Let op! Wij gaan (weer) verhuizen. Bestellingen tussen 28 mei en 10 juni kunnen vertraging oplopen. Volg de verhuizing

Ecoball XL - 1000 wasbeurten Geurvrij

Merk: Ecozone

€ 25,41 €31,90per stuk incl. btw
Aanbieding: 20% Korting
Aantal

- Uit het assortiment -

De bezorgkosten voor deze producten zijn € 2,95
Gratis verzonden vanaf € 35,-

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Verenigd koninkrijk
Land van herkomst: Verenigd koninkrijk

keurmerken_allergy.jpg keurmerken_vegan.jpg keurmerken_cruelty_free.jpg

  • Water besparend
  • Dierproefvrij
  • Milieuvriendelijke of gerecyclede verpakking

Bekijk hier meer producten van het merk Ecozone
Ecozone logo
Artikelnummer: 5060101530009

Bekijk alles van Ecozone >
Bekijk meer: Wassen & Drogen >

Ecoballs zijn een innovatief alternatief voor je gebruikelijke wasmiddelen, of dat nu poeder of vloeibaar is. Hoe ze werken? Dat is simpel. De stevige balvormige omhuizing is gevuld met twee typen balletjes die zijn gemaakt van een combinatie van mineralen en andere natuurlijke, plantaardige schoonmaakmiddelen. Gooi de bal bij je kleding in de wasmachine, en dat is het. De balletjes gaan dan hun werk doen, door het vuil uit je was te halen en het water zacht te houden om te zorgen voor een efficiënte wasbeurt. Ecoballs zijn geurloos, goedgekeurd door Allergy UK, hypoallergeen en residuvrij, zodat ze zacht zijn voor de huid.

  • Ecoballs zijn een schoon en fris alternatief voor gangbare wasmiddelen
  • Maakt het gebruik van wasverzachter overbodig
  • Kleine lichte verpakking t.o.v. gangbare wasmiddelen
  • Makkelijk in gebruik en opslag
  • Zwaar vuil beter eerst voorbehandelen met een vlekkenverwijderaar

Ecoballs zijn een milieuvriendelijk alternatief voor de gangbare wasmiddelen en ideaal voor personen met een gevoelige huid. De wetenschappelijk bewezen formule dringt diep door in de vezels, verwijdert vuil zonder de kleuren aan te tasten en de was te beschadigen. 

Product informatie

 De sceptische website Kloptdatwel.nl heeft 2 artikelen gepubliceerd, zie:

 

Hieruit blijkt duidelijk dat de meeste wasballen niet werken, maar de Ecozone wasbal komt er niet beroerd vanaf en voldoet aan de meeste criteria. We zijn benieuwd naar uw eigen ervaringen.

Alvast bedankt, Eco-Logisch

Milieu informatie

Ecozone wasballen kunnen effectief gebruikt worden op lage temperaturen en kunnen gebruikt worden zonder spoelen, wat voor een verlaagd watergebruik en kortere wastijd zorgt.

Films


Ecozone

Ecozone wil de hoeveelheid giftige chemicaliën in het leven drastisch te verminderen. Zeker huizen moeten veilig en schoon zijn, met zo min mogelijk CO2-uitstoot, zodat je er kunt groeien en léven. Dit doet Ecozone door schoonmaakmiddelen te maken die voor planeetvriendelijke en gezondere oplossingen in het huishouden zorgen.

Ecozone
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen of voor een speciaal project:

Bedrijfsnaam*: Naam*: E-mail adres*: Telefoonnummer*: Gewenste hoeveelheid*: Indicatie leverdatum: Bericht:

Beoordelingen van klanten, reacties, vragen en antwoorden

Heel Goed


Besten, ik heb na ontvangst van de microballs (MB), ze niet onmiddellijk gebruikt. Ik wou eerst enkele tests ondernemen, met minimum water- en elektriciteitsgebruik. Ik moest er eerst wel even over nadenken. Dat is typisch voor een wetenschappelijk onderzoeker, sorry ;) . Test 1: Donkere gemengde was (ondergoed inclusief) aan 60 graden. Een uur laten draaien met 2 MB. Wasverzachter toegevoegd voor de geur. Dan machine afgezet. Centrifugeerprogramma laten draaien, Was in droogkast, MB op het droge. Resultaat: schitterend. Maar van de wasverzachter geur was niet veel te merken. Test 2: Witte gemengde was idem, maar slechts 45 minuten, zonder wasverzachter, enkel de MB. Resultaat: schitterend fris, ongelooflijk zacht en met de frisheid van de MB enkel. Wasverzachter toevoegen heeft dus geen zin. Misschien wel een optisch witmakend product toevoegen, om witte T-shirts witter te doen blijken :) Test 3: Klap 1 op de vuurpijl ! Zeer vuile badkamermatten, samen met een tochtwerende strip, nog vuiler, aan 30 graden, met 1 MB, 45 minuten. Dit was ongelooflijk ! Vlekken op de tochtwerende band waren gewoonweg verdwenen ! Test 4: Tweede klap op de vuurpijl ! Het meest dégoutante dat er bestaat: een supervettige, stoffige en stinkende dampkapbeschermer ! 30 minuten laten draaien op 30 graden ... volledig zuiver. Test 5: Derde klap op de vuurpijl ! De werkkleding van m'n vriend (groenarbeider bij Natuurpunt). Doordrenkt met veensap, zweet, aarde en andere), laten draaien op 40 graden, een uur: fris als een hoentje. Deze MB zijn ongelooflijk ! Ik ben meer dan enthousiast, ook in die zin dat de zwarte kleuren niet verbleken, de wol er zacht en fris uitkomt, vetten (hardnekkige en verzeepte) er uit zijn, zweetgeur verdwijnt, deo-geur verdwijnt, enfin, noem maar op ! Alle diverse andere wasproducten staan daar nu (donkere was, witte was, wolwas, wasverzachter, waterverzachterblokjes (hoef je evenmin nog te gebruiken). Ik zal dat alles naar de kelder brengen of weggeven. Spoelen is overbodig ! Machineduur sterk ingekort ! Temperatuur wassen hoger dan 40 graden niet meer nodig ! Enige "nadeel": Je moet timen, en bij je wasmachine blijven, om de programma's (die, spoelen inbegrepen vaak meer dan 2 uur duren) te kunnen stoppen na een zekere tijd (30 tot 60 minuten, om dan de machine af te zetten, en op centrifugeerprogramma te wisselen. Maar dat is graag gedaan. Te meer dat dit ritueel niet aan de MB gelegen is, maar aan de machines zelf. Ik stem met klem en enthousiasme op HOUDEN ! :)

Elfi Van Overloop
Heel Goed


Met betrekking tot de Ecoballs XL wilde ik, samen met mijn vrouw dit wel eens proberen. In de praktijk (we gebruiken nog wel ongeveer 20% wasmiddel misschien voor het gevoel) werken de Ecoballs zoals aangegeven. De was, inbegrepen 'werkgoed' wordt schoon en ruikt neutraal. We zijn enthousiast genoeg om ook mensen in onze omgeving over dit resultaat te vertellen. met vriendelijke groet Harmen Zwart

Harmen Zwart

Ecoball XL - 1000 wasbeurten Geurvrij

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur
Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit21