Vanwege de feestdagen kan de bezorging en de verwerking van een bestelling iets langer duren
img

Kerstverlichting op zonnestroom

Merk: Esotec

€ 29,90 per stuk incl. btw
Aantal
De bezorgkosten voor deze producten zijn € 2,95
Gratis verzonden vanaf € 35,-

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

  • Alternatieve energiebron
  • Stroom besparend

Bekijk hier meer producten van het merk Esotec
Esotec logo
Artikelnummer: essent-actie-kerst

De ingebouwde accu van deze kerstverlichting wordt overdag door de zon opgeladen, en dankzij een sensor wordt 's avonds de verlichting automatisch ingeschakeld. Via een schakelaar kan de ketting ingesteld worden op permanent licht of knipperlicht. 

Het zonnepaneel en de accu zijn zo op elkaar afgesteld, dat u in de winter en zomermaanden altijd in de avond een verlichte tuin heeft! 

Product informatie

  • 100 energiebesparende warm-witte LED's
  • Kettinglengte: ongeveer 12 meter
  • Geschikt voor buiten
  • 0,6 Watt zonnepaneeltje
  • NiMh-accu: 1,2 V / 2000 mAh
  • Uren licht bij volle accu: 10 uur
  • Oplaadtijd van de accu in de zomermaanden ca. 0,5 - 1 dag
  • Oplaadtijd van de accu in de wintermaanden ca. 1 dag

Films


Esotec

Als je een sfeervolle lamp zoekt die op zonne-energie werkt, dan zit je bij Esotec goed. Zij hebben een groot assortiment lampen voor thuis. Of je nou wilt genieten van je boek in de tuin, een extra lichtje nodig hebt bij het bouwen of bezoek wilt gezellig verwelkomen: Esotec biedt jou het licht.

Esotec
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen of voor een speciaal project:

Bedrijfsnaam*: Naam*: E-mail adres*: Telefoonnummer: Gewenste hoeveelheid: Indicatie leverdatum: Bericht:

Beoordelingen van klanten, reacties, vragen en antwoorden

Slecht


De kerstverlichting doet het op zich goed, maar brandt maar twee uur. Misschien dat u dit artikel in suriname moet verkopen? Daar is genoeg zon in december om de lampjes wat langer te laten branden. Een miskoop dus..

B. Veerman
Heel Goed


we hebben ze nog niet uitgeprobeert. volgend jaar kerst!!!!!!!!!!!!!!!!

ad uijl
Reactie


de verlichting heb ik door omstandigheden nog niet gebruikt , maar volgende Kerst kunt U het nogmaals vragen, met vriendelijke groet Leonard M. Hercules

Dhr.Hercules
Reactie


Nog niet uitgeprobeerd. Volgend jaar.

ad uijl
Slecht


Als kerstverlichting is het product niet geëigend omdat je het zonnepaneeltje niet optimaal kunt plaatsen (te laag dus). Dus heb je gezien de weeromstandigheden maar weinig rendement.

Hans
Gaat wel


Het brand goed, alleen bleef het de hele nacht branden. Dus die dag erna was het slecht weer dus het laadde slecht op. Ik heb toen de batterij vernieuwd. En daarna om 11 uur heb ik hem uitgemaakt, en in de morgen weer aangemaakt. zo heb ik dat al die dagen gedaan.

de Vet
Heel Goed


Levering goed. Lichtjes hangen in een oude donkere kerstboom; prachtig!

Loura
Heel Goed


Verlichting hangt prachtig te branden in de appelboom. Geeft een heel goed gevoel dat hij op zonnen energie werkt.

Ton Glerum
Gaat wel


de kerstverlichting op zonnecellen valt erg tegen. Als het donker is om plm. halfzes branden de lampjes maar ongeveer een uur of twee.

J.B. Bazelmans
Heel Goed


van de twee die ik heb gekocht is er een heel goed de andere zeer slecht deze heb ik ook terug gestuurd voor te maken. groeten J.Smits

j.smits
Gaat wel


Ik kocht de verlichtingsset met grote verwachtingen. De eerste 2 avonden brandde de verlichtingsset volop, maar daarna was het licht om 21.00 uur al uit. Het zonnepaneeltjes staat zuiver op het zuiden gericht en kan daardoor maximaal licht opvangen. Zoals eerder werd gesuggereerd kan het voortijdig uitgaan te maken hebben met de donkerheid van de dagen. Dus we blijven nog even proberen.

Johan Honders
Slecht


Ik heb er 2 gekocht, we hebben nu al verschillende mooie zonnige dagen gehad, en ze hebben alleen de eerste nacht gebrand!zonde van het geld, waar ik de zonnecel ook hang ze blijven luit! Weggegooid geld!! Dus niks ecologisch!!verspilling!

A de Jonge
Slecht


Zoals vele die mij al voor zijn gegaan deel ik de mening dat ze na 2 avonden gebrand te hebben het ook op hebben gegeven. De sensor staat op een punt waar ze het meeste UV licht opvangen, maar dit is niet genoeg. Om 19.00 uur is alles al gedoofd. Weggegooid geld dus en niet aan te bevelen.

S. Hunting
Slecht


Valt tegen wat brandtijd beterft, de eerste twee dagen ging het nog, als ze nu een uurtje branden is het veel. Goedkoop is het niet had beter ledverlichting op stroom kunnen kopen.

Martin
Slecht


De eerste twee nachten prima. De volgende twee nachten minder. Daarna helemaaal niets meer, ook na zonnige dagen. Ik ben hier erg ontevreden over en heb spijt van de aanschaf.

F.Werrij
Reactie


Het heeft heel erg veel te maken met hoeveel licht het paneeltje opvangt.

Rob Bos
Slecht


heeft even gebrand en brand nu helemaal niet meer Hoe kan dit?

h. budde
Goed


De levering was snel. De eerste twee avonden hebben de lichtjes tot de volgende ochtend gebrand. Daarna niet zo goed meer. Als de zo'n de hele dag heeft geschenen doen ze het weer wat beter maar niet zoals de eerste avonden.

D. Tamminga
Heel Goed


Lampjes doen het prima. Bezorging was na 3 dagen. Subtiele verlichting.

J.B. Bazelmans
Heel Goed


De verlichting werkt perfect net als met onze zonnepanelen van Robbengroeneenergie hoe meer zon hoe meer stroom. Geen zon minder licht ik sta er versteld van hoe weinig zon de kerstverlichting nodig heeft.

CA Timmermans
Gaat wel


Na 3 dagen steeds minder licht. Sommige zijn al uit gevallen. Doen het 's avonds uit en 's morgens weer aan om stroom te sparen. Valt tegen

Jack Boogert
Geen mening


3 Avonden plezier van gehad, daarna steeds 2 uur zwak licht, wat een shitapparatuur, ik zou het willen terugsturen en mijn geld terug willen hebben om een goed product van te kopen. Geen aanrader dus !

R. Moning
Goed


DE lampjes hangen sinds vandaag in de boom en branden ook. en een snelle bezorging


Heel Goed


Ik ben erg tevreden over de levering. Keurig verpakt, zodat alles onbeschadigd aankwam. De levering kostte wel iets langer dan de beloofde twee dagen.

Jac van Nassau
Heel Goed


Voldoet aan mijn verwachting

P.Coolen
Gaat wel


het is bedoeld als kerstverlichting om licht in de duisterniste brengen, maar zie als het donker wordt dan branden ze maar heel kort . Het brengt je niet wat het verspreekt geen zes tot tien uur. jammer het ziet er zo profesineel uit. Fijne Feestdagen en veel licht.

FF van Buuren
Heel Goed


snelle levering en minimaal 6tot 8branduren.

seuren
Heel Goed


Ik zet de verlichting bij het slapen gaan uit. s'Morgens gaat de schakelaar op aan. Hiermee voorkom je dat de condensator helemaal uitgeput raakt. Letop s'Avonds laadt de cel niet. Het enige nadeel hiervan is dat het programma op stand 1 begint. (geen geheugen functie) Het is gezellig met de gele lampjes aan de balkonrand.

Herman v.d.Wal
Goed


Tot nu toe werkt het mooi. Alleen bij zeer zonnig weer deze week was het aantal branduren niet zodanig dat het lang werkzaam was. Viel mij tegen. 's morgens om 5 uur was het op sterven na dood met het licht. Ben verder wel geinterresseerd in verdere producten op zonneninergie.

Ton Uitdehaag
Gaat wel


brand eigenlijk te kort bij minder weer.

jan
Goed


Snelle levering en de lampjes werken prima. Niet heel fel, maar wel gezellig :)

Ida Kora
Heel Goed


snelle bezorging, maar lampjes branden goed dan weer zeer beperkt.

j.mares
Goed


Lampjes op zich doen het goed. Jammer dat het al dagen bewolkt is en het zonnepaneeltje niet genoeg energie oplaadt. Dat zou dus beter moeten/kunnen.

J.J. Chrispijn
Gaat wel


Lichten deden het de eerste avond/nacht fantastisch. De volgende ochtend brandde ze nog steeds. De avonden er na gingen ze steeds korter branden. Op dit moment houden ze er rond 21:30 al mee op. Jammer. Accu is blijkbaar niet krachtig genoeg.

Tom
Geen mening


de verlichting nog niet gebruikt, gaat komend weekend gebeuren. De levering was bij ons ook snel en prima.

Gerrit Veen
Gaat wel


batterij laat slecht op,+/- 17.00 tot 20.00 uur branden de lichtjes daarna is het gebeurd. mvr.groet J.Schurer

j.schurer
Slecht


1e 2 avonden branden de lichtjes super mooi en helder in de kerstboom buiten. Helaas werd het daarna snel minder. Nu nog slechts 1 of 2 uur een heel zwak lichtje.Hebben de lampjes nu 10 dagen. Het zonnepaneel staat gericht op het zuidoosten. De levering was inderdaad snel en goed, maar wat kunnen we aan de verlichting doen? Terug sturen is ook een beetje lastig, moeten we ze weer uit de boom halen. Wij waren heel blij dat er lichtjes te koop waren die niet werken op gewone electriciteit maar zonne-energie.

MM
Gaat wel


Mooi net product, geeft wat zwak sfeerlicht 2 a 3 uur.

Bert Gruijters
Gaat wel


Matig licht ! Ik had er meer van verwacht!

Ellen bouwhuis
Heel Goed


De bezoring was snel al een dag later in huis, en de lampjes doen het goed. Nu nog hopen dat de zon wat vaker mag schijnen

H de Winter
Goed


Uitgepakt, in de boom gehangen en het werkt. Perfect.

Ger van Helden.
Goed


Tot nu toe goed, lampjes branden de hele nacht door. Springen keurig aan als het donker wordt en 's-morgensa branden ze nog. We hebben wel een paar zonnige dagen gehad. Ben benieuwd over een week als ik bovenstaande reacties zie

Jan
Gaat wel


Supersnelle levering. Eerste avond perfect licht. Daarna minder tot geen. Op advies van Eco-Logisc de zonnecel wat meer in direct zonlicht gehangen. Nu gaat het beter, maar ik ben benieuwd hoe lang ze branden als het hele dag bewolkt is. Blijkbaar hebben ze heel veel zonlicht nodig, wat in deze tijd van het jaar niet echt te verwachten is.......

Rinus
Heel Goed


Heel tevreden. Snelle levering. 2 sets gekocht, ze staan er al een paar weken en branden elke avond. 1 set wat minder, maar deze staat veel in de schaduw. De lichtjes zijn gezellig.

M bastiaanse
Heel Goed


18 uur aan s morgens om 6 uur uit.

Frans van der Heijden
Gaat wel


De eerste 2 avonden brandden de lampjes super, maar daarna nog maar zwak, en slechts enkele uren. Jammer! Ik had eigenlijk direct die eerst dagen nog een paar sets willen bestellen, maar ben blij dat ik het niet heb gedaan. De levering was wel supersnel, niks op aan te merken.

J Houben
Heel Goed


goede kerst verlichting

M.Pluijmakers
Gaat wel


Tot nu toe niet goed. Branden kort; misschien moet overdag de zo'n uren schijnen voor een normale oplading. Jammer, we hebben er nl. Wél 6!!

Baars
Slecht


Snelheid bezorging prima maar werking van de verlichting valt erg tegen. De eerste avond volop verlichting maar de dagen erna maximaal 2 uurtjes verlichting.

Eddy Hildenbrant
Slecht


Miskoop! Twee avonden werkend, daarna nog maar een paar uur per dag heel zwak licht, amper zichtbaar. Leverancier zou product moeten terugnemen, het is praktisch onbruikbaar en zorgt helaas niet voor een sfeervolle kerst. Niet kopen!

Raymond
Slecht


Bestelling, levering e.d. perfect, lampjes helaas niet. 2 avonden/nachten tot vroeg in de ochtend fel gebrand daarna "dood". Verplaatsen van lichtcollectoren heeft geen nut gehad. Jammer dus!

Marianne O.
Heel Goed


Snelle levering. Verlichting doet het prima, uren lang!

j. bresers
Goed


De verlichting branbt prima,als de zon de hele dag schijnt brandt ze de hele nacht tot aan de morgen als het licht wordt. Jammer dat het statief niet past in het voetje.(er ontbreekt iets)

wiel merx
Gaat wel


goed alleen in de winter te weinig zon om op te laden voor de volgende avond

herman
Heel Goed


Snel geleverd. Ondanks de weinige zon toch goed opgeladen. Verlichting brandt prima.

j.g. coster
Slecht


Ik had er meer licht van verwachte en heb het vandaag geretourneerd. verder vind ik het vervelend dat ik de verzend kosten €5 moet betalen bij ontvangst en €6,75 voor de retourzending.

j.krauth
Slecht


Slecht Valt erg tegen, wil je sfeer dan zou ik dit zeker niet aanbevelen. Licht is maar kort sfeervol en dan dooft hij vrij snel. Wij wilden 3 sets bestellen maar zij achteraf blij dat we maar 1 set hebben gekocht. Voor wat je er voor krijgt" Echt goedkoop is het niet" Wij vinden het echt weggegooid geld en als het dagen mistig is of zoals zo vaak bewolkt hebben we geen sfeervolle verlichte kerstdagen. Ineke Muller 18-12-2013

Ineke Muller
Heel Goed


De verlichting werkt,zou alleen iets veller mogen zijn. Fijne Kerstdagen Mhm Koekkelkoren 18-12-2013

koekkelkoren M.HM
Geen mening


De lampjes zitten net in de boom, dus ik weet niet of ze het doen.

annie nooijens
Slecht


Bezorging was goed geregeld. De eerste twee avonden ging het prima, daarna werd het steeds minder, momenteel is er geen lichtje meer te zien.

L. Kloppert
Reactie


Supersnelle bezorging. Ik heb er 2 besteld. Het geheel heeft 2 avonden voluit gebrand. Best wel sfeervol. Door het donkere weer kunnen de accu's niet optimaal opladen. D.w.z. dat ze 's avonds na ca. 2 uren op zijn. Dat is jammer. De paneeltjes zijn op het zuiden gericht. Is er een truc(je) waarmee ik de accu's volledig kan opladen?

Gerard Roelands
Heel Goed


ADM. Afhandeling en levering correct opgelost; De verlichting brandt al vier avonden/nachten prima. Van 17.30 uur tot 07.45 uur.

Fred Baenen
Heel Goed


we hebben de lampjes elke dag aan, je moet wel zorgen dat de zonne cel goed in de zon hangt en zo veel mogelijk licht kan opvangen.De levering was perfect en snel. We genieten er erg van.

J. Baars
Heel Goed


ik gebruik het binnen in een klein boomje om dat wij 50 jaar getrouw zijn hep ik dit jaar de groote boom niet gezet,van de zomer naar buiten,hetnaar buiten in de zon endan is het ok.

cm.halewijn.
Goed


De set eerst een paar dagen opgeladen daarna branden de lampjes 3 nachten,daarna werd het minder ,maar dat ligt aan het gebrek aan zon. Het was beter geweest dat de lampjes met een stekker verbinding was gemaakt.

h.schelhaas
Gaat wel


De levering was snel. De lampjes doen het redelijk maar ze branden niet zo lang. De accu is snel leeg doordat het daglicht ze niet voldoende kan opladen. Ik denk dat ze het zomers wel goed doen maar dan is het geen kerst...... Ik zou ze niet aan bevelen

v.d. Reijden
Slecht


Lampjes iets later bezorgd dan was voorgesteld. Helaas moet dit product direct veel zonlicht hebben, met een bewolkte lucht komt er onvoldoende energie in de accu deze brand dan ca. 2 uur daarna is het praktisch over. Dus tevreden? Neen.

A.P. van Dijk
Gaat wel


Branden mooi, maar erg kort. Ook als er hele dag zon schijnt. We zouden niet snel een tweede setje bestellen.

Familie kuppens
Gaat wel


De capaciteit van de zonnecel is te gering, waardoor de accu, vooral bij weinig buitenlicht, niet geheel wordt opgeladen. Onze zonnecel staat gericht op het zuiden. Als de lampjes branden lijkt het wel gezellig doch in de loop van de avond gaan de lampjes al minder fel branden.

H.H. Larkens
Slecht


Ik vind ze erg tegen vallen. De eerste dag was het okay daarna branden ze steeds korter en steeds minder fel. Erg jammer. Ze zijn best wel prijzig.

U.P. Dijkstra
Slecht


Eerste 2 avonden prima maar nu slecht

Cor van Braam
Heel Goed


Keurig op tijd afgeleverd en product voldoet aan verwachtingen.

ebblankhart
Gaat wel


De levering was zeer snel en goed verpakt. De verlichting brand niet erg fel, en helaas ook niet al te lang. Had toch verwacht dat de zonnepanelen van iets betere kwaliteit zouden zijn.

Kappen
Slecht


De 1ste avond niet goed ingesteld. Hij brand nu 2uur goed en is dan al uit. Niet tevreden. Gr.R.Chen

R.Chen
Heel Goed


Goede levering; slechts heel kort einde middag licht. Ca 1-2 uur. Jammer.

W Brouw
Slecht


Het opladen in deze periode van het jaar is een crime. Ondanks mooi weer en zonneschijn brandt de verlichting maar kort.

Fons van Loon
Slecht


Vol enthousiasme de spullen uitgepakt. Maar dat was het dan ook wel, kwaliteit valt tegen. Als ik dit had geweten, dan had ik van de koop afgezien. Er wordt overdag te weinig energie geladen, waardoor de lampjes rond half 8 er al weer mee ophouden. Dan moet de avond nog haast beginnen.

M. Koerkamp
Slecht


Snelheid bezorging prima maar werking van de verlichting valt erg tegen. De eerste avond volop verlichting maar de dagen erna maximaal 2 uurtjes verlichting. We zijn erg teleurgesteld.

K.Kuik
Slecht


Ik had er meer van verwacht, de eeste avond/nacht was het ok maar daarna wordt de batterij niet voldoende opgeladen en is de batterij na og 1,5 uur leeg.

Johan Mulder
Slecht


Brandt nog maar nauwelijks 3 uur . Is volledig op het zuiden geplaats.

F.Jager
Goed


werkt prima

h.t. Jansema
Heel Goed


Wij hebben ze wel hangen maar brand niet altijd dat hangt van het weer af We dachten dat het meer licht gaf maar ze branden wel gezellig

Toon
Goed


Lichtjes branden goed zelfs zonder zon

Gerry Vermeulen
Goed


Wegens het donkere en sombere weer laadt de accu niet voldoende op. Lampjes branden daardoor hooguit 20 minuten. Het was misschien handiger geweest om het snoer en de accu met een stekker met elkaar te verbinden, zodat je de accu beter inhet licht kunt plaatsen, eventueel binnenhuis op te laden

H.G. Slijkhuis
Slecht


Valt erg tegen, wil je sfeer dan zou ik dit zeker niet aanbevelen. Licht is maar kort sfeervol en dan dooft hij vrij snel. Wij wilden 3 sets bestellen maar zij achteraf blij dat we maar 1 set hebben gekocht. Voor wat je er voor krijgt" Echt goedkoop is het niet"

N.Muller
Slecht


Valt erg tegen. Ook al schijnt de zon overdag de lampen zijn avonds na anderhalf uur al weer uit. Kwaliteit van de verlichting is wel goed. Ik zal het product niet aanbevelen.

Bert
Slecht


Supersnelle bezorging. Echter hebben de lichtjes slechts 2 avonden gebrand. De eerste avond gewoon goed, tweede avond al minder fel en nu is het geheel "dood". Door drukte er nog niet aan toe gekomen om te kijken hoe nu te handelen. Jammer, ik had ze al aanbevolen en was tevreden. Nu ze het niet meer doen niet meer, logisch toch

Marianne Philipsen
Heel Goed


De verlichting brandt voor de tweede avond. Het werkt prima, de verlichting is mooi fijntjes, niet heel fel.

ML Bakker
Heel Goed


we hebben de lampjes elke dag aan.om uit proberen, gaat prima we zijn tevreden ook voor de snelle bezorging.

c.v.d.oever
Geen mening


Het is nog geen kerst. Dus hebben we de verlichting ook nog niet gebruikt. De levering was wel super snel en goed.

J. Motzheim

Kerstverlichting op zonnestroom

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur
Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit