img

Crostini 100gr.

Merk: De Tweede Jeugd

€ 2,95 per stuk incl. btw
Aantal

- Uit het assortiment -

De bezorgkosten voor deze producten zijn € 2,95
Gratis verzonden vanaf € 35,-

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Nederland
Land van herkomst: Nederland

Bekijk hier meer producten van het merk De Tweede JeugdDe Tweede Jeugd logo
Artikelnummer: 2500000093944

 In Nederland blijven zo’n 130.000 broden per dag onverkocht. Het gros daarvan belandt in de prullenbak, terwijl het nog niet eens een dag oud is. Zonde, dachten wij, want als voormalige chefs weten we dat je er nog heel veel mee kan doen. Dus nu maken we niet alleen de duurzaamste, maar vooral de lekkerste tosti’s die je maar kunt krijgen. We hebben 6 verschillende, unieke en verassende tosti’s op het menu, en leveren deze aan verschillende horeca; café’s, restaurants, koffiezaken, sportverenigingen en cateringbedrijven. In de afgelopen 2 jaar hebben we daar al meer dan 15.000 broden van verspilling mee gered!

Ook produceren we sinds kort blikken crostini. Normale toastjes, croutons en paneermeel worden gemaakt met vers gebakken broden. Redelijk bizar als je beseft dat dit allemaal typische oud brood-producten zijn, en er dagelijks voldoende overgebleven broden beschikbaar zijn. Wij maken nu dus crostini (toastjes) van restbrood, en willen die lijn uiteindelijk uitbreiden met croutons en paneermeel, en beschikbaar maken door heel het land, zodat er uiteindelijk zo weinig mogelijk broden verspild worden!
 

Films


De Tweede Jeugd

Met De Tweede Jeugd hebben wij het doel om de verspilling van onverkocht brood tegen te gaan door er weer heerlijke nieuwe producten van te maken!

De Tweede Jeugd
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen of voor een speciaal project:

Bedrijfsnaam*: Naam*: E-mail adres*: Telefoonnummer: Gewenste hoeveelheid: Indicatie leverdatum: Bericht:

Totaal vakmannen en -vrouwenPagina 1 van 0

Crostini 100gr.

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*: