img

Krenkelaar - Appelcider - 750ml

Merk: De Fruitmotor

€ 9,95 per stuk incl. btw

Totaal per stuk:
750 ml
Aantal
Maak een keuze

- Uit het assortiment -

De bezorgkosten voor deze producten zijn € 2,95
Gratis verzonden vanaf € 35,-

Levertijd: 3 werkdagen

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

  • MVO-lokaal geproduceerd
  • Milieuvriendelijke of gerecyclede verpakking
  • Plasticvrij

Bekijk hier meer producten van het merk De FruitmotorDe Fruitmotor logo
Artikelnummer: 8719326172101

De mousserende Krenkelaar Appelcider is lekker fris, met een verfijnde appelsmaak en een fijne bubbel. Een wijnstijl-cider (6,5% alcohol ) van verschillende appelrassen gemaakt.
Uitgeroepen tot Beste Cider van Nederland (publieksprijs, Foodlog Live, 2018), daar zijn we trots op!  Heel geschikt voor evenementen, feestjes of gewoon op het terras of thuis.

Een fris en fruitig drankje met een verhaal uit de Betuwe! Met elke aankoop draag je bij aan verbetering van de biodiversiteit.
 
Ingrediënten
  • 100% Betuwse appels
  • Bevat sulfieten 
Verpakking : Luxe fles met champagnekurk en muselet  -  Inhoud 750ml

Milieu informatie

Onze missie is samen met anderen onze omgeving mooier maken. En zo bijdragen aan een wereld waarin we geen voedsel verspillen en natuur en landschap weer herstellen.

De Fruitmotor vormt samen met de Betuwse fruittelers,  fruitverwerkers, afnemers uit het hele land en consumenten een coöperatieve samenwerking in de fruitketen, waardoor een eerlijke prijs mogelijk is voor alle partners. 
We verduurzamen de Betuwse fruitteelt door de natuurlijke omgeving van de wilde bij te verbeteren. De fruittelers die lid zijn van onze coöperatie zaaien bloemranden in en planten bijenhagen aan. Zo geven we de bijen weer voedsel, niet alleen tijdens bloesemtijd maar juist ook in de rest van het jaar.
We gaan versnippering van leefgebieden van de wilde bij tegen door samen met de buren van de telers -en gemeenten en waterschappen- het gebied uit te breiden. Zo bouwen we aan een Betuws Bijenlandschap.
En binnenkort starten we met een programma waarbij we kijken naar het bestrijdingsmiddelengebruik van telers. Kan het zonder? En kunnen we wat echt overblijft vervangen door groene middelen?
We willen ook alle talenten tot hun recht laten komen en werken waar mogelijk samen met sociale werkplaatsen.
En tenslotte werken we zoveel mogelijk regionaal zodat we de regio op sociaal, ecologisch en economisch gebied versterken.
 

Films
Andere uitvoeringen

Krenkelaar - Appelcider - 250ml
3,50

De Fruitmotor

De Fruitmotor zet jouw wereld in beweging met mooie en (h)eerlijke producten die al je zintuigen prikkelen. Al onze producten worden gemaakt van krenkelaars. Appels die net niet mooi genoeg zijn voor de supermarkt maar vol van smaak zijn. De opbrengst investeren we in bloembedden en plantenhagen voor de bij. Zo combineren we écht genieten met goed zijn voor onze omgeving en de natuur.

De Fruitmotor
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen of voor een speciaal project:

Bedrijfsnaam*: Naam*: E-mail adres*: Telefoonnummer: Gewenste hoeveelheid: Indicatie leverdatum: Bericht:

Totaal vakmannen en -vrouwenPagina 1 van 0

Krenkelaar - Appelcider - 750ml

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*: