We zijn open voor Click & Collect - Verfmengen - Showroom op afspraak. Lees hier meer

Vuilniszak

Merk: Ecover

€ 1,50 €2,32 per rol incl. btw Aanbieding: 35% Korting

Totaal per rol:
20 st.
Aantal
De bezorgkosten voor deze producten zijn € 2,95
Gratis verzonden vanaf € 35,-

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Bekijk hier meer producten van het merk EcoverEcover logo
Artikelnummer : 8714806162610

Vuilniszakken van 60 x 80 cm. (normaal)
Per 20 stuks op rol.


Ecover

Lang voordat woorden als ‘duurzaamheid’ en ‘milieuvriendelijk’ veelgebruikt waren, hadden Frans Bogaerts en zijn team van sterk gemotiveerde ecopioniers een visie. Zij zagen met eigen ogen dat chemicaliën in schoonmaakmiddelen watersystemen vervuilden en de levensvormen erin schaadden. Het milieu verdient beter en zo werd fosfaatvrij waspoeder ontwikkeld: Ecover!

Ecover
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen of voor een speciaal project:

Bedrijfsnaam*: Naam*: E-mail adres*: Telefoonnummer: Gewenste hoeveelheid: Indicatie leverdatum: Bericht:

Totaal vakmannen en -vrouwenPagina 1 van 0

Beoordelingen van klanten, reacties, vragen en antwoorden

Goed


prima zak maar is door dunne uitvoering toch echt minder goed bestand tegen puntige voorwerpen dan de dikkere (reguliere) varianten.

Lucas
Goed


Een beetje aan de dunne kant, dus pas op met harde en scherpe objecten, maar voor normaal gebruik prima. Past ruim in 30 liter prullenbak.

Marten
Reactie


Goedemiddag, De vuilniszakken zijn gemaakt van pvc vrij plastic. Ze zijn gemaakt van polyethyleen. Het is minstens 25% lichter materiaal en net zo stevig. Met vriendelijke groet, Guido

eco-logisch
Heel Goed


Ook ik ben erg benieuwd waar de vuilniszak van gemaakt is. Is het materiaal te vergelijken met het zogenaamde 'bio-plastic' dat volgens mij door Purac wordt ontwikkeld?

leon
Reactie


Hallo Heidy, bedankt voor je reactie. Wij hebben ervoor gekozen zoveel mogelijk producten online te plaatsen zodat we kunnen laten zien dat we de producten in ons assortiment hebben. De productinformatie ontbreekt soms nog, maar is natuurlijk altijd op te vragen. We zijn druk bezig alle informatie op de website te zetten en sommige producten hebben een hogere prioriteit dan andere. We hebben (nog) geen brochure van onze producten, hiervoor hebben we onze webwinkel. Ik hoor graag naar welke je opzoek bent, Groet Bart

eco-logisch
Heel Goed


Beste Eco-logisch, Ten eerste ben ik erg enthousiast over jullie onderneming! Ik was al eens langs jullie winkel gekomen via internet, en zag er ook een stukje over op tv. Nu kom ik voor het eerst op jullie site, en klik willekeurig 'vuilniszak'aan. Het eerste wat mij opvalt is dat er verder niets wordt verteld waar die zak dan van is gemaakt? Dus graag zou ik wat meer info zien over producten. Verder ben ikzelf ook bezig een duurzame webwinkel op te zetten in kleding etc. Voor de bedrijfsvoering zal ik waarschijnlijk ook div. zaken hebben van Eco-logisch. Kunt u mij een brochure/folder sturen over jullie producten? groet Heidy

Heidy

Vuilniszak

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*: