Vanwege de feestmaanden is het erg druk bij PostNL. Sommige pakketten zijn helaas wat langer onderweg. Bestel op tijd!

Spaceshuttle bouwdoos - deluxe

Merk: Eitech

€ 86,90 per stuk incl. btw
Aantal
Gratis verzonden!

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Verenigd koninkrijk
Land van herkomst: Verenigd koninkrijk

  • Educatief
  • Duurzame kwaliteit

Bekijk hier meer producten van het merk Eitech
Eitech logo
Artikelnummer: 4012854000125

Bekijk alles van Eitech >
Bekijk meer: 5 - 10 jaar >

Bouw zelf deze prachtige spaceshuttle met meer dan 1400 onderdelen in deze bouwdoos. Inclusief gereedschap en een geïllustreerde handleiding.

Stap voor stap maak je jouw eigen unieke spaceshuttle voor volop bouwplezier! Het avontuur begint pas echt als jouw shuttle klaar is. Ga als ruimtevaarder André Kuipers de ruimte verkennen en beleef de gekste avonturen.  
Bouw zelf deze prachtige spaceshuttle van 65 cm hoog met behulp van de 1400 onderdelen in deze bouwdoos. Volop bouwplezier, je kan 3 verschillende modellen bouwen en met de 2 bijgeleverde standaards kan je jouw spaceshuttle een mooie plek geven waar het gezien kan worden!
Je kan hem bouwen met de brandstof tanks eraan vast, of open zoals deze in de ruimte zweeft en reparaties uitvoert aan diverse satellieten.
 
Deze shuttle is erkend educatief materiaal. Kinderen leren gereedschap gebruiken en ontwikkelen hun motoriek, 

Specificaties:
  • Afmetingen shuttle: 65 cm
  • Leeftijd: vanaf 8 jaar

Product informatie

Plezier en ontwikkeling
Spelen is niet alleen leuk, het is ook ontzettend belangrijk. Spelenderwijs leren kinderen de wereld kennen. Bouwen, stapelen, muziek maken of imiteren: spelen draagt bij aan de ontwikkeling van inzicht, talent en motoriek. Het speelgoed van New Classic Toys draagt bij aan het stimuleren van deze ontwikkeling. Wij zorgen ervoor dat spelen voor ieder kind leerzaam en waardevol kan zijn.

Duurzaam speelgoed
New Classic Toys staat voor kwalitatief en educatief speelgoed. Sinds de oprichting in 1991 heeft New Classic Toys een brede collectie van duurzaam en aantrekkelijk speelgoed opgebouwd. Al het speelgoed voldoet ook aan de veiligheidseisen volgens de EN-71-norm.  

Hoogwaardige kwaliteit
New Classic Toys wil kinderen uitdagen, prikkelen en vermaken met kwalitatief hoogwaardig speelgoed. Alle producten, zowel van onze eigen merken als de merken die wij vertegenwoordigen, voldoen aan de strengste veiligheidseisen. Daarbij is de collectie van New Classic Toys altijd actueel: het assortiment wordt voortdurend uitgebreid, aangevuld en verbeterd. Onze producten kunnen generaties mee. En daar zijn we trots op.


Eitech

Eitech bestaat al ruim 60 jaar en heeft diverse bouwpakketten. Door goed te kijken hoe vliegtuigen en rakketten in elkaar zitten en gemonteerd dienen te worden, krijgen kinderen op jonge leeftijd inzicht in de technische en mechanische diversiteit van het modelbouwen. De jongere generatie ingenieurs van vandaag spelen in de wereld van de technologie van morgen met Eitech Modelbouw!

Eitech
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen of voor een speciaal project:

Bedrijfsnaam*: Naam*: E-mail adres*: Telefoonnummer*: Gewenste hoeveelheid*: Indicatie leverdatum: Bericht:

Spaceshuttle bouwdoos - deluxe

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur
Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit