een soort blauwgrijze waas over het uitzicht legt. Ik voelde direct minder kouval en de kachel lijkt inderdaad minder hoog te hoeven om het behagelijk te hebben en houden. Het lijkt ook geluid ietwat te dempen, dat is een grappig bij-effect. Mijn kat vindt het maar raar spul, maar heeft er gelukkig nog niet met haar nagels ingehangen.

Arianne Notenboom
Heel Goed


Zeer tevreden. Betrekkelijk eenvoudig aan te brengen, isoleert prima en kan zelfs bij oud dubbel glas toegepast worden om er HR++ isolatie-waarden van te maken!

Max van Poll
Reactie


Je zou kunnen proberen er eerst schilder tape (crepe tape) op te plakken en daarna de soms tegoed plakkende dubbelzijdig. Direct op het glas plakken heeft geen zin dan isoleert het niet, je hebt de lucht tussen het folie en het glas nodig als isolatie laag.

Rob Bos
Heel Goed


Helaas moet deze folie inderdaad op de kozijnen geplakt worden. In een huurwoning als de mijne, waar ik niet kapitalen ga besteden aan het afkrabben (van 5 lagen lak van voorgangers) en opschuren van de kozijnen voordat ik de folie erop plakte komt nu de folie inclusief verf gewoon naar beneden zetten. dat is natuurlijk erg jammer. Op de kozijnen waar de onderlaag iets steviger zit (door andere houtsoort) blijft het prima zitten en werkt het ook super, dat moet ik wel toegeven. gat in de markt om iets te verkopen dat op de ramen zelf geplakt kan worden?


Heel Goed


Goede en goedkope oplossing ben zeer tevreden over het resultaat het is ook vrij eenvoudig aan te brengen nu nog kijken hoelang het goed blijft zitten maar heb er wel vertrouwen in

Richard
Geen mening


ik heb het er niet strak op kunnen krijgen, behalve op 1 klein bovenlichtje! Het is van buiten geen gezicht nu en bij enkele ruiten heb ik het al weer verwijderd omdat het bij fohnen er gewoon afknapte.

C A Bos
Heel Goed


Werkt goed. Vooral na het fohnen zit het strak en zie je er weinig van. Handig om met z'n tweeen aan te brengen,is wel een klus. Vorig jaar met enelg fototape en plastic vande bouwmarkt gedaan. Maar dit zit beter en je ziet er minder van. Ben ook benieuw hoe het zal zijn om bet er weer af te halen.

Judith
Heel Goed


Eenvoudig aan te brengen en nauwelijks zichtbaar. Het condens van de ramen is verdwenen. Over het rendement kan ik ook nog weinig zeggen, want het zit er pas op. Ik heb echter nog wel mijn bedenkingen, hoe eenvoudig het in het voorjaar weer is te verwijderen.

JP Brander
Goed


ik heb de isolatiefolie achter een glas-in-lood raam gespannen. Aanmerkelijk goedkoper dan dubbel glas! De folie is heel dun en zie je bijna niet. Het is niet een moeilijk om de folie aan te brengen en plooien verdwijnen na toepassing van een föhn (volgens de gebruiksaanwijzing).

Martijn
Goed


Het aanbrengen vind ik een lastige klus. Ik had eerst niet in de gaten dat het de bedoeling is om het folie voor het raam te spannen, in plaats van er tegenaan te plakken. Maar na enkele pogingen en wat verloren folie lijk ik het in de vingers te hebben. Ik vraag me wel af of het er ook netjes weer van af te halen is, ik heb oude houten, geverfde kozijnen.

T Brands
Reactie


ik heb de folie aangebracht maar twijfel nog of die aan de bovenkant en onderkant over de zigzag van de achterkant van de radiotoren geplakt moet worden daar de hete lucht daar dan niet weg kan,lijkt me. Op de radiatoren die glad zijn van achteren speelt dat niet en k denk dat het helpt. Maar wat betreft de radiatoren die zig zag op de achterkant hebben (ik hoop dat u me begrijpt) ben k niet zeker. hopelijk wilt U uw ervaring daarover delen. Dank daarvoor winda

winda
Goed


Werkt op zich prima, helaas laat de folie op sommige plekken weer los, ik zag dat dan ook de verf meekomt... Dat is ene minpuntje.

LB
Goed


Het is even een klusje, maar niet heel erg moeilijk om aan te brengen. Je merkt snel dat de koude-uitstraling flink afneemt, en het is bijna onzichtbaar.

Jan-Willem
Heel Goed


Misschien ben ik wel een handige doehetzelver maar ik vind het aanbrengen inhet geheel niet moeilijk en de resultaten zijn zeer naar tevredenheid. Over het rendement kan ik nog niet veel zeggen,maar de afstraling van de koude ruiten is reeds aanzienlijk minder R.Eggink 24/11/2012:12:30

R.Eggink
Goed


Ik kan er nu nog niet zoveel van zeggen, omdat ik het nog maar net heb aangebracht. Het aanbrengen van de tape is een secure werkje en van het folie moet je beslist met z'n tweeen doen, maar gaat goed. Ik ken dit product uit het verleden, toen wij het op de ruiten van onze dakkapel hebben aangebracht en er erg enthousiast over waren, hoeveel minder kou er afstraalde van de ruiten. En daarom was ik blij dat het nu weer op de markt kwam, want ik had er al eerder naar gezocht.

marti
Heel Goed


Makkelijk aan te brengen en het werkt goed. Ik heb nu geen condens meer op de enkele ruiten. Als ik condens heb is het op de dubbele beglazing! Kun je nagaan hoe goed het werkt. Nog een tip voor het aanbrengen: maak met de fohn (die je toch al bij de hand hebt) vantevoren de ramen waar je de folie gaat aanbrengen goed droog.

Koen
Heel Goed


Werkt echt super ! De kamers waar ik de folie heb geplakt zijn beduidend warmer en dus comfortabeler.

Maarten
Slecht


Het aanbrengen van de isolatiefolie gaat heel moeilijk,de gebruiks aanwijzing is gebrekkig!!!

E.C.van der Poel
Reactie


Als het vriest en je hebt enkel glas en de huisbaas wil er niets aan veranderen.In de zomer haal je het er weer af en kan je raam weer open.

rob bos
Algemene vraag


Wanneer helpt dit? Tot in hoeverre helpt het?

Michel Merx

Venster-isolatiefolie - 4,0 x 1,5

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur
Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit