Let op! Wij gaan (weer) verhuizen. Bestellingen tussen 28 mei en 10 juni kunnen vertraging oplopen. Volg de verhuizing

Bamboe salade bestek

Merk: Eco Inkoop

€ 5,- €9,95per stuk incl. btw
Aanbieding: 50% Korting
Aantal

- Uit het assortiment -

De bezorgkosten voor deze producten zijn € 1,95
Gratis verzonden vanaf € 35,-

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

China
Land van herkomst: China

  • Duurzame kwaliteit
  • Plantaardig
  • Plasticvrij
  • Milieuvriendelijke of gerecyclede verpakking
  • Beste alternatief
  • 100% Biologisch afbreekbaar

Bekijk hier meer producten van het merk Eco Inkoop
Eco Inkoop logo
Artikelnummer: 851814000300

Bekijk alles van Eco Inkoop >
Bekijk meer: Keukengerei >

Weinig dingen maken het koken aangenamer dan werken met kwaliteitsgereedschap. Het gevoel van een goed hulpmiddel in je hand is onmiskenbaar. Bamboe-gereedschappen zijn gemakkelijk te verzorgen. Deze prachtig gemaakte saladeservers voegen een element van rijke stijl toe aan je tafel.

Bamboe is beter
Niet alleen kan het tot wel 120 cm in een enkele dag groeien, maar bamboe is sterker dan esdoorn, heeft meer druksterkte dan beton en dezelfde sterkte-gewichtsverhouding als staal.
 
Bamboe is beter voor de planeet
Aangevuld met een ingewikkeld netwerk van wortels, groeit een bamboesteel binnen twee maanden naar de maximale hoogte van ongeveer 25 meter! Hierna begint het dikker te worden; de wanden van elke holle stengel worden harder en dichter naarmate de zachte internodiën worden omgezet in vezelige cellulose.
Hoewel er meer dan duizend soorten bamboe zijn, is alleen Moso perfect voor de productie van onze mooie, duurzame keukenproducten. Wanneer het klaar is voor de oogst, wordt biologisch geteelde Moso-bamboe door familieboeren te voet uit het bos gesneden en gedragen. Deze zachte oogstmethode ondersteunt het delicate wortelsysteem van de bos voor toekomstige groei.
 
Bamboe is beter voor dieren
Moso bamboe maakt geen deel uit van het dieet of de leefomgeving van de Panda. En omdat het duurzaam en aantrekkelijk is, is bamboe ook het beste alternatief voor het kappen van tropische regenwouden voor hun exotische hardhout. Ten slotte zijn de zachtere teeltmethoden (geen kunstmatige pesticiden, geen kappen en herbeplanting) die worden gebruikt om bamboe te telen minder storend voor de vogels die van nature in bamboebossen hun huizen vinden.
 
Bamboe is beter voor mensen
Ons netwerk van familiebedrijven en gespecialiseerde productiefaciliteiten bevinden zich allemaal in de buurt van elkaar. De nabijheid van waar onze bamboe wordt verbouwd tot waar het wordt gebruikt, helpt nauwe relaties op te bouwen met blijvend economisch voordeel voor alle betrokkenen. Het helpt ook om onze toegang tot onbewerkte bamboe van de hoogste kwaliteit te garanderen.
 
Bamboe is beter voor producten
Moso bamboe is binnen 3-5 jaar klaar voor oogst, en we gebruiken alleen het moeilijkste deel - de laagste 10 voet van elke stengel. Maar niets gaat verloren! Hoewel het bovenste gedeelte aan anderen wordt doorgegeven voor gebruik in lichtere producten, gebruiken we de onderste gedeelten op vier verschillende manieren: verticale korrel, platte korrel, eindkorrel en "NewBoo".
 
Hoewel het NewBoo-proces voor het verwarmen van verpulverde bamboevezel voor het eerst werd ontwikkeld voor gebruik in spoorwegbinders, hebben we het verder gebracht. Onze NewBoo-producten hebben de warmte en schoonheid van hardhout zonder de nadelen van het milieu. Het beste van alles, ze zijn van het soort duurzaamheid bedoeld om een ​​goederentrein te verwerken!
 

Product informatieVraag hier een offerte aan voor grote aantallen of voor een speciaal project:

Bedrijfsnaam*: Naam*: E-mail adres*: Telefoonnummer*: Gewenste hoeveelheid*: Indicatie leverdatum: Bericht:

Beoordelingen van klanten, reacties, vragen en antwoorden

Algemene vraag


Wat is de maat van dit bamboe saladebestek?

Sanne
Reactie

De lengte is 35 cm, het breedste punt is zo'n 3cm

Eco

Bamboe salade bestek

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur
Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit21