Correctbook Luxor whiteboard schoonmaakset

Merk: Correctbook

€ 7,96 €9,95per stuk incl. btw
Aanbieding: 20% Korting
Aantal
De bezorgkosten voor deze producten zijn € 2,95
Gratis verzonden vanaf € 35,-

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Nederland
Land van herkomst: Nederland

Bekijk hier meer producten van het merk Correctbook
Correctbook logo
Artikelnummer: 8901069681464 Bekijk alles van Correctbook >
Whiteboard >


Speciaal voor de whiteboard producten van Correctbook is dit schoonmaaksetje samengesteld. Met het doekje en de spray maak je in een handomdraai grote oppervlaktes schoon. Hiermee verwijder je ook de lastigste inktvlekken van je whiteboard papier. Ook laat de spray een beschermlaagje achter op het whiteboardpapier zodat de inkt minder makkelijk het papier intrekt. Op die manier heb je nog langer plezier van je Correctbook!

Specificaties:
  • Bevat spray en doek
  • Maakt schoon, verwijdert lastige vlekken
  • Laat beschermlaagje achter

Milieu informatie

Correctbook is opgestart door Sam. Hij was zich ervan bewust dat heel veel kinderen best veel moeten betalen voor schriftjes om jaarlijks goed mee te kunnen doen met school en te leren schrijven. Hij bedacht daarom Correctbook: een schrift met whiteboardpagina's. Je kan je huiswerk of aantekeningen na controle direct uitvegen en een schrift dus eindeloos vaak gebruiken. Dat scheelt veel in de kosten voor steeds een nieuw schrift. Dankzij Correctbook kunnen heel veel arme kinderen ook leren schrijven. 


Correctbook

Met het Correctbook kan je heerlijk de kleinste notities opschrijven. Is iets niet naar wens? Dan kan je het gewoon weer uitgummen omdat de blaadjes van whiteboard materiaal zijn gemaakt. Daardoor komt het notitieschrift zelden voor en kan je het eindeloos vaak gebruiken. Het is ook dé oplossing voor het gebrek aan schrijfmateriaal in de klas voor bijvoorbeeld onze kinderen in Nicaragua, omdat ze met het beetje geld dat ze hebben slechts eenmalig een schrift hoeven kopen.

Correctbook
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen of voor een speciaal project:

Bedrijfsnaam*: Naam*: E-mail adres*: Telefoonnummer: Gewenste hoeveelheid: Indicatie leverdatum: Bericht:

Beoordelingen van klanten, reacties, vragen en antwoorden

Reactie


Hallo ECO, Zijn de bestanddelen van de correctbooks en reinigingsmiddelen ook duurzaam en milieuvriendelijk, hier kon ik geen informatie over te vinden. Groet, Erik

Erik
Heel Goed

Ik heb uw vraag doorgestuurd naar onze leverancier!

Eco

Reactie


Hallo ECO, Zijn de bestanddelen van de correctbooks en reinigingsmiddelen ook duurzaam en milieuvriendelijk, hier kon ik geen informatie over te vinden. Groet, Erik

Erik

Correctbook Luxor whiteboard schoonmaakset

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur
Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit