img

Liksteen Himalaya Zout

Merk: EM Bokashi

€ 5,71 €11,19 per stuk incl. btw Aanbieding: 49% korting

Totaal per stuk:
3,50 kg
Aantal

- Uit het assortiment -

De bezorgkosten voor deze producten zijn € 2,95
Gratis verzonden vanaf € 35,-

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Japan
Land van herkomst: Japan

Bekijk hier meer producten van het merk EM BokashiEM Bokashi logo
Artikelnummer : 2700000045855

Dieren zoals paarden en koeien krijgen voldoende mineralen binnen door lekker in het gras te grazen. Echter komen ze vaak één mineraal tekort: natrium. Daar bevat een weide gemiddeld veel te weinig van. Omdat dieren erg verschillen in hun behoeftes en voorkeuren, is een liksteen ideaal. Ze kunnen precies de hoeveelheid mineralen nemen die ze willen en nodig hebben. Dat in tegenstelling tot wanneer je zout over eten uitstrooit.  

Natrium is voor veel dieren, voornamelijk paarden, een zorgenkindje. Zodra hun natriumspiegel laag dreigt te worden, gaan ze actief op zoek naar iets zouts. Ze likken naar behoefte. Is de spiegel weer helemaal in orde, dan stoppen ze direct met likken. Zo zorgt de natuur ervoor dat ze nooit teveel binnenkrijgen.

Deze liksteen komt vanuit de Himalaya. Hij is 3-4 kg en gaat dus langer mee dan de vrij kleine stenen in de dierenwinkel. Hij is dus vrij groot! Ook is hij neutraal van smaak zodat hij puur voorziet in mineraalbehoefte en dieren niet laat 'snoepen'. 


EM Bokashi

Effectieve micro-organismen, de natuurlijke oplossing voor een mooiere tuin, lekkerdere groenten, meer energie, een grotere oogst, gezonder vee en zuiverder eten. De micro-organismen bevorderen namelijk de groei van de juiste bacteriën en onderdrukken die van de slechte.

EM Bokashi
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen of voor een speciaal project:

Bedrijfsnaam*: Naam*: E-mail adres*: Telefoonnummer: Gewenste hoeveelheid: Indicatie leverdatum: Bericht:

Totaal vakmannen en -vrouwenPagina 1 van 0

Liksteen Himalaya Zout

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*: