Correctbook Scratch editie - A5

Merk: Correctbook

€ 6,36 €7,95per stuk incl. btw
Aanbieding: 20% Korting
Aantal

- Uit het assortiment -

De bezorgkosten voor deze producten zijn € 1,95
Gratis verzonden vanaf € 35,-

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Nederland
Land van herkomst: Nederland

  • Educatief
  • Water besparend
  • MVO-goed doel
  • Milieuvriendelijke of gerecyclede verpakking

Bekijk hier meer producten van het merk Correctbook
Correctbook logo
Artikelnummer: 7110763414358

Bekijk alles van Correctbook >
Bekijk meer: Schrijfwaren >

Whiteboard schrift of een whiteboard notebook het is herbruikbaar en duurzaam. Correctbook Scratch is ideaal voor kleine aantekeningen:
  • Een paperback Correctbook in A5 formaat met penhouder
  • 8 whiteboard pagina’s
  • Inclusief een zwarte marker
  • Oneindig schoolmateriaal naar ontwikkelingslanden

 

Product informatie

Brochure-Correctbook.pdf

Onderwijsdienstverlener Studystore en Correctbook slaan handen ineen: Bijna een miljoen studenten maken kennis met het herbruikbaar notitieblok Correctbook (Rotterdam, 24 juli 2017)

Herbruikbare schrijfwaren zijn de laatste maanden flink in populariteit toegenomen. Was het whiteboard schriftje begin 2017 nauwelijks bekend in het onderwijs, in de zomer kunnen bijna een miljoen studenten het duurzame product tegelijk bestellen met de rest van hun studieboeken. De groei komt met name door Studystore en Correctbook die samen het onderwijs bewuster, duurzamer én mogelijk willen maken. 

Sinds mei werkt educatieve dienstverlener Studystore (onderdeel van The Learning Network) samen met Correctbook in de strijd tegen het analfabetisme in ontwikkelingslanden. Correctbook produceert herbruikbare schrijfwaren, zoals het whiteboard schriftje. Per verkocht artikel doneert Correctbook hetzelfde materiaal aan kinderen in nood.

Makkelijk bestellen 
Bijna een miljoen studenten kunnen deze zomer een correctbook tegelijk met andere studieboeken bestellen op studystore.nl. “Met correctbook hebben wij een uniek artikel in ons assortiment. Met dit onderscheidend product inclusief haar functionaliteit bieden wij niet alleen studenten in Nederland iets moois, maar helpen we ook het onderwijs in ontwikkelingslanden,” zo vertelt Jeroen Hulsink Hoofd Operationele Inkoop Studystore. “Juist door onze rol in het onderwijs in Nederland, helpen wij mee aan het onderwijs in ontwikkelingslanden.” 

Duurzaam onderwijs 
Het whiteboard schriftje van Correctbook moet er voor gaan zorgen dat er minder papier verspilling is in het onderwijs. “Het onderwijs 100% digitaliseren is geen optie, de kinderen verdienen een waardige schrijfervaring” volgens Sam van Tol, oprichter van Correctbook. Tevens maken we studenten bewust van de kwaliteit van het onderwijs in Nederland. “Scholieren gaan soms met tegenzin naar school, het zou mooi zijn om een stukje bewustzijn te creëren dat ze gewoon naar school kunnen en dat dit niet overal het geval is,” aldus van Tol. 

Op dit moment zijn er maar liefst 250 miljoen kinderen die geen kans hebben om te leren schrijven door een tekort aan schoolmateriaal. Met hun donatie zorgt Correctbook dat zij een schriftje hebben die ze hun hele basisschool kunnen gebruiken. Van Tol is trots op de samenwerking met Studystore: “Het bestellen van studieboeken zal nooit meer hetzelfde zijn met de unieke producten en visie van Correctbook!“ 


Correctbook

Met het Correctbook kan je heerlijk de kleinste notities opschrijven. Is iets niet naar wens? Dan kan je het gewoon weer uitgummen omdat de blaadjes van whiteboard materiaal zijn gemaakt. Daardoor komt het notitieschrift zelden voor en kan je het eindeloos vaak gebruiken. Het is ook dé oplossing voor het gebrek aan schrijfmateriaal in de klas voor bijvoorbeeld onze kinderen in Nicaragua, omdat ze met het beetje geld dat ze hebben slechts eenmalig een schrift hoeven kopen.

Correctbook
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen of voor een speciaal project:

Bedrijfsnaam*: Naam*: E-mail adres*: Telefoonnummer*: Gewenste hoeveelheid*: Indicatie leverdatum: Bericht:

Beoordelingen van klanten, reacties, vragen en antwoorden

Heel Goed


ik ben tevreden over het product

vidya dunki jacobs
Heel Goed


Goed product, snel geleverd. Zeer tevreden!

Mitch
Reactie


Beste Annemieke, Jammer dat het product niet aan few verwachtingen heeft voldaan. Wij stellen uw feedback heel ergoed op prijs en willen u graag toch de gewenste ervaring geven. Als u uw adres even naar ons op stuurt (info@correctbook.nl), krijgt u een iets dikkere pen. Misschien vindt u deze prettiger. Voor vlekken en het wissen van grotere oppervlakken, hebben wij een schoonmaakset:http://www.correctbook.nl/en/product/correctbook-schoonmaak-kit/ Wij hopen graag een mail van u te ontvangen. Met vrieindelijke groet, Sam van Tol

Sam van Tol
Gaat wel


Geen miskoop, maar ook niet helemaal wat we ervan verwachten. Mijn collega en ik hebben beiden een Correctboek aangeschaft (A4 en A3), maar we vinden het gebruik in de praktijk een beetje tegenvallen. Vooral omdat je heel erg moet zorgen dat de stift niet uitdroogt. Als je notulen maakt, moet je tussen iedere zin die je noteert de dop op de stift houden, anders wil hij niet meer schrijven. Ook blijven er toch wel veel vlekken in het boek achter. De 'gum' slijt dus sneller dan de pen leeg gaat, en om hele pagina's te wissen is hij eigenlijk te klein. Wel handig is dat je de pagina's eruit kunt halen om te scannen/kopiëren, en op een andere volgorde te zetten.

Annemieke Lemaire

Correctbook Scratch editie - A5

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur
Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit21