Krenkelaar - Appelcider

Merk: De Fruitmotor

€ 9,95 per stuk incl. btw

Totaal per stuk:
750 ml
Aantal
Maak een keuze
De bezorgkosten voor deze producten zijn € 2,95
Gratis verzonden vanaf € 35,-

Levertijd: 3 werkdagen

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Bekijk hier meer producten van het merk De FruitmotorDe Fruitmotor logo
Artikelnummer : 8719326172101

Heerlijke drank van restfruit. De Betuwse Appelcider is lekker fris, vol van smaak met een heerlijk bubbeltje en een verfijnd appeltje. De licht alcoholische drank (6%) is van hoge kwaliteit.

Heel geschikt voor evenementen, feestjes of gewoon op het terras of thuis. Een hip fris en fruitig drankje met een verhaal uit de Betuwe!

- 6% alcohol

Milieu informatie

Samen met fruittelers in Rivierenland werken we aan een economie zonder afval. We verwaarden het zogenaamde industriefruit door dit in de regio te verwerken en de produkten in coöperatief verband te verkopen. Dat levert innovatieve, eerlijke en lekkere streekproducten op, waarmee we onze regio op economisch, sociaal en ecologisch vlak versterken.
 
Een aantal innovatieve telers doet met ons mee. Zij leveren het fruit aan dat de winkelier niet geschikt vindt om in de winkel te leggen. De extra inkomsten die de streekprodukten opleveren, gaan ze herinvesteren in hun bedrijf.
 
Krekelaars
'Krenkelaars' zijn 'niet volkomen gaaf fruit'. Dit prachtige woord 'krenkelaar' werd opgetekend uit de Leidse volksmond door Beets in 1916. Een sprankelende term die precies aangeeft wat de oorsprong is van het fruit dat we gebruiken voor onze producten: fruit met een plekje of een vlekje maar verder perfect op smaak.
 
In de Betuwe maken we van deze krenkelaars heerlijke appelciders en andere producten. Te zonde om weg te gooien toch?

Films
Andere uitvoeringen

Krenkelaar - Appelcider
Krenkelaar - Appelcider
Uitvoering: 250ml
3,50

De Fruitmotor

De fruitmotor redt appels die niet aan consumenten te verkopen zijn. Door ze te verwerken in andere producten zoals appelsap en cider, komt het toch bij jouw thuis terecht! Zo wordt er gewerkt aan een economie zonder afval.

De Fruitmotor
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen of voor een speciaal project:

Bedrijfsnaam (optioneel): Naam*: E-mail adres*: Telefoonnummer: Gewenst aantal: Bericht:

Totaal vakmannen en -vrouwenPagina 1 van 0

Krenkelaar - Appelcider

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*: