Onze winkel in Amsterdam is gesloten. Afhalen van online bestellingen is wel mogelijk.

Ecoballs - Aloe vera

Merk: Ecozone

€ 15,48 per pak incl. btw

Totaal per pak:
2 st.
Aantal

- Uit het assortiment -

De bezorgkosten voor deze producten zijn € 2,95
Gratis verzonden vanaf € 35,-

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Verenigd koninkrijk
Land van herkomst: Verenigd koninkrijk

Bekijk hier meer producten van het merk EcozoneEcozone logo
Artikelnummer : 5060101530153

Ecoballs voorkomt niet alleen het inkopen van de zware wasverpakkingen ze gaan ook nog eens 150 wasbeurten mee.

  • Ecoballs zijn een schoon en fris alternatief voor gangbare wasmiddelen
  • Maakt het gebruik van wasverzachter overbodig
  • Kleine lichte verpakking t.o.v. gangbare wasmiddelen
  • Makkelijk in gebruik en opslag
  • Zwaar vuil beter eerst voorbehandelen met een vlekkenverwijderaar

Ecoballs zijn een milieuvriendelijk alternatief voor de gangbare wasmiddelen en ideaal voor personen met een gevoelige huid. De wetenschappelijk bewezen formule dringt diep door in de vezels, verwijdert vuil zonder de kleuren aan te tasten en de was te beschadigen. De verpakking bestaat uit twee wasballen en twee navullingen tevens is er een extra vlekkenreiniger toegevoegd.

Product info

 Inhoud: 2 stuks aloe vera 240 wasjes

Milieu informatie

Wasmiddel besparing

-- Nieuws --

Over de Ecowasballen is een hoop geschreven. Werken de ballen u wel of niet? Het programma radar deed een test:

Get Microsoft Silverlight
Bekijk de video in andere formaten.

Ook de sceptische website Kloptdatwel.nl heeft 2 artikelen gepubliceerd, zie:

 

Hieruit blijkt duidelijk dat de meeste wasballen niet werken, maar de Ecozone wasbal komt er niet beroerd vanaf en voldoet aan de meeste criteria. We zijn benieuwd naar uw eigen ervaringen.

Alvast bedankt, Eco-Logisch

Films


Ecozone

Ecozone wil de hoeveelheid giftige chemicaliën in het leven drastisch te verminderen. Zeker huizen moeten veilig en schoon zijn, met zo min mogelijk CO2-uitstoot, zodat je er kunt groeien en léven. Dit doet Ecozone door schoonmaakmiddelen te maken die voor planeetvriendelijke en gezondere oplossingen in het huishouden zorgen.

Ecozone
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen of voor een speciaal project:

Bedrijfsnaam*: Naam*: E-mail adres*: Telefoonnummer: Gewenste hoeveelheid: Indicatie leverdatum: Bericht:

Totaal vakmannen en -vrouwenPagina 1 van 0

Beoordelingen van klanten, reacties, vragen en antwoorden

Goed


ik heb al eerder heel positief gereageerd na paar weken gebruik, inmiddels gebruik ik produkt ruim twee jaar en ben nog steeds positief maar wel met kanttekening dat na een jaar gebruik ik toch kleding en lakens e.d. muf vond gaan ruiken. ik was nu alles om de paar keer met vloeibaar ecowasmiddel en lakens op 95 graden met biotex erbij en het is en ruikt weer heerlijk schoon. ik gebruik ook al jaren wasnoten en daarvoor geldt het zelfde, zo nu en dan vloeibare wasmiddel erbij bevalt me heel goed (ook de wasmiddel van de wasnoten gemaakt werkt beter dan de wasnoten zelf).

mariska van der willigen 3-12-2012 22:25:44
Heel Goed


gebruik de ecoballs in combinatie met een klein beetje bontwasmiddel al meer dan 2 jaar naar volle tevredenheid.

wendy 8-5-2012 08:42:49
Reactie


Jazeker, maar klanten kunnen producten van onze site wegstemmen als het echt greenwash is dit kan door negatieve reacties te plaatsen onder de producten. Dat gebeurd bij de ecoballs niet en hoe je het ook bekijkt het scheelt een hoop wasmiddel.groet rob

eco-logisch 2-1-2012 08:36:27
Reactie


Ik was erg geinteresseerd in dit product maar na wat research online is mijn conclusie dat dit product valt onder de zgn "eco scams." De claims van de fabricanten zijn onderzocht o.a. door verschillende organisaties maar helaas is de werking nooit aangetoond. M.a.w. wassen met water (zonder wasmiddel dus) schijnt hetzelfde effect te hebben. Iedereen zijn mening natuurlijk. Ik hou het voorlopig bij eco wasmiddelen. Voor meer info zie Wikipedia "laundry ball". PS. Vraagje aan eco-logisch: zijn jullie bekend met deze info?

remco 31-12-2011 02:32:42
Heel Goed


Mijn ervaringen zijn super positief !! Ben wel even mijn eigen conditionering tegen gekomen toen ik de eertse keer dacht kán dat écht zonder was middel ? JA WEL dus en hartstikke fris en schoon ! Ook het bijgeleverde vlekken middel is prima . Op het formulier van de ecoballs staat dat je ook niet meer hoeft te spoelen, dat doe ik nog wel 1 of 2 keer. Maar al met al een hele besparing van water én geen wasmiddel verontreiniging. Maar er zijn nog meer plus punten voor mij: Omdat ik een bovenlader heb , kan ik bovendien zorgen voor voldoende water om de ballen bewegingsvrijheid te geven én dat doe ik dan met toevoeging van heet water uit de boiler zodat ik op een lager temperatuur programma wassen kan en de energie ongunstige water opwarming ín de machine niet of minder nodig heb! Het gebruik van meer water om te wassen wordt ruimschoots gecompenseerd door het minder spoelen ! vriendelijke groet Josina

Josina 12-12-2011 10:07:51
Heel Goed


Ik had de ecoballs cadeau gedaan. De reacties op het wasresultaat zijn prima. Schoon en fris.

machteld van kuilenburg 25-3-2011 15:56:04
Goed


Ik gebruik de wasballen nu een maand of 8. In het begin alleen de wasballen, maar op een gegeven moment rook ik dat een sportshirt na het wassen nog naar oud zweet rook ;-( Sindsdien maar weer een beetje vloeibaar wasmiddel gaan bijvoegen en dan gaat het prima. Ik was een volle was op 30 graden snelwas programma. Omdat er maar een beetje zeep inzit lukt het uitspoelen tooch prima. Vlekken behandel ik voor en ik gooi weer wat vaker iets in de biotex als er echt vetvlekken op zitten. Dat werkt toch het beste.

Marjolein 30-1-2011 12:01:09
Goed


De ballen zijn nu een paar maanden in huis, en het werkt goed. Ik mis de wasmiddelgeur wel een beetje. De was komt er schoon uit en als je de was wat langer in de machine laat zitten gaat hij volgens mij minder snel stinken dan als je met wasmiddel wast, tot m'n verbazing. Een aanrader dus.

Marije 25-1-2011 14:09:50
Gaat wel


Ik heb de ecoballs enige maanden gebruikt. Ik vond echter op de lange duur het resultaat niet geweldig. Het witte wasgoed werd wat grauw en de was rook niet fris. Daarom liet ik de machine toch alle spoelgangen draaien, maar dat hielp niet echt. Ook vind ik het jammer dat de machine langer moet draaien en met een hoge waterstand. Even een tussendoorwasje met de ecoball was er niet bij. Ik ben weer overgeschakeld op een eco wasmiddel.

Christien 11-12-2010 11:28:27
Heel Goed


Ik ben de ecoballs gelijk gaan gebruiken. We zijn hier met 4 volwassenen, dus best veel was. Het bevalt me goed.vooral bij niet al te vuile was.Eén keer hebben we een was overgedaan met 'gewoon' wasmiddel omdat het niet goed schoon was. Het idee om ecoballs als (verjaardags)kado te geven ga ik ook doen-lijkt me een prima idee.

Dana Rijsdijk 19-11-2010 09:16:19
Goed


Ik gebruik de ballen nu zo'n 2 maanden en ben aardig tevreden met het resultaat. Een beetje jammer is dat mijn handdoeken, nu ik ook geen droger meer heb, niet meer lekker zacht aanvoelen. Ook vind ik de vaatdoekjes en washandjes, gewassen op 40 graden wat muffig ruiken. Weet nog niet zo goed wat ik daar nou mee aan moet.

Nina 21-9-2010 21:36:49
Reactie


Hoi Patty, 150x wassen is voor de 2 ballen totaal. Daarna kun je ze navullen. Er zit een geconcentreerde zeep in de ballen en daarbij zorgen de ballen voor een breking in de oppervlakte spanning van het water waardoor vuil beter oplost. (er zit geen anti-kalk in en het geeft ook geen geur aan de kleding) Let wel, het werkt alleen bij gemiddeld vieze kleding, vlekken moet je behandelen met de meegeleverde vlekken stift. Ik moet eerlijk bekennen dat wij het zelf ook te mooi vonden om waar te zijn, maar we verkopen het erg veel en hebben alleen maar positieve verhalen gehoord! Groet Bart

Eco-Logisch 1-9-2010 10:41:26
Algemene vraag


Hoe werkt het dan? Doe je beide ballen bij je was in de machine en moet je ze als ze op zijn navullen? Hoe vaak moet je dan navullen, is dat na 150 wasbeurten per bal? Zit er heel sterk geconcentreerd waspoeder in? Het lijkt nl te mooi om waar te zijn....

patty 1-9-2010 10:19:07
Goed


De balls doen het heel goed! Wij zijn erg tevreden. Veel was met twee jonge kindjes, maar de ballen kunnen het goed aan.

Anne 18-8-2010 12:09:32
Goed


Ik gebruik de eco-balls nu een paar maanden en ben zeer tevreden. Ik was vrijwel alles op 30 graden op het snelwas programma en normale vervuiling komt er goed uit. Over het oplossen van vlekken was ik minder tevreden. Die behandel ik nu echt voor of de kledingsteukken gaan in de biotex voordat ze gewassen worden.

marjolein 28-7-2010 13:34:37
Geen mening


Wat ik me dan afvraag is hoe en waarvan is het gemaakt, wat voor afvalstoffen produceer je met de productie. Is het Recycled plastic, waar word het gemaakt. Ik heb nu drie wasjes ermee gedraaid tot nu toe lijkt het schoon.

Wilko 27-7-2010 01:42:24
Heel Goed


de ecoballen bevallen goed. heb inmiddels de meeste vrienden overgehaald hiermee te wassen. Ze zijn een mooi nuttig cadeau voor iemand die ze nog niet kent.

Ingrid Neumann 13-7-2010 12:07:01
Heel Goed


Wast perfect schoon: wit, bont en delicate was! Wil nooit meer anders. Wasgoed is fris en zacht, ideaal ook voor mensen met een huidprobleem. Wil je toch een geparfumeerd luchtje aan de was dan kun je in de droger een droogdoekje van b.v. robijn erbij stoppen.

M.M. bruin 24-6-2010 12:42:40
Heel Goed


Wast prima schoon, was ruikt fris en is lekker zacht.

Annemiek van der Krogt 31-3-2010 13:08:26
Heel Goed


dit artikel gebruiken wij nu een paar weken met veel plezier en succes. ook kleine vlekjes gaan er makkelijk uit. boorden van overhemden zeep ik wel vantevoren een beetje in met ecovertegenvlekken of met stukje olijfzeep. maar prima produkt waar ik -en mijn man- tegen iedereen die het maar horen wil over vertel.

mariska van der willigen 12-2-2010 01:37:29
Goed


Prima produkt, fijn is dat het helemaal geen geurstoffen en andere rare dingen bevat, beetje in de gaten houden dat vetvlekken wel apart ingesmeerd dienen te worden.

Hanny 11-1-2010 09:00:43
Heel Goed


In een huishouden met drie kleine kinderen wordt er heel wat gewassen! De ecoballs werken prima en ik verbaas me er iedere keer weer over dat alle vlekken uit de kinderkleding verdwenen zijn. Ik gebruik geen waspoeder of wasverzachter meer: het is even wennen dat de was niet meer naar die lekkere wasverzachtergeur ruikt, maar het zichtbaar schone resultaat compenseert dat wel! Je moet wel de was direct uit de automaat halen en drogen.

Mirjam 6-1-2010 19:59:22
Goed


Een paar wasjes ermee gedaan. Tevreden, geen klachten, te vergelijken met Eco waspoeder, ook daarbij moet je bij wasjes met lage temperatuur meteen de was uit de machine halen.

Frank IJzendoorn 12-12-2009 15:34:11
Heel Goed


Blij verrast! De was wordt fris en schoon en ik hoef niet meer extra te spoelen om alle zeepresten weg te spoelen! Dat laatste was mij altijd een doorn in het oog. Ook als je maar weinig wasmiddel gebruikt. Ik durf de ballen echter niet bij mijn delicate was te stoppen. Ik ben bang, omdat ze zo groot en hard zijn, dat ze de was zullen beschadigen, sneller doen slijten.

Mascha 8-12-2009 12:12:40
Reactie


Het toevoegen van een beetje wasmiddel helpt een frisse geur af te geven.

Eco-Logisch 2-12-2009 09:24:46
Reactie


Ik heb deze ballen nog niet getest. In de gebruiksaanwijzing van dit product staat dat er GEEN wasverzachter bijgevoegd kan worden. Wasverzachter is eigenlijk een soort (olie-achtig) laagje dat over je was komt te zitten. Als je dit icm de ballen gebruikt lijkt het mij dat er een laagje over de korrels komt, waardoor ze minder goed zouden kunnen werken. Wasverzachter kun je gebruiken nadat je gewassen hebt, de ballen eruit gehaald hebt, en de was 1x laten spoelen met wasverzachter. In de gebruiksaanwijzing staat ook dat je bij geurtjes het beste witte wijnazijn in je machine kunt doen (1xpmnd, zonder was 90C), zodat je was fris blijft ruiken. Maar dat staat allemaal in de gebruiksaanwijzing, of het echt zo werkt weet ik niet. succes

Jaffie 1-12-2009 23:36:50
Algemene vraag


Ik weet dat het niet nodig is, maar kun je nog steeds wasverzachter i.c.m. met deze Ecoballs gebruiken? Of gaan ze dan stuk? Bvd voor uw reactie, mvg, Anna

Anna 30-11-2009 19:27:34
Heel Goed


Ik heb de wasballen ontvangen en het ziet er professioneel uit. Wij maken eerst het waspoeder op dat we nog hebben en dan beginnen we met het wassen met de wasballen. Ik kan dus alleen iets zeggen over hoe ze eruit zien en dat we ons erop verheugen, maar voor wasresultaten moet je nog even geduld hebben. Tzt zullen we met alle plezier verslag doen :-)

Heidi Martens 10-11-2009 14:24:38

Ecoballs - Aloe vera

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*: